🏆(ELA)ΒΕΣ ΤΑ ΔΩΡΑ* ΣΟΥ; ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
🏆(ELA)ΒΕΣ ΤΑ ΔΩΡΑ* ΣΟΥ;
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μιλάω εγώ, μιλάν΄ τα παιχνίδια

ΑΝ. ΚΟΥΡΟΥ
ΑΝ. ΚΟΥΡΟΥ
14 Οκτωβρίου 2025 - 15:44
14/10/2025 - 15:44
Adobe Express - file (11).png

Καλήσπέρα σε όλους! Σήμερα ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές, μέσα στο σπίτι του (21:15).

Μπαίνοντας στα δύο τελευταία παιχνίδια, ο Ολυμπιακός είχε σοβαρά θέματα: εκτός μάχης Γουόκαπ, Φουρνιέ, Έβανς, ΜακΚίσικ, Φαλ. Παρόλα αυτά, καθάρισε τη Ντουμπάι με +19 (86-67), με τον Βεζένκοφ σε τρομερή μέρα (25π., 11ρ.). Και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με μπόλικη ενέργεια και χαρακτήρα, πήρε αυτό που ήθελε (90-86), ξανά με Βεζένκοφ πρωταγωνιστή (22π.) και ουσιαστικές λύσεις από Ντόρσεϊ (16π.) και Γουόρντ (12π.).

👑Προσφορά* γνωριμίας: 3000+40 δώρα* στο Pamestoixima.gr🎉

Το ζήτημα είναι πως η επιβάρυνση είναι μεγάλη, ειδικά μετά το ντέρμπι. Ο Μπαρτζώκας δεν έχει περιθώριο ροτέισον, και όσο κι αν κάποιοι (Φουρνιέ, ΜακΚίσικ) είναι στο δρόμο της επιστροφής, η απόφαση θα παρθεί κυριολεκτικά πριν το τζάμπολ. Ο Γουόκαπ, ο Έβανς και φυσικά ο Φαλ παραμένουν εκτός.

Η εικόνα της Εφές

Η ομάδα του Κοκόσκοφ δεν μπόρεσε να αφήσει πίσω την ήττα από τη Χάποελ στην Ποντγκόριτσα και έπεσε ξανά, αυτή τη φορά στην έδρα της Παρτιζάν (93-87). Ο Κορντινιέ κάνει διαφορά (24π. στο τελευταίο ματς, 18π.-7ρ. στο πρωτάθλημα), ενώ ο Οσμάνι δείχνει σταθερά καλός. Η Εφές ψάχνεται, δεν πείθει ακόμη, αλλά έχει βάθος και περισσότερες λύσεις από τον Ολυμπιακό. Πέραν της μακροχρόνιας απουσίας του Πουαριέ, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

🍔1010 Δώρα* & Κουπόνι efood χωρίς κατάθεση* !🎁

Πού πάει το ποντάρισμα

Ο Ολυμπιακός έβγαλε χαρακτήρα, πήρε ντέρμπι και ψυχολογία, αλλά πλήρωσε και μεγάλο ενεργειακό κόστος. Τα συνεχόμενα 35+ λεπτά κάποιων βασικών δεν γίνεται να μη φανούν απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγαλύτερο ροτέισον. Η Εφές δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά μιλάμε για ομάδα που μπορεί να σε τιμωρήσει αν της δώσεις χώρο.

Και εδώ έρχεται η δική μου άποψη: βλέπω ρυθμό, βλέπω πόντους και θεωρώ ότι το Over 150.5 έχει αξία. Οι δύο ομάδες θα παίξουν με ένταση, αλλά δύσκολα θα μείνουν χαμηλά στο σκορ.

Επιπλέον, κρατάω και μια πιο ειδική επιλογή: Τάιλερ Ντόρσεϊ Over 2.5 ασίστ. Ο Έλληνας γκαρντ έχει αναλάβει περισσότερη δημιουργία, ειδικά με τον Γουόκαπ εκτός, και μπορεί να περάσει το όριο.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
14/10
21:15
Ολυμπιακός
- Αναντολού Εφές
Τάιλερ Ντόρσεϊ Over 2,5 Ασίστ 10.00
1.85
Pamestoixima.gr
1 -10.00
14/10
21:15
Ολυμπιακός
- Αναντολού Εφές
Over 150.5 10.00
1.93
Stoiximan
78-82 +9.30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
14/10 - 21:15
Ολυμπιακός
- Αναντολού Εφές
Πρόταση
Τάιλερ Ντόρσεϊ Over 2,5 Ασίστ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
14/10 - 21:15
Ολυμπιακός
- Αναντολού Εφές
Πρόταση
Over 150.5
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
78-82
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson