Ολοκληρώνεται το παράθυρο των προκριματικών του Σεπτεμβρίου απόψε για τις Εθνικές Ομάδες, ως Ελλάδα προσγειωθήκαμε ανώμαλα και πάμε παρακάτω. Έχει κάμποσα φαβορί και το σημερινό πρόγραμμα, προσωπικά θα καταπιαστώ με την αναμέτρηση Ουγγαρία – Πορτογαλία.
Το φαβορί του ομίλου
Η Ουγγαρία μπήκε ιδανικά στο εκτός έδρας ματς με τους Ιρλανδούς, κατάφερε να προηγηθεί νωρίς και να βρει και δεύτερο γκολ, με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα! Το λες και ιδανικό το σενάριο, οι παίκτες του Μάρκο Ρόσι για 45 λεπτά τα έκαναν όλα τέλεια. Το δεύτερο μέρος όμως, ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, σαν να υπήρξε μια συνολική διάθεση υποχώρησης, οι Ιρλανδοί κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, μείωσαν γρήγορα και απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα. Φυσικά και επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους παιχνίδι, σέντρες από κάθε σημείο, μία εξ αυτών στις καθυστερήσεις έφερε το γκολ και το τελικό 2-2.
🏀Προσφορά* Γνωριμίας Eurobasket 550 Δώρα* χωρίς κατάθεση*🎁
Η Ουγγαρία έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να ξεκινήσει νικηφόρα την διαδικασία, απόψε θα προσπαθήσει να τα βάλει με το φαβορί του ομίλου, την Πορτογαλία, η οποία στην δική της πρεμιέρα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλύσει την Αρμενία εκτός έδρας με 5-0. Ο Ρονάλντο τα δίνει όλα να νικήσει το χρόνο, σκόραρε ξανά και μάλιστα δύο φορές, η παρουσία του και μόνο, εμπνέει τους συμπαίκτες του. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο ρόστερ, παρά τις απουσίες που έχουν οι Πορτογάλοι (Λεάο, Νούνιες, Ντάλοτ, Κονσεϊσάο), διαθέτουν το απαιτούμενο βάθος για να καλύψουν τα κενά. Η Ουγγαρία με Σζομποσλάι και Βάργκα στην επίθεση, απειλεί και γενικά σκοράρει, ανασταλτικά έχει τα θέματά της. Νομίζω θα δούμε τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το ματς και τελικά να φθάνουν στη νίκη, αν αυτό συμβεί και με γκολ των γηπεδούχων, θα καρπωθούμε μια καλή απόδοση.