Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ευκολάκι... το over στο «El Clasico», ίσως έπρεπε να το πάμε και πιο ψηλά το line, ας το αφήσουμε για την άλλη φορά. Πάμε στα σημερινά όπου το πρόγραμμα είναι γεμάτο.
Η πρώτη μας επιλογή θα έρθει από την Γαλλία όπου η Μπουλαζάκ (2-4) υποδέχεται την Μπουργκ (3-3). Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, στην έδρα τους έχουν ρεκόρ 1-2 με 77.3 πόντους στην επίθεση και 85.7 πόντους στην άμυνα, έχει δηλαδή -8.3 πόντους όσον αφορά την διαφορά πόντων. Η Μπουργκ από την άλλη έχει δύο σερί νίκες, θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στην Γαλλία έχοντας εκτός έδρας ρεκόρ 1-2 με 84.7 πόντους στην επίθεση και 86.7 πόντους στην άμυνα, -2 πόντους στην διαφορά πόντων. Η Μπουργκ έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να πάρει «διπλό» σε τέτοιες έδρες, πάμε με το διπλό και με το χάντικαπ στους -6.5 πόντους.
🌵COWBOY500: Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση!🎁
Άσος και Κουλμπόκα
Η δεύτερη επιλογή θα έρθει από την Ελλάδα με τον Άρη Betsson (1-4) να υποδέχεται την Μύκονο Betsson (2-3). Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μεσοβδόμαδα την Σλασκ στο Eurocup, αλλά θέλουν πάση θυσία σήμερα μιας και έχουν μείνει πίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να διώξουν την πίεση που υπάρχει λόγω και της πρόσφατης ήττας στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ. Οι νεοφώτιστοι από την πλευρά τους έχουν δύο νίκες και πάνε χωρίς άγχος στο Αλεξάνδρειο και με στόχο την έκπληξη. Θα πάμε με τον άσο και στους -4.5 πόντους το χάντικαπ. Θα το συνδυάσουμε με την ατομική απόδοση του Αρτούρας Κουλμπόκα, ο οποίος θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής λόγω της απουσίας του Γκιουζέλη.
Στον αγώνα με την Σλασκ όπου ίσχυαν οι ίδιες συνθήκες, ο Λιθουανός είχε 4/7 τρίποντα, λογικά και σήμερα θα πάρει πολλά σουτ. Η επιλογή 2+ εύστοχα τρίποντα σε καλή απόδοση. Η πρόταση είναι νίκη Άρη Betsson με -4.5 πόντους και ο Κουλμπόκα 2+ εύστοχα τρίποντα.