Προγνωστικά Euro - Τσάρλι: Τα μακροχρόνια 5ου και 6ου ομίλου - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Euro, στοίχημα Euro, προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος

Τα μακροχρόνια 5ου και 6ου ομίλου

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 00:10 13/06/2024

Ο Τσάρλι τελειώνει τη μελέτη του Euro 2024 και βγάζει τα πρώτα μακροχρόνια στοιχήματα των ομίλων. Συνέχεια με τον 5ο και τον 6ο όμιλο.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr. 

 

Κάθε μέρα και ένα δώρο* για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Κλήρωση δώρο για Βέλγιο και Λουκάκου

Το Βέλγιο με τον Τεντέσκο δεν έχει εντυπωσιάσει, αλλά η κλήρωση ήταν δώρο, που δημιουργεί συνθήκες ώστε να κάνει μία καλή διοργάνωση. Σε σχέση με το πρόσφατο Μουντιάλ οι Βέλγοι δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Ντε Μπραόυνε είναι υγιής και έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας των Βέλγων. Περιμένω να πάρουν σημαντική ώθηση από τον εύκολο όμιλο και ψυχολογία για τη συνέχεια. Η παρουσία των Ντε Μπράουνε στη θέση του δημιουργού και του Λουκάκου στην κορυφή της επίθεσης μοιάζει σαν βάση για τους Βέλγους και υπάρχουν σπουδαίες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης. Το 1,45 του Βελγίου για να πάρει την πρώτη θέση σε όμιλο με τρεις αδύναμές ομάδες, τις Ουκρανία, Σλοβακία, Ρουμανία προσφέρεται σαν βάση για χτίσιμο σε μακροχρόνια δελτία.

Επίσης, το 2,10 να βγει πρώτος σκόρερ ο Λουκάκου, σε όμιλο που υπάρχουν τρεις αδύναμες ομάδες μοιάζει σαν μια καλή επιλογή.

 

Euro Calendar Novibet, προγνωστικά Euro, Προγνωστικά Τσάρλι

 

Προγνωστικά Euro: Η βάση της Πορτογαλίας

Ο τελευταίος όμιλος προσφέρει μία βάση. Η Πορτογαλία έχει τη μεγαλύτερη ποιότητα και λύσεις που της επιτρέπουν να πρωταγωνιστήσει. Ο όμιλος μοιάζει σαν να ξεκινά από την εξής λογική: Οι Πορτογάλοι θα κλειδώσουν την πρώτη θέση, οι Γεωργιανοί την τελευταία και το ποιος θα πάρει τη δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στην Τουρκία και στην Τσεχία. Ασφαλώς αν και οι δύο κερδίσουν την Γεωργία θα μπορέσουν με ένα Χ στο μεταξύ τους παιχνίδι να περάσουν στους 16.

Θεωρώ πολύ ψηλή την τιμή να τερματίσει η Πορτογαλία στην 1η θέση και η Γεωργία στην 4η, σε απόδοση 2,32. Επιπλέον, δεν έχει τη δυνατότητα η Γεωργία να ψάξει κάτι καλύτερο από το να αποσπάσει έναν βαθμό από τον όμιλο και για να πετύχει ένα γκολ στα τρία παιχνίδια. Στο 1,85 το under 1,5 βαθμός της Εθνικής Γεωργίας.

Προγνωστικά Τσάρλι – προγνωστικά Euro

Μακροχρόνια 5ος όμιλος

Βέλγιο πρώτη θέση: 1,45, Novibet

Λουκάκου πρώτος σκόρερ ομίλου: 2,10, Novibet

Μακροχρόνια 6ος όμιλος

Γεωργία under 1,5 βαθμός: 2,32, Novibet

1η Πορτογαλία – 4η Γεωργία: 1,85, Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS