Καλημέρα σε όλες κι όλους. Η τρίτη κατηγορία της Γερμανίας εκτιμώ πως έχει δύο ομάδες σήμερα που αν δεν κερδίσουν θα πρόκειται για φοβερή αποτυχία τους. Είναι η Ντούισμπουργκ και η Χάνζα Ρόστοκ. Ναι, ξέρω, θα μου πείτε πως για τη δεύτερη δεν σας είπα κάτι καινούργιο ή συγκλονιστικό. Το γνωρίζω. Απλά τη… χρειάζομαι. Η απόδοση, βλέπετε της πρώτης, δεν είναι (επίσης) κάτι το τρομερό. Για αυτό και κάνω παντρειά ώστε να πάει σε απόδοση άνω του 2.00, που προτιμώ για το παιχνίδι μου. Χαζομάρα μου, παρεμπιπτόντως, χθες, που δεν πήγα ένα βηματάκι παραπάνω στο ασιατικό Over της Αλεμάνια Άαχεν.
Νέα διαστημική προσφορά* χωρίς κατάθεση με δωρεάν* στοίχημα για τις προτάσεις μου! ΕΓΓΡΑΦΗ
Έκανε το δύσκολο
Η Ντούσμπουργκ, λοιπόν, φιλοξενεί σήμερα τη Χόφενχαϊμ ΙΙ. Το δύσκολο το έκαναν οι «ζέβρες». Στο τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι νίκησαν την πρωτοπόρο Οσναμπρίκ. Επιβεβαίωσαν ότι στο σπίτι τους νιώθουν όμορφα. Στο 12-4-0 είναι το ρεκόρ τους. Παρουσιάζονται (συνήθως) παραγωγικές και δυνατές, μόνο μερικά ταμπουράκια τις δυσκόλεψαν. Ποιοτικά ταμπουράκια. Η Χόφενχαϊμ ΙΙ και να παίξει κλειστά, δεν έχει το επίπεδο, την ικανότητα αν προτιμάτε, για να «καταστρέψει» ένα παιχνίδι. Θα τις δεχτεί τις φάσεις της. Ελπίζω να μην τα κάνουν μαντάρα στο… εύκολο οι γηπεδούχοι.
Η συνάντηση ασφαλώς και μπορεί να πάει ψηλά στο σκορ, μπορείτε να «αδιαφορήσετε» για τη δική μου απόφαση επιλογής του άσου (που μοιάζει να πληρώνει και λίγο υπερβολικά ψηλά, οπότε θα κατανοήσω και την όποια καχύποπτη σκέψη για αυτόν) και να κάνετε το παιχνίδι σας με τα τέρματα. Θέμα γούστου και έμπνευσης είναι. Αυτός ο άσος και το διπλό της Χάνζα Ρόστοκ στη Σβάινφουρτ, που έχει ήδη υποβιβαστεί, αποτελούν τη δυάδα μου για σήμερα.
Αν αληθεύουν
Από την πρώτη κατηγορία διάλεξα να τιμήσω την πρεμιέρα της πρώτης γυναίκας που θα ηγηθεί τεχνικά ομάδας στην ιστορία της Μπούντεσλιγκα. Εφόσον τα ρεπορτάζ αναφορικά με το νέο (προσωρινό) αφεντικό της Ουνιόν Βερολίνου μας λένε την αλήθεια, μπορούμε να περιμένουμε αρκετή περισσότερη προσπάθεια για «φυσιολογικό» ποδόσφαιρο από τους «σιδερένιους». Κοινώς, να σταματήσουν οι γιόμες και να επιχειρηθεί καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και περισσότερες προσπάθειες επιθέσεων.
Αυτό, σε συνδυασμό με τα σταθερά… χάλια της Βόλφσμπουργκ στο αμυντικό κομμάτι και τη μεγάλη ανάγκη της για νίκη, με κάνουν να λέω ναι στις αποδόσεις του Over. Έτσι κι αλλιώς, για τα δεδομένα του γερμανικού πρωταθλήματος, το να προσφέρει το απλό Over 2,5 κοντά στο 1.80 είναι μια χαρά. Αν η Μαρί Λουίζ Έτα μετατρέψει την Ουνιόν και σε ομάδα πιο «συμβατή» με τα συνηθισμένα δεδομένα της Μπούντεσλιγκα, τότε θα λάβουμε επιστροφή στον οβολό μας. Υποθετική η σκέψη και επιλογή, αλλά η απόδοση μου άρεσε για λίγο ρίσκο.
Καλές εμπνεύσεις να έχετε.