Φινάλε στην Πρέμιερ Λιγκ, τεράστια η μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ, η αναμέτρηση Νότιγχαμ – Τσέλσι φαντάζει η πιο ζόρικη, αμφότερες «καίγονται» για το… σεντόνι, είναι ματς ειδικών συνθηκών το καταλαβαίνει ο καθένας. Σκέφτομαι και το μομέντουμ εισόδου της νέας στοιχηματικής Elabet η οποία σε "απαιτητική" χρονική περίοδο (φινάλε πρωταθλημάτων, τελικοί), στέκεται με άνεση μπροστά στον ανταγωνισμό. Πάμε να δούμε τα... δικά μας.
Τεράστιο διακύβευμα
Η Νότιγχαμ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 29 χρόνια, τεράστιο επίτευγμα για μια ιστορική ομάδα, η οποία πέρασε δύσκολα, αλλά έγινε ξανά πρωταγωνίστρια. Σε θεωρητικό επίπεδο, αυτή και μόνο η επιτυχία θα αρκούσε, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν πιθανότητες και για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η προσπάθεια θα γίνει μέχρι εκεί που δεν πάει. Ο Νούνο και οι παίκτες του συνηθίζουν να παίζουν κλειστά και να εκμεταλλεύονται τις στιγμές τους, οι «μπλε» από την άλλη έχουν πολλές παραστάσεις και το τελευταίο διάστημα πήραν κρίσιμα «τρίποντα», μετρούν 5 νίκες σε 6 ματς.
Ο Μαρέσκα θα πρέπει να έχει στο μυαλό του και τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, την Τετάρτη η Τσέλσι αντιμετωπίζει στο Βρότσλαβ τη Μπέτις. Διαθέτει «γεμάτο» ρόστερ και η διαχείριση δεν είναι τόσο δύσκολη, μπορεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Τζάκσον (10 γκολ). Τεράστιο το διακύβευμα, καμία δεν θα ανοίξει το ματς από την αρχή, θα επιλέξω 2-3 γκολ στο 2.05.
Σημαντικό: αν ποντάρετε σε παρολί, αξίζει να έχετε και επιπλέον πριμοδότηση των κερδισμένων δελτίων. Δείτε λοιπόν που εταιρία έχω βρει για εγγραφή
Ελεύθερο παιχνίδι
Αυλαία και στην Ισπανία, η Μπιλμπάο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της 4ης θέσης, φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, το ματς δεν θα έχει σκοπιμότητες. Ο Βαλβέρδε ανανέωσε θα βρίσκεται στον πάγκο και την επόμενη περίοδο, ακολούθησαν αρκετοί παίκτες, το θέμα πλέον είναι τι θα συμβεί με τον Νίκο Ουίλιαμς, τον θέλουν πολλές ομάδες, ξεχωρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν ένα πολύ φρέσκο και νεανικό σύνολο, ο Φλικ πιστώνεται όλη αυτή την εξαιρετική δουλειά. Είναι λογικό να υπάρχει μια χαλάρωση πλέον, άπαντες έχουν στο μυαλό τους τις διακοπές που ακολουθούν, σε αυτό το… πνεύμα προηγήθηκε η ήττα 3-2 από την Βιγιαρεάλ μέσα στη Βαρκελώνη. Κι οι δύο ομάδες τελειώνουν τη χρονιά χαρούμενες και δικαιωμένες για τις προσπάθειές τους, αναμένω ένα ματς στο οποίο θα γίνουν αρκετές φάσεις και θα δούμε γκολ, επιλέγω goal/goal & over 3.5 στο 2.35.
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ