Το πρώτο μισό του Δεκέμβρη είναι μια περίοδος ξεκούρασης για τους περισσότερους τενίστες. Στη συνέχεια η πλειοψηφία θα ξεκινήσει προετοιμασία με το μυαλό στον Ιανουάριο και το Αυστραλιανό όπεν. Αυτή την εβδομάδα υπάρχει ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου και είναι το Τσάλεντζερ της Λιμόζ. Έχουμε καλές συμμετοχές εκεί (Κρεϊτσίκοβα, Σεβάστοβα, Ντοντέν), με τις περισσότερες παίκτριες να αξιοποιούν τη διοργάνωση για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει 2026.
⚡ΝOVIPLUS Προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση από τη Novibet!
Η Γκαμπριέλα Κνούτσον και η Αλίνα Χαράεβα βρίσκονται στη Γαλλία από την περασμένη εβδομάδα. Συμμετείχαν στο τουρνουά της Ανζέ, αποκλείστηκαν μετά από την πρεμιέρα εκεί και τώρα θα δώσουν τον δεύτερο αγώνα στην προετοιμασία τους. Απόλυτα λογικά δεν έχουν καλό αγωνιστικό ρυθμό, ενώ σε γενικές γραμμές είναι κοντά ποιοτικά. Η Χαράεβα βρίσκεται στο Νο. 163 της παγκόσμιας κατάταξης και η Κνούτσον στο Νο. 191.
Η Τσέχα βέβαια έχει καλύτερο ρεκόρ καριέρας σε σκληρή επιφάνεια indoors. Είναι στο 57-31, ενώ η Χαράεβα έχει επίδοση 32-22. Μικρό ποντάρισμα ως συνήθως στα Τσάλεντζερ, αλλά υπάρχει αξία στο όβερ. Πρόκειται για παίκτριες παρόμοιου επιπέδου, ενώ σε αυτή την περίοδο της σεζόν δεν θα είναι αρνητικό για καμία αν φτάσουν σε μεγάλο σκορ.