Έχει το ενδιαφέρον της η τελική φάση του Nations League, τρόπαιο διεκδικούν οι 4 ομάδες, θα δώσουν μία ακόμη μάχη με στόχο την κούπα. Επί γερμανικού εδάφους θα διεξαχθούν και οι δύο ημιτελικοί, απόψε στο Μόναχο θα κοντραριστούν Γερμανία και Πορτογαλία.
Άσχετα από αυτό, διάβαζα εχθές τον οδηγό που ανέβηκε στο site κι αφορά το app της Elabet. Ήδη το έχω κατεβάσει και το αποψινό μου ποντάρισμα θα τοποθετηθεί μέσω αυτού. Αυτό που έχω εγώ να πω είναι πως η Elabet παίζει σε… άλλες ταχύτητες με το νέο της app! Ένα install θα σε πείσει.
Καθοριστική η επιβάρυνση
Το πρώτο στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε είναι το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Οι παίκτες κουβαλούν στις… πλάτες τους πολλά λεπτά συμμετοχής, η κούραση είναι τεράστια, άρα όπου μπορεί να εμφανιστεί φρεσκάδα, ίσως και να αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας. Παίζει ρόλο και ο μέσος όρος ηλικίας των ρόστερ, όλα πρέπει να μπουν στη ζυγαριά, προκειμένου να καταλήξουμε σε μία επιλογή.
Η «νέα» Γερμανία χτίζεται πλέον πάνω στον Βιρτς, πόλος έλξης για πολλές ομάδες, η Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο. Ατόφιο ταλέντο, μπορεί να δημιουργήσει για το σύνολο, να εκτελέσει όταν χρειαστεί, να κάνει το απρόβλεπτο και να κρίνει ένα παιχνίδι. Θα χρειαστεί συμπαραστάτες, το ξέρει ο Νάγκελσμαν, εκεί ακριβώς θα φανεί αν υπάρχει το απαιτούμενο… βάθος. Προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου και γι’ αυτό είμαι προσεκτικός.
Η Πορτογαλία από την άλλη, αν δούμε το ρόστερ της, δείχνει γεμάτο, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν σε μεγάλα κλαμπ, ενσωματώθηκαν στην αποστολή και οι νέοι κάτοχοι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν, Νέβες, Βιτίνια, Μέντες, Ράμος, φαντάζομαι δεν θα τους δούμε από την αρχή, αυτό τουλάχιστον λέει η λογική. Οι Ίβηρες εξακολουθούν να κινούνται γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η ομάδα παίζει πολύ για τον μεγάλο σταρ της, προσωπικά αυτό το θεωρώ λάθος, θα έπρεπε να βγουν μπροστά οι υπόλοιποι παίκτες και ο CR7 να έχει βοηθητικό ρόλο.
Αν βάλουμε στη ζυγαριά τα δύο ρόστερ, νομίζω η Πορτογαλία υπερτερεί, τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου αίσθηση και εξήγησα τη λογική μου. Από την άλλη, ποτέ δεν μπορεί κανείς να βάλει σε δεύτερη μοίρα την Γερμανία, μιλάμε για μια φανέλα που ζυγίζει… τόνους. Προσθέτουμε σε αυτό και το περιβάλλον, ο αγώνα γίνεται στο Μόναχο, παίζει ρόλο και η κερκίδα.
Τι παίζω στο Γερμανία - Πορτογαλία
Καθαρό σημείο δεν έχω, αν έπρεπε να παίξω κάτι θα ήταν η ισοπαλία, θα πάω σε κάτι λίγο πιο νορμάλ και με τα 2-3 γκολ.
Επιλογή | Απόδοση |
2-3 γκολ | 2.07 |
Μην ψάχνεις άλλο για τέλεια εφαρμογή σε κινητό |
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ