2025 ΔΩΡΑ* ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
2025 ΔΩΡΑ* ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλη η Ευρώπη στα πόδια του Κωνσταντέλια!

Στο... κόκκινο είναι η μεταγραφολογία γύρω απ' την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Στο... κόκκινο είναι η μεταγραφολογία γύρω απ' την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

16 Ιουνίου 2025 - 15:20
oli-i-evropi-sta-podia-tou-konstantelia.jpg

Περιζήτητος είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ, και αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα το ενδεχόμενο της μεταγραφής του μέσα στο καλοκαίρι!

Ο 22χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός προέρχεται από μία ακόμα εξαιρετική σεζόν με τ' ασπρόμαυρα, καθώς πέτυχε 7 γκολ σε 29 συμμετοχές στη Stoiximan Super League, ενώ είχε 3 γκολ και μία ασίστ στο Europa League.

Αποτελεί σταθερά έναν απ' τους πιο βασικούς δημιουργούς του «Δικεφάλου του Βορρά» τα τελευταία χρόνια, με την ομάδα του να δέχεται κάθε χρόνο υψηλές προτάσεις για την απόκτησή του, αλλά να μην τον παραχωρεί.

Τη δεδομένη στιγμή, ενδιαφέρον για να τον αγοράσουν απ' τον ΠΑΟΚ (αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027) έχουν δείξει Στουτγάρδη, Σεβίλλη, Πόρτο & Άγιαξ, με τους Γερμανούς να είναι πιο μπροστά στην «κούρσα».

Νέα προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει μια... έφεση των γερμανικών συλλόγων να «γλυκοκοιτάζουν» περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (πχ. Κουλιεράκης, Τζίμας), με τη Στουτγάρδη συγκεκριμένα ν' ασκεί αρκετή πίεση για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν πλησιάσει τόσο την πλευρά του Κωνσταντέλια, όσο και τους Θεσσαλονικείς για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, χωρίς να έχουν πέσει ποσά ακόμα στο τραπέζι.

Συν τοις άλλοις, η Στουτγάρδη συζητάει για την πώληση του Ενζό Μιγιό, απ' τον οποίο μπορεί ν' αποκομίσει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ, επομένως θα έχει το απαραίτητο... ρευστό για να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον «Ντέλια».

Όσον αφορά τώρα τη Σεβίλλη, που πρόκειται ν' ανακοινώσει τον Ματίας Αλμέιδα στην τεχνική της ηγεσία, ακούγεται πως είναι διατεθειμένη να μπει στη διεκδίκηση του παίκτη, ο οποίος αποτελεί και εισήγηση του Αργεντινού προπονητή. 

ΠΑΟΚ | Μακροχρόνιες Αποδόσεις

Δείτε παρακάτω τις αποδόσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της νέας σεζόν, σε Ελλάδα & Ευρώπη:

Αγορά Αποδόσεις
Να μπει στη League Phase του Europa League 2.35
Να μπει στη League Phase του Conference League 1.90
Ν' αποκλειστεί απ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 10.00
Να κατακτήσει το Πρωτάθλημα  5.50
Να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος 4.50

Οι αποδόσεις ίσχυαν 16/6, 15:20.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson