Τον τελευταίο χρόνο είναι πολλά τα σούπερ ταλέντα που έχουν αναδειχθεί στο τένις και σε αυτά ανήκει η Ίβα Γιόβιτς. Θα κλείσει τα 18 τον Δεκέμβριο η Αμερικανίδα σερβικής καταγωγής, η οποία στο Σινσινάτι νίκησε ήδη τις Σιέρα και Νόσκοβα. Μάλιστα, εναντίον της Τσεχίας ήταν επιβλητική με σκορ 6/3, 6/0 και μπρέικ 4-0! Μένει να δούμε αν η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα θα πάρει... ρεβάνς για τη συμπατριώτισα και φίλη της, που αποκλείστηκε πρόωρα.
2000 Δώρα* ΟΛΑ Χωρίς Κατάθεση από το Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!
Η Γιόβιτς πηγαίνει γρήγορα στη μπάλα κι έτσι συχνά μπορεί να αιφνιδιάζει. Είναι καλό και το σερβίς της, οπότε μόνο τυχαία δεν είναι η πρόοδός της το τελευταίο διάστημα. Μόνο τον Ιούνιο είχε νικήσει τις Μασάροβα, Λεπτσένκο και Γκόλουμπιτς, οπότε σίγουρα έχει... προειδοποιήσει. Η Κρεϊτσίκοβα έδωσε δύο δύσκολα ματς και τα κατάφερε σε τρία σετ τόσο με τη δυναμική Παρκς όσο και με την πληρέστατη Σβιτολίνα.
Είναι καλά η Τσέχα και με την πείρα της, πιθανότατα θα ελέγξει το ματς. Θα είναι ανταγωνιστική η Γιόβιτς, την υπολογίζουμε πολύ και για το μέλλον, αλλά εδώ η Κρεϊτσίκοβα έχει προβάδισμα.