🎉«Παρτάρουμε» με 415 δώρα* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
🎉«Παρτάρουμε» με 415 δώρα*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρολί από το ΝΒΑ

Θ. ΚΕΛΑΝΤΩΝΗΣ
Θ. ΚΕΛΑΝΤΩΝΗΣ
10 Φεβρουαρίου 2026 - 12:00
10/02/2026 - 12:00
jfdifd.jpg

Καλημέρα σε όλες κι όλους. Να βράσω το VAR στην Καρλσρούη, να βράσω το πέναλτι στο Χόφενχαϊμ, Πάνε τα γιούρος μου το Σαββατοκύριακο. Κι αν το Σάββατο δίκαια πήγα κουβά, την Κυριακή ήταν γκράντε το τρολάρισμα που έφαγα ώστε να πάω. Πα μαλ, προχωράμε με το παιχνίδι για το γερμανικό Κύπελλο να μην με εμπνέει για κάτι απόψε. Παρολί, σε τετράδα, ειδικών επιλογών από το ΝΒΑ έφτιαξα για τη διασκέδαση του ξημερώματος.

Στο Νέα Υόρκη – Ιντιάνα το βλέμμα μου έπεσε πάνω στον Τζαρέις Γουόκερ των Πέισερς. Σε κατάσταση ημιδιάλυσης από την αρχή της σεζόν η Ιντιάνα, με πεντάδες μπες εσύ, βγες εσύ εδώ και μήνες και τον Γουόκερ να αποτελεί (μαζί με Σιακάμ, Νέμπχαρντ) ό,τι πιο σταθερό παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα. Δεν παίζει πάντα βασικός, αλλά τα βρίσκει τα λεπτά του από τον πάγκο έστω.

Η επιλογή μου για την αποψινή του επίδοση αφορά το Over 5,5 στα ριμπάουντ, όριο που κάλυψε στις 4/5 πρόσφατες εμφανίσεις του. Σταυρώνω δάχτυλα ώστε να λείψει και ο αμφίβολος Άαρον Νέσμιθ. Αν συμβεί αυτό, θα υπάρξουν και μερικά επιπλέον λεπτά συμμετοχής για τον Γουόκερ. Λογικά, πάντα. Με τους Πέισερς και το ροτέισον δεν υπάρχει δεδομένη κατάσταση. Δείτε ότι🔥Με τόσες προσφορές* και επιβραβεύσεις* εσύ που θα πας; ElaBet!

Στο Χιούστον – Κλίπερς εστιάζω στον Κρις Νταν. Από τη στιγμή που έφυγε με ανταλλαγή ο Τζέιμς Χάρντεν, ο επιθετικά λίγος γκαρντ των Κλίπερς έχει συγκεκριμένο ρόλο στη βασική πεντάδα. Κατέβασε παιδί μου την μπάλα, και δώσε την όπου μας βγει. Τις επιθέσεις τις παίρνουν άλλοι, όχι ο ίδιος. Στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του μοίρασε τουλάχιστον πέντε ασίστ, το Χιούστον έχει σχετικά up tempo στιλ, τον στηρίζω ώστε να πιάσει ξανά αυτό το όριο. Δώσε βρε πουλάκι μου, πέντε φορές την μπάλα στον Λέοναρντ και μετά άφησε τον να κάνει τα δικά του. Σιγά το δύσκολο.

Στο Φοίνιξ – Ντάλας αναζητώ τη συγκομιδή σκουπιδιών, ριμπάουντ κοινώς, από τον Μαρκ Γουίλιαμς. Υπάρχει μεγάλη διαφορά απόδοσης, φρονώ, ανάμεσα στο όριο των 9 και 10 ριμπάουντ για τον σέντερ των Σανς. Στην πλειοψηφία των παιχνιδιών του το τελευταίο διάστημα έχει τελειώσει με διψήφιο αριθμό, αλλά οι αριθμοί σήμερα έχουν στο 1.60 την πρώτη και στον διπλασιασμό τη δεύτερη επίδοση. Ομολογώ πως ήθελα να πάω στο 10+ αλλά με προβλημάτισε λίγο αυτή η απόσταση. Πήγα στο χαμηλότερο σκαλί.

Από το Λέικερς – Σπερς θα ακολουθήσω τον Στεφόν Κασλ. Στα 6/8 τελευταία παιχνίδια του κάλυψε το όριο των 5+ ριμπάουντ. Δεν το κατάφερε μόνο απέναντι στην Οκλαχόμα, όπου γύρισε μετά από απουσία ενός παιχνιδιού και στο παιχνίδι ολικά άσχημης απόδοσης με τους Πέλικανς, όπου οι Σπερς υπέστησαν την πιο… ξεκούδουνη ήττα τους εδώ και καιρό. Κρίνω ως τίμια προς καλή την απόδοσή του απόψε.

Καλές εμπνεύσεις να έχετε. 

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
ΠΑΡΟΛΙ
11/02
02:30
Νέα Υόρκη
- Ιντιάνα
Γουόκερ Over 5,5 ριμπάουντ
2.05
Elabet
Δεν αγωνίστηκε
11/02
03:00
Χιούστον
- Κλίπερς
Νταν Over 4,5 ασίστ
1.76
Elabet
7
11/02
04:00
Φοίνιξ
- Ντάλας
Γουίλιαμς Over 8,5 ριμπάουντ
1.64
Elabet
9
11/02
05:30
Λ. Α. Λέικερς
- Σαν Αντόνιο
Κασλ Over 4,5 ριμπάουντ
1.62
Elabet
7
Συνολική Απόδοση Ποντάρισμα +/-
9.59
Elabet
5.00 18.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΑΡΟΛΙ
VOID
11/02 - 02:30
Νέα Υόρκη
- Ιντιάνα
Πρόταση
Γουόκερ Over 5,5 ριμπάουντ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
Δεν αγωνίστηκε
WON
11/02 - 03:00
Χιούστον
- Κλίπερς
Πρόταση
Νταν Over 4,5 ασίστ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
WON
11/02 - 04:00
Φοίνιξ
- Ντάλας
Πρόταση
Γουίλιαμς Over 8,5 ριμπάουντ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
WON
11/02 - 05:30
Λ. Α. Λέικερς
- Σαν Αντόνιο
Πρόταση
Κασλ Over 4,5 ριμπάουντ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
Συνολική Απόδοση Ποντάρισμα +/-
9.59
Elabet
5.00 18.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson