ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Γαλλία: Ζητάει επιείκεια

Δημοσιεύτηκε: Μιχάλης Σινάκος στις 11:01 13/08/2022

Σε κανονικούς, χειμερινούς πλέον ρυθμούς. Ξεκίνησε και η Νασιονάλ κι έχουμε φουλ πρόγραμμα παντού. Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γαλλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

Προγνωστικά Γαλλίας: Κατάλληλη στιγμή

Αρκετοί αγωνιστικοί χώροι είναι επηρεασμένοι και από την πρωτοφανή και παρατεταμένη ξηρασία. Εχουμε ήδη και την πρώτη αναβολή. Η τραγική κατάσταση του «Μουστουάρ» στη Λοριάν οδήγησε στην αναβολή του αγώνα της με τη Λυών, για ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες. Για δεύτερη σερί εβδομάδα η Νιμ έρχεται στο προσκήνιο. Στο 1-1 στη Σεντ Ετιέν έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο της παιχνίδι, το 0-1 από την Καέν στις καθυστερήσεις. Λίγο πολύ ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε από τη Νιμ. Μπορεί να παίξει τα βασικά, έχει κάποιες καλές μονάδες, επιθετικά το δίδυμό της στέκεται στην κατηγορία.

Πετυχαίνει τη Ροντέζ ίσως την κατάλληλη στιγμή. Η Ροντέζ εκτός του ότι έρχεται από δύο εντελώς αδιάφορες εμφανίσεις, μάζεψε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Αποχώρησαν δύο στόπερ, με τον Μαλαντά που έφυγε στη Σάρλοτ, να υπάρχει αρχικά συμφωνία πως θα συνεχίσει ως το τέλος του 2022 αλλά τελικά δεν επέστρεψε ποτέ. Εγινε επιτακτική ανάγκη να βρει εδώ και τώρα λύσεις, πήρε τρεις νεαρούς και είναι υποχρεωμένη σήμερα να ρίξει στο γήπεδο τους δύο από αυτούς, τους πιο άπειρους και πρωτάρηδες.

Ο Περελάντ ήταν ξεκάθαρος, «πρέπει να είμαστε λίγο επιεικείς στην αρχή με τα λάθη που θα γίνουν από τους νεαρούς. Πρέπει να τους δώσουμε το χρόνο που χρειάζονται» λέει. Μοιάζει καλή ευκαιρία να δοκιμάσει η Νιμ την άμυνα της Ροντέζ, να πιέσει και να κάνει τους πρωτάρηδες στόπερ της να υποπέσουν στα πρώτα τους λάθη. Ο άσος δέχεται μικρή πίεση αλλά στο 2,20 είναι ακόμα σε καλά επίπεδα.

Τον άσο της Νιμ τον είχα μαζί με εκείνους των Μετς και Σοσό και ξαναζυγίζοντάς τα νομίζω πως εξακολουθεί και έχει τα περισσότερα υπέρ του επιχειρήματα. 
Στην πρώτη κατηγορία η Παρί δείχνει πολύ κεφάτη ως τώρα και με τον Μ’ Μπαπέ πλέον παρόντα, μπορεί να στείλει το σκορ με τη Μονπελιέ πολύ ψηλά. Όταν τρως δύο γκολ από την Τρουά, και κανονικά έπρεπε να φας άλλα τόσα, πόσα μπορεί να γράψει σήμερα το ταμπλό; 5; Ίσως.

 

 

Προγνωστικά στοίχημα: Με τη γνωστή συνταγή

Η Λανς άρχισε το πρωτάθλημα όπως τέλειωσε το περσινό. Με φούρια, με επίθεση, με γκολ, με θέαμα. Δεν αλλάζει τη συνταγή. Το 3-2 με την Μπρεστ θα μπορούσε να είναι 5-1 αλλά έδειξε ξανά πως δυσκολεύεται κάποιες φορές να δέσει τα παιχνίδια. Είναι όμως μια μηχανή που δουλεύει αρκετά σωστά, ξέρει τις αδυναμίες της αλλά ζυρίως ξέρει να εκμεταλλεύεται τα όπλα της.

Στην Αζαξιό θα βρει μια ομάδα που από τη μεριά της ξέρει κυρίως να παίζει άμυνα. Αυτή ήταν που την ανέβασε κατηγορία και εκεί θα πρέπει να ποντάρει και φέτος αν θέλει να σωθεί. Η επίθεση δεν είναι το φόρτε της ενώ θα της λείψει και ο πολύπειρος Αμουμά, που τον πήρε για να δώσει λίγη προσωπικότητα από το κέντρο και μπροστά. Η Αζαξιό μάζεψε αρκετά γεροντοπαλίκαρα, έχει παίκτες (καρα)ψημένους στην κατηγορία, έτσι θα κοιτάξει να σώσει τη χρονιά της αλλά μου φαίνεται πως στη διάρκεια θα ξεμείνει από καύσιμα.

Με τη Λανς θα κοιτάξει να μη χάσει αλλά επειδή οι «λανσουά» το (τουλάχιστον ένα) γκολ το έχουν στο τσεπάκι, δεν δίνω μεγάλες τύχες στους Κορσικανούς να αντέξουν. Το διπλό στο 2,35 έχει βάση.  

Προγνωστικά Γαλλίας

Σάββατο

20:00 Νιμ – Ροντέζ: 1 (2,20), Novibet

Κυριακή

16:00 Αζαξιό – Λανς: 2 (2,35), Novibet