Η Ισπανία απογοήτευσε στην πρεμιέρα της, έμεινε στο 0-0 κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι. Δεν είχε ρυθμό, αργή ανάπτυξη, προβλέψιμο παιχνίδι, εικόνα που δεν θύμιζε την ομάδα που πήρε το Euro πριν δύο χρόνια. Ναι, δεν έπαθε καμία μεγάλη ζημιά, στο χέρι της είναι η πρόκριση και η πρωτιά, αλλά θα πρέπει να αλλάξει.
Λύσεις υπάρχουν πολλές, λογικά ο Ντε λα Φουέντε θα φέρει στο βασικό σχήμα τον Γιαμάλ, ίσως και τον Νίκο Ουίλιαμς, θα δώσει έμφαση στο παιχνίδι από τα άκρα. Απέναντί του θα βρει τη Σαουδική Αραβία, η οποία έβαλε δύσκολα στην Ουρουγουάη, την υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1. Μαχητικό σύνολο, έκανε τρομερό πρώτο ημίχρονο, στο τέλος έμεινε από δυνάμεις, αλλά άντεξε, πήρε τον βαθμό και πλέον θα βρίσκεται μέσα στην πρόκριση μέχρι το τέλος. Δεν μπορώ να φανταστώ πως η Ισπανία δεν θα πάρει αυτό το ματς, το ρόστερ της είναι σκάλες ανώτερο. Βέβαια, θα βρει μια πολυπρόσωπη άμυνα απέναντί της, δεν θα είναι απλό να πάει ψηλά το σκορ, επιλέγω 1 & Under 3.5 στο 2.02.
Η κανονικότητα του Βελγίου
Το Βέλγιο άργησε να… ξυπνήσει απέναντι στην Αίγυπτο, δέχθηκε γκολ και ένιωσε πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε με καλύτερο πλάνο, ανέβασε την απόδοσή του, ισοφάρισε, έψαξε τη νίκη, αλλά παράλληλα άφησε κενά πίσω κινδύνευσε μέχρι και να χάσει. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, το έχουν νιώσει στο… πετσί τους πολλά φαβορί. Λογικά θα παρουσιαστεί πιο υποψιασμένο κόντρα στο Ιράν, βέβαια η απουσία του Ντοκού είναι σημαντική, ο άσος της Σίτι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης.
Οι Ιρανοί έχουν συγκεκριμένο ταβάνι, αλλά τα δίνουν όλα στο χορτάρι, δεν περνάνε απαρατήρητοι. Μην ξεχνάμε πως έχουν να διαχειριστούν και τα συνεχόμενα ταξίδια, καθώς δεν τους επιτρέπεται να μένουν σε αμερικανικό έδαφος, επιστρέφουν μετά τα ματς στο Μεξικό. Κι εδώ ίδια θα είναι η λογική μου, θα πάω με το φαβορί, ζητώντας χαμηλό σκορ, επιλέγω 1 & Under 3.5 στο 2.20. Και οι δύο επιλογές, μπορούν να συνδυαστούν με 🏆Το Παγκόσμιο στη Stoiximan χωρίς κατάθεση* με 1026 Δώρα*