Προγνωστικά Γαλλίας: Over σκέτο και Over με combo bet - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά στοιχήματος.

Γαλλία: Over σκέτο και Over με combo bet

Δημοσιεύτηκε: Μιχάλης Σινάκος στις 10:08 24/02/2024

Η δεύτερη κατηγορία μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Αδιάφορα τα παιχνίδια της πρώτης, δεν βρήκα κάτι της προκοπής και στις χαμηλότερες κατηγορίες.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γαλλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

 

ΝΕΑ τετραπλή προσφορά* της Betsson για… ψαράδες!

 

Προγνωστικά Γαλλίας: Στα δύο γκολ

Η Οσέρ μετά από μια περίοδο μεταπτώσεων, κατά την οποία πάντως δεν ήταν απαραίτητα αγωνιστικά τα θέματά της αλλά και ατυχίας, βρήκε το δρόμο της. Είναι ήδη στο +9 από την τρίτη θέση με εξαιρετικό συντελεστή τερμάτων. Η άμεση επιστροφή στην πρώτη κατηγορία είναι κατά 90% δικιά της.

Το μεγάλο της όπλο είναι η πολύ καλή χημεία. Η επίθεσή της είναι έτη φωτός καλύτερη από όλες τις άλλες. Μάλιστα, έχει 50 γκολ σε 25 αγώνες και τα δύο γκολ είναι σχεδόν στο πρόγραμμα κάθε φορά.  

Το παιχνίδι με την Μπαστιά μοιάζει αρκετά βατό και ο άσος στο 1,55 είναι όσο πρέπει. Πατώντας όμως πάνω στα δύο γκολ που βάζει η Οσέρ κατά μέσο όρο και στο «Αμπέ Ντεσάν» μπορούμε να ψάξουμε κάτι παραπάνω.

Η Μπαστιά στα τρία ματς (2-0-1) με το υπηρεσιακό της δίδυμο έδειξε πως κυρίως θέλει να κλείνει χώρους και να έχει οργάνωση. Επιθετικά φάνηκε προσεκτική και οι δύο νίκες ήρθαν στο 1-0 ενώ την περασμένη εβδομάδα έχασε 2-0 από τη Ροντέζ. Με τα δύο γκολ να τα θεωρούμε λογική αποστολή για την Οσέρ και με την Μπαστιά να φτάνει μέχρι το ένα, το συνδυαστικό 1 & Over 1,5 έχει νόημα. Φτάνει στο 1,80 στην betsson.

 

betsson Τετραπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Big Bass, προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά στοιχήματος

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Μηδέν παθητικό; Ε, τότε Over

Η Βαλενσιέν είναι μια τελειωμένη ιστορία. Ποιος αλήθεια πιστεύει στις πιθανότητές της; Ακόμα και ο προπονητής της, έστω και για τα προσχήματα, αποφεύγει να πει κάτι θετικό. «Πάμε για το ματς με τη Ροντέζ και τίποτα άλλο» λέει. Και βάζει μεγάλο στόχο, να μη φάει γκολ η ομάδα του. Αυτό δεν σημαίνει πως κατεβαίνει για το 0-0 αφού διαπιστώνει πως επιθετικά η ομάδα του βελτιώθηκε.

Αν λοιπόν λέει ο Κανταρί, «καταφέρουμε και μετά από 10 αγώνες δεν φάμε γκολ, τότε, αφού εμείς βάζουμε, το πήραμε το τρίποντο».

Μόνο που αυτή η αποστολή απέναντι στη 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, πίσω από της Οσέρ δηλαδή, δεν είναι εύκολη. Η Ροντέζ παίζει κάθε φορά ελεύθερα και μόλις την περασμένη εβδομάδα πέρασε με 2-0 από την Μπαστιά που ήταν και σε αρκετά καλή στιγμή. Δεν κλείστηκε, το κυνήγησε όσο μπορούσε και ήρθαν τα γκολ.

Από την άλλη μεριά η άμυνα της Ροντέζ κάνει νερά. Είναι η τρίτη χειρότερη αλλά πρέπει να σημειώσουμε μια μικρή πρόοδο, δεν έφαγε γκολ στα δύο τελευταία. Πιο ρεαλιστικό μοιάζει δηλαδή να ζητούσε «μηδέν παθητικό» ο προπονητής της παρά της Βαλενσιέν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να κλειστούν, το 0-0 θα ήταν σαν τιμωρία και για τις δύο. Τι να το κάνουν; Υπάρχουν συστατικά για το Over 2,5 στο 2,10 στην betsson.

Προγνωστικά Γαλλίας

Σάββατο

20:00 Βαλενσιέν – Ροντέζ: Over 2,5 (2,10), Betsson

20:00 Οσέρ – Μπαστιά: 1 & Over 1,5 (1,80), Betsson

 

Γίνε μέλος της οικογένειας του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ