Καλημέρα σε όλες κι όλους. Έναρξη απόψε για την νέα αγωνιστική εβδομάδα στο NFL με το παιχνίδι Μαϊάμι – Βαλτιμόρη. Ομάδες με αρνητικό ρεκόρ, 2-6 για τους Ντόλφινς, 2-5 για τους Ρέιβενς, αλλά με διαφορετικές προοπτικές για τη συνέχεια. Τη στιγμή που το Μαϊάμι είναι μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, η Βαλτιμόρη συνεχίζει να αντιμετωπίζεται ως φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στην περιφέρειά της. Άδικα; Όχι.
🎃Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με Κουπόνι 5€ efood & 1010 Δώρα* από τη Stoiximan🎁
Δεν είναι τόσο ισχυρή όσο τα προηγούμενα χρόνια. Αν, όμως, κοιτάξει κανείς τα αποτελέσματά της, θα καταλάβει πως υπάρχει λογική (εξήγηση) σε αυτά. Το πρόγραμμά της ήταν δύσκολο. Έχασε με έναν πόντο από το Μπάφαλο, με 38-30 από το Ντιτρόιτ, με 37-20 από το Κάνσας Σίτι. Ομάδες με φιλοδοξίες τελικού. Της προέκυψε ο τραυματισμός του Λαμάρ Τζάκσον ώστε να βιώσει επιθετική κατάρρευση με το Χιούστον και τους Ραμς, και μετά από την εβδομάδα ξεκούρασης, νίκησε το Σικάγο. Τώρα, υποδέχεται στο γήπεδο και τον βασικό quarterback της.
Συνεχόμενα Over
Το Μαϊάμι έχει βγάλει 9 σερί Over στα εντός έδρας παιχνίδια του και σκόραρε τουλάχιστον 27 πόντους σε οκτώ σερί εντός. Πώς γίνεται, να είναι από τις χειρότερες ομάδες, συνεπώς; Κι όμως, γίνεται, διότι αμυντικά είναι γενικά αρνητικό, και οι καλές επιθετικές επιδόσεις περιορίζονται μόνο στα παιχνίδια που δίνει στη Φλόριντα.
Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα της Βαλτιμόρης και απόψε. Παίκτες όπως ο Ντε’Βον Ασανέ και ο Τζέιλεν Γουόντλ μπορούν να έχουν υψηλή δράση. Οι Ρέιβενς έχουν την πέμπτη χειρότερη άμυνα σε πόντους, την πέμπτη χειρότερη ως προς τις γιάρδες της εκάστοτε αντιπάλου και την πέμπτη χειρότερη στην αντιμετώπιση των 3rd down. Έχουν, επίσης, τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στα sack.
Από την άλλη μεριά, όπως σημείωσα, γυρίζει ο Λαμάρ Τζάκσον. Στα τέσσερα παιχνίδια που έπαιξε στην τρέχουσα σεζόν είχαμε τουλάχιστον 57 πόντους. Ο Ντέρικ Χένρι είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και το Μαϊάμι είναι η τέταρτη χειρότερη ομάδα στην αντιμετώπιση του rush. Είναι επίσης, ακόμα χειρότερη στην αντιμετώπιση της πάσας, δίνει το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας στους αντιπάλους και έχει τα λιγότερα interceptions.
Νομίζω ότι το Over έχει ιδιαίτερα καλή τύχη, ακόμα και σε όριο ιδιαίτερα υψηλό π.χ. στους εξήντα (60) πόντους. Επίσης καλή τύχη έχει το να δούμε touchdown από τους Ντέρικ Χένρι και Ντε’Βον Ασανέ.