Η διπλη επιτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ με Θέλτα και Άλκμααρ έφερε ξανά τη στήλη σε θετικό πρόσημο και η τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου δύναται να ανεβάσει περισσότερο τον δείκτη.
Μαζί της μέχρι τέλους
Έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα ότι θα στηρίξω Μάντσεστερ Σίτι μέχρι τέλους στη μάχη του τίτλου, εκτός βέβαια αν φροντίσει η ίδια από μόνη της να βγει εκτός. Η ομάδα του Γουαρδιόλα ξέρει πως να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη πίεση σε αντίθεση με την Άρσεναλ και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιντς δεν είναι φυσικά εύκολη διότι η γηπεδούχος είναι μαχητικό και αρκετά αποτελεσματικό σύνολο εντός 2026, ωστόσο με ικανοποιεί η απόδοση στο διπλό.
🏆ΑΠΟΛΥΤΗ Προσφορά* Γνωριμίας από τη Novibet!
Ζαλισμένη η διεκδικήτρια του τίτλου
Η Ντόρτμουντ έφαγε γερή σφαλιάρα στο Μπέργκαμο και αμφιβάλω ότι μπορεί να συνέλθει τόσο γρήγορα. Άπαντες περίμεναν πρόκριση επί της Αταλάντα και η αντίθετη εξέλιξη επηρεάζει την ψυχολογία της ομάδας. Παίζει τα ρέστα της απόψε για τον τίτλο, αφού μόνο με νίκη θα αποκτήσει ρεαλιστικές πιθανότητες. Η Μπάγερν Μονάχου όμως έχει αποδείξει πως είναι σε άλλο επίπεδο, είναι ξεκούραστη και έχει δημιουργήσει εξαιρετική πρόσφατη παράδοση. Με combo υπέρ των Βαυαρών.
🎁Προσφορά* με 415 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan!
Αρέσει και συνεχίζει η νέα Ρεν
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είχε άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα στη Ρεν. Ο Εζ αντικατέστησε τον Μπεγιέ και η Ρεν πανηγύρισε δύο νίκες με 3άρες απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν εντός και Οσέρ εκτός! Αν τριτώσει το καλό απόψε μπαίνει για τα καλά στη μάχη για την τετράδα και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τουλούζ ακολουθεί μία μικρή διορθωτική πορεία. Δεν την έχω για ομάδα που θα πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος, μπορεί όμως να το κάνει μέσω Κυπέλλου, αν καταφέρει να πετάξει εκτός τη Μαρσέιγ σε νοκ άουτ αγώνα για τα προημιτελικά την Τετάρτη. Η καλή απόδοση στον άσο με πείθει να ακολουθήσω.