Επιστροφή στην κανονικότητα μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων. Από εδώ και πέρα ο Σεπτέμβριος έχει καθημερινή στοιχηματική δράση μέχρι το τέλος του μήνα και η προθέρμανση θα γίνει απόψε με Eerste Divisie.
Με καλό αγωνιστικό ρυθμό
Η Καμπούρ μετά την ήττα της πρεμιέρας με 1-0 εκτός έδρας από την Ντόρντρεχτ, τρέχει θετικό σερί τεσσάρων αγώνων. Πανηγύρισε τρεις συνεχόμενες νίκες προτού έρθει ισόπαλη 2-2 εντός έδρας απέναντι στη Βίλεμ το προηγούμενο Σάββατο. Το γεγονός μάλιστα ότι είχε αγώνα το περασμένο Σαββατοκύριακο κι ενώ σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας είχαν ρεπό, τη βοήθησε να διατηρήσει καλό αγωνιστικό ρυθμό.
Eurobasket Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 550 Δώρα*
Μόλις ένα γκολ ενεργητικό
Αντίπαλος σήμερα η Μάαστριχτ, η οποία είναι σύνολο μικρότερης δυναμικότητας και οι φιλοδοξίες της περιορίζονται σε ένα πλασάρισμα στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αν και αποτελεί αουτσάιντερ για να το πετύχει. Μέχρι στιγμής έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια και πέτυχε μόλις ένα γκολ. Βέβαια αυτό συνέβη στο διπλό επί της Ντε Χράαφσχαπ με 1-0 και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στον Γιονγκ Άγιαξ έχει 4 βαθμούς. Ειδικότερα απέναντι στον σύλλογο του Άμστερνταμ πάντως πήρε την ισοπαλία χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Βέστερφελντ.
Η Καμπούρ έχει δημιουργήσει σούπερ παράδοση κόντρα στη Μάαστριχτ με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Επιπλέον με τον Ντε Γιονγκ στον πάγκο έδειξε πέρυσι τρομερή αποτελεσματικότητα ως φιλοξενούμενη, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς, δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά τους 37 της πρωταθλήτριας Φόλενταμ. Ακολουθεί την ίδια τακτική και φέτος, πέτυχε ήδη ένα διπλό επί της Γιονγκ Άλκμααρ και σίγουρα μπορεί το δεύτερο απόψε.