Τσέκαρε τι κρύβεται εδώ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
Κρατάς κινητό; Δες εδώ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα το γυρίσει η Λεβερκούζεν

Λ. ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Λ. ΜΠΑΛΑΦΑΣ
24 Ιανουαρίου 2026 - 11:25
24/01/2026 - 11:25
ΣΙΚ.png

Είχε καλή εικόνα η Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό, δείχνει να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις προ Χριστουγέννων. Είναι σύνολο που θέλει τη μπάλα και έχει τους τρόπους να βρει τα ρήγματα για να απειλήσει. Φιλοξενεί την Βέρντερ Βρέμης, η οποία μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο χορτάρι. Δεν ξεχειλίζει από ταλέντο, δεν πιέζει πολύ, δεν είναι αποτελεσματική μακριά από την έδρα της, δυσκολεύεται αρκετά.

Οι «ασπιρίνες» βρίσκονται 4 βαθμούς μακριά από τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, στο χέρι τους είναι να επιστρέψουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο, τη δεδομένη στιγμή το ρόστερ γεμίζει ξανά. Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες, οι οποίες ψάχνουν σημείο αναφοράς, αναζητούν μια νίκη για να πάρουν τα πάνω τους, ποιοτικά η Μπάγερ υπερτερεί σχεδόν σε όλους τους τομείς, θα πάω σε combo 1 & goal/goal στο 2.65, που μπορεί να συνδυαστεί με ⭐Προσφορά* με 1126 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan

Δείχνει να βρίσκει ηρεμία η Ρεάλ Μαδρίτης, την «έφτιαξε» η αναπάντεχη ήττα της Μπαρτσελόνα από την Σοσιεδάδ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η «βασίλισσα» πλησίασε τους «μπλαουγκράνα» στον έναν βαθμό και αυτή είναι η ουσία. Αγωνιστικά δείχνει να απέχει, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, σε ένα πρωτάθλημα οι νίκες μετρούν και η συγκομιδή. Απόψε ταξιδεύει στο «Θεράμικα» για να αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ, ένα ματς σίγουρα απαιτητικό, αλλά παράλληλα και ευκαιρία, να πιστέψει ακόμη περισσότερο στον εαυτό της.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» του Μαρθελίνο έκανε τραγικό Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ήδη αποκλειστεί, αλλά στην LaLiga βγάζει σιγουριά και αποτελεσματικότητα, μοιράζεται την 4η θέση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Και οι δύο ομάδες βασίζονται στις επιθετικές αρετές τους, θεωρώ πως θα δούμε χορταστικό ματς, περισσότερες λύσεις τοπ επιπέδου έχει η Ρεάλ, θα πάω κι εδώ σε combo 2 & goal/goal στο 2.95.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
24/01
22:00
Βιγιαρεάλ
- Ρεάλ Μαδρίτης
2 & G/G 10.00
2.95
Stoiximan
0-2 -10.00
24/01
16:30
Μπάγερ Λεβερκού.
- Βέρντερ Βρέμης
1 & G/G 10.00
2.65
Stoiximan
1-0 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
24/01 - 22:00
Βιγιαρεάλ
- Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόταση
2 & G/G
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
0-2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
24/01 - 16:30
Μπάγερ Λεβερκού.
- Βέρντερ Βρέμης
Πρόταση
1 & G/G
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
1-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson