Στα ΗΑΕ εχει σήμερα την αναμετρημένη ανάμεσα στην Αλ Νασρ που θα υποδεχθεί στο Al Maktoum Stadium, στο Ντουμπάι, την Ντίμπα αλ Φουτζάιρα, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Σιγά σιγά ξεχωρίζουν οι ομάδες ως προς την δυναμική τους αλλά ακόμα έχουμε αρκετά «κουφά» αποτελέσματα που μπερδεύουν.
⚽Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 310 Δώρα* & Cosmote TV📺
Η Νασρ ξεκίνησε με δύο νίκες (1-0), ακολούθησε μια ισοπαλία 0-0 ενώ στο τελευταίο της αγώνα υπέστη ήτα στο «θάνατο» (1-0) εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια Σαμπάμπ. Η αντίπαλός της ως τώρα έχει «καρέ» ηττών. Παίζει όσα πάνε κι όσα έρθουν, κι ότι προκύψει. Οπότε ναι μεν σε αυτούς τους 4 αγώνες βρήκε 5 φορές δίχτυα, αλλά αντίστοιχα μάζεψε από τα δίχτυα τις 10 φορές τη μπάλα.
Στις προηγούμενες 9 αναμετρήσεις μεταξύ τους, ο η Νασρ έχει 4 νίκες, η Ντίμπα έχει 3, και 2 έχουν λήξει ισόπαλα. Το σύνολο των τερμάτων σε αυτές τις συναντήσεις είναι 13-8 υπέρ της Νασρ. Φαβορί δείχνει η Νασρ ενώ το χάντικαπ για να επιβεβαιωθεί, η Ντίμπα πρέπει να συνεχίσει να παίζει αμυντικά αφελώς.