220 ΔΩΡΑ* & ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
220 ΔΩΡΑ* & ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
410 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Elabet, παίξε νόμιμα και με ασφάλεια!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 
left arrow
right arrow

Πίστη στην ανεβασμένη Ρίβερ

Σ. ΜΟΥΡΕΛΗΣ
Σ. ΜΟΥΡΕΛΗΣ
09 Αυγούστου 2025 - 15:14
09/08/2025 - 15:14
Screenshot_7.png

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Δεν μας πήγε καλά η Πέμπτη, το αρνητικό σερί συνεχίστηκε και τώρα στο γεμάτο ΣΚ έχουμε αρκετές επιλογές για να δώσουμε ένα τέλος και να επιστρέψουμε στα ταμεία.

Η πρώτη επιλογή θα έρθει από την Αργεντινή, όπου η Ιντεπεντιέντε υποδέχεται την Ρίβερ Πλέιτ. Οι γηπεδούχοι είναι σε τραγική κατάσταση, χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ενώ προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο όπου έχασαν με  με 2-0 από την Μπελγράνο. Η Ρίβερ Πλέιτ από την άλλη, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αήττητη στο πρωτάθλημα όπου πάντως είχε την πρώτη απώλεια στο εντός έδρας 0-0 με την Σαν Λορένσο στο ντέρμπι. Ακολούθησε ο «περίπατος» με 3-0 επί της Σαν Μαρτίν στο Κύπελλο όπου πήρε την πρόκριση.

Για ασφάλεια στις πληρωμές και μοναδικές επιβραβεύσεις*, Elabet! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «εκατομμυριούχοι» έχουν το υλικό για να πάρουν το διπλό και να παραμείνουν αήττητοι, ενώ είναι και σε αρκετά καλή απόδοση.

Η Μπόντο Γκλιμτ κάνει την αντεπίθεση της όσον αφορά τον τίτλο στην Νορβηγία αφού μετράει έξι συνεχόμενες νίκες και εφόσον κερδίσει σήμερα θα ανέβει στην 1η θέση και στο +2 από την Βίκινγκ. Η Τρόμσο μετά από ένα τρομερό σερί έχει δύο... γκέλες, ήττα από Ρόζενμποργκ εκτός και ισοπαλία με Φρέντρικσταντ. Στο -7 πλέον από την κορυφή, παλεύει να κρατηθεί στις θέσεις για την Ευρώπη. Η Μπόντο Γκλιμτ σκοράρει κατά... ριπάς αλλά δέχεται και γκολ, έχει 3 στα 4 G/G στα τελευταία της παιχνίδια.

Οπότε για να πάρουμε μία καλή απόδοση, πάμε στον άσο με το G/G. 

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
10/08
00:30
Ιντεπεντιέντε
- Ρίβερ Πλέιτ
2 10.00
2.54
0-0 -10.00
09/08
20:15
Μπόντο Γκλιμτ
- Τρόμσο
1 & G/G 10.00
2.50
1-1 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
10/08 - 00:30
Ιντεπεντιέντε
- Ρίβερ Πλέιτ
Πρόταση
2
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
0-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
09/08 - 20:15
Μπόντο Γκλιμτ
- Τρόμσο
Πρόταση
1 & G/G
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
1-1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Elabet
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson