Προγνωστικά Euro 2024 - Τσάρλι: Με την πρόκριση - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Euro, στοίχημα Euro, προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος

Τσάρλι: Με την πρόκριση

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 00:10 10/07/2024

Ο Τσάρλι μελετά τα ημιτελικά του Euro 2024 και παίζει πρόκριση στο Ολλανδία – Αγγλία.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr και εδώ όλα τα προγνωστικά Euro 2024. 

 

H καλύτερη Euro Offer* από τη Novibet και τη Wolt

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Ολλανδία – Αγγλία

Η Ολλανδία είναι η μόνη ομάδα των ημιτελικών που έχει κερδίσει και τα δύο νοκ άουτ παιχνίδια που έχει δώσει στο 90λεπτο. Έχει ποιότητα στη δημιουργία, ενώ είναι καλύτερη όταν ο Κούμαν παίρνει αποφάσεις που την κάνουν πιο επιθετική. Για μένα το μόνο που μπορεί να φοβάται η Εθνική Ολλανδίας είναι… ο δικός της φόβος. Αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο, την Αγγλία, που δεν έχει βγάλει την παραμικρή συνεργασία. Μία εγκλωβισμένη ομάδα στις παραξενιές και πιθανότατα και στην έλλειψη γνώσης του Σαουθγκέιτ. Σπουδαίοι παίκτες που δεν είναι σε θέση να παράξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν μπορούν να βγάλουν την παραμικρή συνεργασία.

 

Novibet Wolt προσφορά Euro 2024, προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά Euro 2024, προγνωστικά στοιχήματος

 

Προγνωστικά Euro 2024: Πράγματα που δουλεύουν καλά

Συνεχίζουν στη διοργάνωση με δύο γκολ ατομικής κλάσης του Μπέλιγχαμ με τη Σλοβακία, αλλά και του Σάκα με την Ελβετία πάνω σε οργανωμένη άμυνα. Αντίθετα, η Ολλανδία είναι ένα σύνολο που έχει επιθετικές σταθερές και συγκεκριμένα πράγματα που δουλεύουν καλά. Το κάθετο ποδόσφαιρο του Σίμονς ανάμεσα στις γραμμές των αντιπάλων, τα ανεβάσματα του Ντάμφρις από τα δεξιά, το παιχνίδι δεύτερου φορ με τη διαγώνια κίνηση του Χάκπο, αλλά και τη λειτουργία ψεύτικου 9αριού του Ντεπάι.

Όταν ο Κούμαν ενισχύει τις σταθερές με επιθετικότητα, η Ολλανδία είναι καλύτερη. Τη Ρουμανία την έκανε σμπαράλια όταν αντί του Μπερκβάιν μπήκε ο Μάλεν. Το παιχνίδι με την Τουρκία γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στη θέση του περιορισμένων δυνατοτήτων Μπεργκβάιν μπήκε ο Βέκχορστ και έπαιξε ελεύθερος ο Ντεπάι. Η Ολλανδία είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να παίξει το παιχνίδι της. Να επιλέξει να κερδίσει και όχι να μην χάσει. Αν το κάνει θα καταφέρει να περάσει στον τελικό. Η πρόκριση της Ολλανδίας παίζει στο 2,10.

Προγνωστικά Τσάρλι – Προγνωστικά Euro 2024

22:00 Ολλανδία – Αγγλία: Πρόκριση Oλλανδίας (2,10), Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS