Προγνωστικά Τσάρλι: Μουντιαλική δυάδα του 3,70

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Η κατάρα και το 6άρι 02/2/23
Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά Μουντιάλ

Τσάρλι: Μουντιαλική δυάδα του 3,70

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 12:52 05/12/2022

Μετά το χθεσινό 2 στα 2 ο Τσάρλι γράφει για τα δύο παιχνίδια της Δευτέρας και πηγαίνει σε ένα αμφίσκορο και στη δύναμη του μεγάλου φαβορί.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money και εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προσφορά χωρίς κατάθεση, προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Τσάρλι: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Γρήγοροι και κάθετοι οι Ιάπωνες, με ποιότητα και προσωπικότητα οι Κροάτες. Περιμένουμε ένα τεράστιο παιχνίδι. Ασφαλώς και από πλευράς ταλέντου, ποιότητας υπερτερούν οι παίκτες του Ντάλιτς.

Η Κροατία, με ηγέτη τον παικταρά Μόντριτς, που εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με τους Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς και φυσικά τον υπαρχηγό Πέρισιτς στα αριστερά, έχουν δημιουργήσει μία παρέα που είναι ικανή για τα πάντα. Οι Ιάπωνες έχουν σαν όπλο την ταχύτητα και πηγαίνουν στη νοκ άουτ μάχη γνωρίζοντας πως μπορούν να παίξουν πιο γρήγορα από τον αντίπαλο τους.

Έχουμε μία μάχη που και οι δύο ομάδες έχουν σημεία που ξεκάθαρα υπερτερούν και που ξεκάθαρα μειονεκτούν. Περιμένω μία ανοιχτή μάχη, στην οποία θα υπάρχουν διαστήματα στα οποία και οι δύο θα κυριαρχούν. Το G/G παίζει στο 2,00 στο Pamestοixima.

Προσφορά χωρίς κατάθεση, προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Η κούρσα της ζωής του

Ο Σον έχει κάνει πολλές κούρσες, όπως αυτή που έκανε στις καθυστερήσεις με την Πορτογαλία. Σίγουρα αυτή ήταν η κούρσα της ζωής του. Πήρε την μπάλα, έτρεξε από τα όρια της μίας περιοχής στην άλλη και στο κατάλληλο χρονικό σημείο πάσαρε και έδωσε το χρυσό γκολ της πρόκρισης. Ένα γκολ που πήγε τη Νότια Κορέα στη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ. Ασφαλώς και η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη.

Η Βραζιλία είναι το φαβορί της διοργάνωσης, η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Η καθαρή νίκη της Βραζιλίας στο ασιατικό χάντικαπ -1,5 παίζει στο 1,85.

Προγνωστικά Τσάρλι

17:00 Ιαπωνία – Κροατία: G/G (2,00), Pamestoixima

21:00 Βραζιλία – Νότια Κορέα: 1 -1,5 (1,85), Pamestoixima

Προσφορά χωρίς κατάθεση, προγνωστικά Μουντιάλ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ