Καλημέρα σε όλες κι όλους. Στην εκτίμησή μου το σετ αποδόσεων στο ζευγάρι Μαγδεβούργο – Έλβερζμπεργκ είναι λάθος. Προσφέρεται μοιρασμένο. Δεν θα έπρεπε. Η Έλβερζμπεργκ είναι καθαρά καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιο ισορροπημένη, πιο ουσιαστική. Το Μαγδεβούργο μετράει συνεχόμενες ήττες (πέντε), ο τεχνικός του είναι στο μεταίχμιο και στις εντός έδρας αποστολές του έχει 3/3 ήττες, ανεξάρτητα από το στιλ ομάδας που αντιμετώπισε.
Η Έλβερζμπεργκ έχει χάσει μόνο μία φορά, στο Μπόχουμ, επειδή έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο έκτο λεπτό, αν δεν συμβεί και σήμερα κάτι τέτοιο, θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Να το γράψω και διαφορετικά, δεν νομίζω πως θα χάσει από το Μαγδεβούργο.
Θα χρειαστεί να κάνει πολλά πράγματα άσχημα ώστε να συμβεί αυτό. Δεν έχει χάσει στις προηγούμενες δύο επισκέψεις της στο Μαγδεβούργο (1-1-0), έχει ρεκόρ 9-6-3 ως φιλοξενούμενη στη δεύτερη κατηγορία από τον Σεπτέμβριο του 2024 ως σήμερα. Θα κάνω πάνω της το πιο υψηλό ποντάρισμα ως τώρα στη σεζόν πάνω στο ασιατικό διπλό στο μηδέν.
Προσφορά* γνωριμίας από τη Stoiximan με 415 Δώρα* χωρίς κατάθεση*!
Από τη δεύτερη κατηγορία με έτρωγε το χέρι μου να προτείνω (καθαρά ή ασιατικά) και το Αννόβερο και τη Σάλκε στις σημερινές αποστολές τους. Δεν ήταν όμως, τόσο έντονη η φαγούρα ώστε να με οδηγήσει και σε ξεκάθαρη πρόταση. Για το Αννόβερο δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα ως προς το στιλ που θα διαλέξει η Γκρόιτερ Φιρτ (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ανάλυση του ζευγαριού), για τη Σάλκε με προβληματίζουν λίγο οι δύο πρόσφατοι τραυματισμοί που της έτυχαν. Δεν έμπλεξα συνεπώς.
Καμία καθαρή επιλογή από την πρώτη και από την τρίτη κατηγορία, πήγα καθαρό πάσο σε αυτές.
Καλές εμπνεύσεις να έχετε.