Δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσοβδόμαδα, το πρόγραμμα της Κυριακής είναι γεμάτο και δίνει την ευκαιρία για να κάνουμε τις σωστές επιλογές, μέσα από ένα πλήθος αγώνων. Αυτό δεν είναι πάντα καλό, πρέπει πάντα να αφήσεις κάτι στην άκρη από την πρώτη ανάγνωση και να επικεντρωθείς σε αυτά που θα σου δώσουν κέρδος.
Ο Βόκολος βάζει δύσκολα
Πάντα μετά από μια επίπονη προσπάθεια στην Ευρώπη, η επόμενη υποχρέωση κρύβει κινδύνους. Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη όχι απλώς προκρίθηκε σε βάρος της Ριέκα, αλλά την διέλυσε, την έκανε να μοιάζει ομάδα της σειράς. Το πλέον θετικό για τον Λουτσέσκου, είναι το γεγονός πως πήρε πολλά από διαφορετικούς παίκτες. Σημαντική η βελτίωση στον άξονα, γεγονός που έδωσε ώθηση συνολική, εξαιρετική και η επιθετική λειτουργία, πανέμορφο γκολ από τον Γιακουμάκη, βρήκε δίχτυα και ο Τσάλοφ, ο οποίος δυσκολεύεται να… συνδεθεί. Το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο δεν θα είναι μια απλή εξίσωση. Ο Βόκολος είναι καλός προπονητής, είδε έστειλε τα πρώτα… μηνύματα με το διπλό στο Αγρίνιο, τακτικά θα βάλει δύσκολα στο δικέφαλο. Περιμένω κλειστό ματς, γι’ αυτό θα πάω στο εύρος των γκολ 2-3 σε τιμές διπλασιασμού
Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 1000 Stoiximan Super League Έπαθλα* & 550 Δώρα*.
Συγκεκριμένη συνταγή
Η Μπαρτσελόνα δεν έχει στο dna της την άμυνα και αυτό το έχει πληρώσει πολλές φορές, ειδικά σε ευρωπαϊκές στιγμές που το επίπεδο είναι υψηλότατο. Στην Ισπανία συνηθίζει να βρίσκει τρόπους και να φθάνει στο ζητούμενο, ακόμη κι όταν η εστία της παραβιάζεται, όχι μία, αλλά και δύο φορές. Αυτό συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λεβάντε, το 2-0 το έκανε 2-3 στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε γκολ νίκης στις καθυστερήσεις, θέλει και τύχη εκτός από ικανότητα. Ο Φλικ δεν θα αλλάξει… συνταγή, ψηλά θα στήσει την άμυνα και στη σημερινή εκτός έδρας αποστολή με την Ράγιο Βαγιεκάνο, ξέροντας πως θα αντιμετωπίσει και δύσκολες στιγμές. Από την άλλη, θα ποντάρει στον Γιαμάλ και τους υπόλοιπους «δαίμονες», οι οποίοι σε φάση δημιουργίας και εκτέλεσης, μπορούν να… σκοτώσουν στην επίθεση. Δεν αλλάζω συνταγή, combo νίκης και απόψε για τους «μπλαουγκράνα» 2 & goal/goal.