Καλημέρα σε όλες κι όλους. Το λίγα για πολλά δεν μου έχει βγει απ’ το ΝΒΑ, αλλά με αυτό πορεύομαι, τώρα που δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα και με αυτό σας… βασανίζω. Η αποψινή απόπειρα αρχίζει με τον Πολ Τζορτζ. Στα δύο παιχνίδια μετά το τέλος της τιμωρίας των 25 παιχνιδιών που του επιβλήθηκε, παίζει ως Τζορτζ απ’ τα παλιά. 28 πόντοι απέναντι στο Σικάγο, 27 απέναντι στη Σάρλοτ, παρά το γεγονός ότι σε αυτή την αναμέτρηση γύρισε από τραυματισμό αρκετών εβδομάδων και ο Ταϊρίς Μάξεϊ.
Μετά το καθισιό
Προφανώς και ο γερόλυκος φόργουορντ μπορεί να επιστρέψει (αργά ή γρήγορα) στην πραγματικότητα του τώρα, με το κορμί του να μην ακολουθεί στον ίδιο υψηλό ρυθμό, αλλά για την ώρα δείχνει ξεκούραστος και φρέσκος μετά το… καθισιό. Η αγορά προσφέρει το Over 19,5 των πόντων του σε απόδοση διπλασιασμού και τη θεωρώ καλή για ποντάρισμα.
Δεύτερη ιδέα το combo πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του Νίκεϊλ Αλεξάντερ - Γουόκερ απέναντι στη Βοστώνη. Στα προηγούμενα δύο ραντεβού των Χοκς με τους Σέλτικς στη σεζόν, ο γκαρντ της Ατλάντα μέτρησε αθροιστικά 29 και 25 στο σύνολο της συνεισφοράς στις τρεις στατιστικές κατηγορίες. Του δίνω και το… αβάτζο της μικρής υποχώρησης και κρατάω το σχετικό Over 23,5 για απόψε.
Συνδυάζω τη συγκεκριμένη επιλογή σε δυάδα με το Over 13,5 πόντων του Κάιλ Φιλιπόβσκι της Γιούτα. Μπορεί και να καθάρισε το μυαλό του μετά το ρεπό που πήρε στις 25 του μήνα απέναντι στην Ουάσινγκτον, και στα επόμενα δύο παιχνίδια του σημείωσε 25 και 26 πόντους. Δεν περιμένω να συνεχίσει να κάνει τέτοια… όργια, καθώς σπάνια ξεπερνάει τα 25 λεπτά συμμετοχής, κι ας αρχίζει ως βασικός, αλλά πάνω κάτω τα μισά (σε πόντους) να βρει απόψε, απέναντι στο Κλίβελαντ (που δεν θα έχει τον Άλεν και θα παίξει με «χαμηλή» πεντάδα), είμαι καλά. Οι παρακάτω επιλογές συνδυάζονται με την🥚EASTER1000 Προσφορά* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan.
Καλές εμπνεύσεις να έχετε.