Και γεμάτο αλλά και ιντριγκαδόρικο το πρόγραμμα τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στην Τσάμπιονσιπ. Ξεκινώντας από την πρώτη, το ενδιαφέρον μου επικεντρώθηκε σε δυο παιχνίδια και καταρχάς στο Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι.
Θέμα ενστίκτου
Η Νιούκαστλ ομολογουμένως δεν είναι στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει την τελευταία 3ετία. Πέρασε ένα μπερδεμένο καλοκαίρι, δείχνει να μην έχει αποκτήσει ακόμη ρυθμό και κάνει το χειρότερο ξεκίνημα σε αυτό το βάθος αγώνων από τότε που την ανέλαβε ο Χάουι. Απ’ την άλλη η Σίτι βρίσκει σιγά-σιγά πάτημα, δεν βγάζει μάτια αλλά χτίζει ένα πειστικό αποτύπωμα αφού μετά από ένα κακό ξεκίνημα τρέχει 6-1-1 με μόλις 4 γκολ παθητικό. Διαφορά φόρμας, τρομερή παράδοση (28-6-1 στα τελευταία του πρωταθλήματος, ενώ έχει και στα 33 πιο πρόσφατα εναντίον της) και ένας αφιονισμένος Χάαλαντ δίνουν στήριξη στο νορμάλ 2,00 του διπλού. Όμως πολλές φορές στο στοίχημα μετράει και το ένστικτο και κάτι μέσα μου μού λέει ότι το αποψινό ίσως να αποδειχτεί πιο δύσκολο από όσο ενδεχομένως δείχνει.
🌵Προσφορά* γνωριμίας* με 500 δώρα* χωρίς κατάθεση στη Stoiximan!
Ευχάριστο πακέτο
Μένω όμως πιο ζεστά στο Φούλαμ – Σάντερλαντ. Κακό μπάσιμο στο μπρέικ από τη Φούλαμ με 4 ήττες σε πέντε ματς, ένα κλίμα πίεσης έχει αρχίσει να υποβόσκει και το κάνει ακόμη μεγαλύτερο ερωτηματικό το ότι ο Σίλβα δεν έχει ακόμη απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Σάντερλαντ είναι ως τώρα το ευχάριστο φετινό πακέτο. Τρέχει το καλύτερο ρεκόρ νεοφώτιστης στην κατηγορία σε 11 ματς από το 2008/09, με άγνοια κινδύνου, τρομερή ψυχολογία αλλά και με χαρακτήρα ομάδας που τα παλεύει όλα ως το τέλος. Θα πάω με το διπλό σε ασιατικό +0.25 στο 2,10.
Συσπείρωση και ποιότητα
Από την Τσάμπιονσιπ μένω στο διπλό φαβορί του 2,10 στο Όξφορντ – Μίντλεσμπρο. Για την Όξφορντ δεν έχω να πω και πολλά, μια τίμια ομάδα με έναν αξιόλογο για τα κυβικά της κατηγορίας τεχνικό, αλλά ως εκεί. Πιο πολύ προς τα κάτω πρέπει να τη νοιάζει να μη γλιστρήσει στο υπόλοιπο. Η Μίντλεσμπρο βίωσε ένα δυνατό σοκ με τον Έντουαρντς να την αφήνει παραμονές εθνικών για τον πάγκο της Γουλβς. Η αντίδραση την επόμενη μέρα στο εντός με την Μπέρμιγχαμ έδειξε πράγματα. Η εξέδρα δίπλα στους παίκτες και εκείνοι με εμφάνιση αντίδρασης σε ό,τι συνέβη, η νίκη ήταν καθαρτική. Πλέον θα μπει όλα δείχνουν σε νέα εποχή με τον Σουηδό Κιμ Χάλμπεργκ, σήμερα πάει ξανά με τον Άντι Βίβις σε ρόλου υπηρεσιακού, υπάρχει συσπείρωση, η ποιότητα είναι δεδομένη, ενώ και η φόρμα αν εξαιρέσουμε το μπλακ άουτ στο Γουότφορντ είναι πειστική.