📌 ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
📌 ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλλον δεν με χρειάζεστε

Θ. ΚΕΛΑΝΤΩΝΗΣ
Θ. ΚΕΛΑΝΤΩΝΗΣ
30 Ιανουαρίου 2026 - 07:00
30/01/2026 - 07:00
Hannover-Magdeburg.jpg

Καλημέρα σε όλες κι όλους. Θα αρχίσω με τη σημείωση πως είχα στα υπόψη μου να ασχοληθώ με τη Νυρεμβέργη απόψε, αλλά η Πρόισεν Μίνστερ πρόσθεσε δύο επιθετικούς στο ρόστερ της, μέτρησε και τρεις επιστροφές απόντων εντός της εβδομάδας, οπότε είπα να μην μπλέξω. Μη δω ξανά την τελευταία να επανακτά τη σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα. Άφησα τη συνάντηση στην ησυχία της.

Τα γκολ στο Μαγδεβούργο – Αννόβερο κατανοώ πως δεν με χρειάζεστε ώστε να τα ποντάρετε. Όποτε το Μαγδεβούργο υποδέχτηκε ομάδα που επιχείρησε να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο, είχαμε υψηλό σκορ. Το πρόσφατο 1-2 με την Ντινάμο Δρέσδης, το 0-4 με την Έλβερζμπεργκ, το 4-5 με την Γκρόιτερ Φιρτ, ακόμα και το Κίελο, που δεν φημίζεται για τις αρετές του μπροστά, μας πρόσφερε χορταστικό 3-3 στην επίσκεψή του.

⭐Προσφορά* με 1126 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan

Κανένα παράπονο και από το Αννόβερο. Έχει σκοράρει σε κάθε εκτός έδρας αποστολή του και σπάνια θα βρει αμυντική ηρεμία. Έχει καλή πρόσφατη παράδοση με το Μαγδεβούργο (4-1-0), θαυμάσια στο Μαγδεβούργο με 3/3 νίκες (3/3 Over 2,5) και συντελεστή τερμάτων 10-0. Στην ανάλυση του παιχνιδιού πρότεινα το Over 2.75 της συνάντησης. Σκέφτηκα μήπως πάω στο Over 3 εδώ στη στήλη, αλλά έκρινα πως δεν είναι μεγάλη η διαφορά στην απόδοση. Έμεινα στην εκτίμηση της ανάλυσης. 

Οι πιο τολμηροί μπορείτε να αναζητήσετε το ατομικό Over 2,5 της ομάδας του Κρίστιαν Τιτς, που παρεμπιπτόντως, επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Μαγδεβούργο. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για αυτόν.

Με το Κολωνία – Βόλφσμπουργκ στην πρώτη κατηγορία δεν έβγαλα ιδιαίτερα άκρη. Στο ρεπορτάζ του παιχνιδιού θα κατανοήσετε πως βλέπω να στριφογυρνάει γύρω από το 1-1 η συνάντηση. Αντιεμπορικό το ζευγάρι της τρίτης κατηγορίας (Χάβελζε – Άουε), ενδεχομένως και να είναι η Χάβελζε η λιγότερο προβληματική τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά πήγα πάσο. 

Καλές εμπνεύσεις να έχετε. 

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
30/01
19:30
Μαγδεβούργο
- Αννόβερο
Over 2.75 10.00
1.72
Stoiximan
1-2 +3.60
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
HALFWON
30/01 - 19:30
Μαγδεβούργο
- Αννόβερο
Πρόταση
Over 2.75
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
1-2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson