Τελευταία αγωνιστική στη Νασιονάλ κι έχουμε μεγάλη μάχη για τη 2η θέση και τον υποβιβασμό.
Από το +6 στο μηδέν
Ηρθαν έτσι τα πράγματα την περασμένη αγωνιστική που στα Λε Μαν – Βερσάιγ και Μπουλόν – Σατορού θα πέσουν κορμιά. Ισόβαθμες στην δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο είναι οι Λε Μαν και Μπουλόν. Πρώτο κριτήριο σε ισοβαθμίες τα μεταξύ τους παιχνίδια κι εκεί πάνε αγκαζέ (1-0, 2-3) και αυτό που θα τις ξεχωρίσει είναι η συνολική διαφορά τερμάτων και μετά η καλύτερη επίθεση. Αν υπάρξει κι εκεί ισοπαλία τότε πάμε στο fair play και υπερτερεί η Μπουλόν με 4 κόκκινες/56 κίτρινες έναντι 4/67 της Λε Μαν.
Ενώ λοιπόν μόλις μια εβδομάδα πριν η Λε Μαν είχε συντελεστή τερμάτων +15 και η Μπουλόν +9 και φαινόταν πως βάσει λογικής σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούσε η πρώτη, ήρθε το κουφό 5-2 της Κονκαρνό με τη Λε Μαν και το αρκετά κουφό στο εύρος του 3-0 της Μπουλόν στην Ντιζόν, που θα μπορούσε να είναι και 4-0 σε δοκάρι στο τέλος.
Κι ενώ ήταν έξι γκολ μπροστά στη συνολική διαφορά τερμάτων η Λε Μαν τώρα δεν τις χωρίζει τίποτα. Απλά η Λε Μαν έχει καλύτερη επίθεση και θα υπερισχύσει αν κερδίσουν με το ίδιο σκορ. Χρυσάφι μπορεί να αποδειχθεί το γκολ που έβαλε στην Κονκαρνό μειώνοντας στο 92’ το σκορ σε 5-2 στην Κονκαρνό. Υπό άλλες προϋποθέσεις κανείς δεν θα του έδινε σημασία αλλά τώρα μπορεί να μετρήσει καθοριστικά.
Με λίγα λόγια θέλουν σίγουρα νίκη και αν γίνεται με αρκετά γκολ. Κι η απόδοση που το βρίσκω είναι μακράν η υψηλότερη της αγοράς στην εταιρία που συστήνω για εγγραφή.
Πρωτοφανής ξεσηκωμός και στις δύο
Η Λε Μαν θέλει να γυρίσει εκεί που βάσει δυναμικής ανήκει, στη δεύτερη κατηγορία. Ηταν από τις ομάδες που πλήρωσαν ακριβά τη διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας του covid το 2020. Βρίσκονταν στην επικίνδυνη ζώνη της Ligue 2 όταν αποφασίστηκε πως παγώνουν όλα κι έτσι 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε υποβιβάστηκε στη Νασιονάλ. Από τότε σκίζεται για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Σχεδόν από τη Δευτέρα εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια, περιμένει όσους χωράει το γήπεδο, περίπου 25.000.
Η Μπουλόν έχει χαθεί από τις δύο πρώτες κατηγορίες τα 13 τελευταία χρόνια. Υπάρχει κι εκεί ενθουσιασμός. Η διοίκηση κατάφερε να ξεπεράσει προβλήματα που περιόριζαν τη χωρητικότητα στις 5.500 θέσεις. Κυκλοφόρησε 6.500 εισιτήρια κι έγιναν καπνός. Εχει πάνω από 10 χρόνια να μαζέψει τόσο κόσμο.
Σε αντίθεση με τη Λε Μαν που παίζει με την αδιάφορη Βερσάιγ, η Μπουλόν υποδέχεται αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς, τη Σατορού που ιδανικά θέλει νίκη. Αν η Σατορού κερδίσει προσπερνάει την Βιλφράνς και σώζεται. Με ισοπαλία θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα της ισόβαθμης Παρί 13 που παίζει εντός με την αδιάφορη Κονκαρνό. Για να σωθεί η Σατορού σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να χάσει η Παρί. Κι αυτό γιατί η Παρί υπερτερεί της Σατορού σε ισοβαθμία. Το μεγάλο πρόβλημα της Σατορού είναι η απουσία του πρώτου σκόρερ Κλαρισιά (10 γκολ). Αλλά έστω και χωρίς αυτόν πρέπει να βρει τον τρόπο, δεν έχει άλλη ευκαιρία.
Πάω μόνο με τα γκολ, αδιαφορώ για τα υπόλοιπα. Αφήνω και τον άσο της Μπουλόν γιατί η Σατορού παίζει τη ζωή της ενώ στη Λε Μαν πληρώνει ψίχουλα. Στο Over 2,75, στο 1.85 η Λε Μαν και στο 1.80 η Μπουλόν.
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ