Καλημέρα σε όλες κι όλους. Την ώρα έναρξης της συγγραφής αυτού του κειμένου συμβαίνουν τρία πράγματα. Ο Ντακ Πρέσκοτ χρειάστηκε ένα ημίχρονο ώστε να επιβεβαιώσει το μισό σκέλος της χθεσινής ιδέας, οι Κάβαλιερς καταφέρνουν να χάσουν ακόμα ένα παιχνίδι εξαιτίας της χαζομάρας (σόρι) που κουβαλάνε ως ομάδα, και η προσπάθειά μου ώστε να χωνέψω έχει αποδειχτεί προς ώρας, άκαρπη. Κατά τα άλλα, πάμε και για μία πρώτη διασκέδαση μου στη σεζόν από το ΝΒΑ. Μήτε Γερμανία, μήτε NFL στο πρόγραμμα, πιάνω το τρίτο μέτωπο ενασχόλησης.
Το Σικάγο, λοιπόν, βρίσκεται σε επιθετικό οίστρο. Με ελάχιστο ενεργητικό 125 πόντων ανά αναμέτρηση τρέχει σερί τεσσάρων νικών. Νομίζω πως η περίοδος προσαρμογής και επαναφοράς στα περσινά δεδομένα, μετά την επάνοδο του Κόμπι Γουάιτ και τον χρόνο που χρειάστηκε και ο ίδιος ατομικά και η ομάδα του ως σύνολο, ολοκληρώθηκε. Οι Μπουλς είναι στα καλά τους. Επιθετικά. Αμυντικά δεν τους λες και καλούς. Το μεγάλο ερώτημα; Το αν θα παίξει ο Μπουζέιλις. Αν δεν τα καταφέρει, η επιθετική άνεση ίσως περιοριστεί, ως χαθεί.
🎀Εορταστική Stoiximan Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 626 Δώρα*
Η Φιλαδέλφεια απ’ την άλλη είναι μουρλοκομείο. Όπως μπορεί να κερδίσει τους Νικς στη Νέα Υόρκη, έτσι μπορεί να χάσει εντός απ’ το Μπρούκλιν. Έχει ήδη παίξει άλλη μία φορά στο Σικάγο, στις 5 Νοεμβρίου, και ηττήθηκε με 113-111. Οι 39 πόντοι του Μάξεϊ δεν ήταν αρκετοί, το τριπλ νταμπλ του Γκίντεϊ αποδείχτηκε πιο επιδραστικό και το τρίποντο του Βούτσεβιτς, καθοριστικό.
Συνολικά στη σεζόν οι Μπουλς πετυχαίνουν 119,7 πόντους ανά παιχνίδι και η Φιλαδέλφια δέχεται 115,4. Την ίδια στιγμή, οι 76ερς σημειώνουν 116,6 πόντους ανά παιχνίδι και το Σικάγο δέχεται 123. Νομίζω ότι το line του Over (234,5) θα μπορούσε να είναι μερικούς πόντους πιο ψηλά. Οι Μπουλς αμύνονται με αλλαγές στα μαρκαρίσματα και αυτό μπορεί να χαρίσει αρκετά μις ματς, ειδικά στους φόργουορντ των 76ερς, και την ίδια στιγμή, το υψηλού ρυθμού παιχνίδι των γηπεδούχων μπορεί να εκθέσει τις επιστροφές της Φιλαφέλφια στο τρανζίσιον.
💎FREE200: Αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση και προϋποθέσεις τζίρου!
Θεωρητικά, είναι, βεβαίως, τα παραπάνω, το καταλαβαίνετε. Στην πράξη ένα παιχνίδι μπάσκετ μπορεί να παρουσιάσει αναπάντεχα πράγματα σε σχέση με τη θεωρία. Με την ελπίδα του να παίξει ο Μπουζέιλις, κρατάω το Over 234,5 πόντων. Αν λείψει, η επιλογή ζορίζει και η Φιλαδέλφεια αποκτά προβάδισμα επικράτησης. Άλλο «πρόβλημα», όμως, αυτό για τις pre game επιλογές από το ΝΒΑ. Μέχρι και 90 λεπτά προ του τζάμπολ, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αναφορικά με τους διαθέσιμους παίκτες. Για αυτό ως λίγκα αποτελεί την τελευταία επιλογή μου για πονταρίσματα.
Καλές εμπνεύσεις να έχετε.