Με ένα ματς ανοίγει αυλαία της αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ, το Ρέξαμ – Κόβεντρι, θα το χαρακτήριζα πολύ ενδιαφέρον σταύρωμα.
Φαβορί μεν, αλλά…
Για την Κόβεντρι δεν χρειάζεται να πω πολλά, μια απλή ματιά στον πίνακα αρκεί. Αήττητη, καλύτερη επίθεση (34), περισσότερα xG (27.4) αλλά και σουτ εντός εστίας ανά ματς (5.8).
🔥Elabet: Αποκλειστική προσφορά* καλωσορίσματος!🎉
Ο Λάμπαρντ έχει φτιάξει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο που μένει να δούμε πόσο θα το πηγαίνει τόσο φορτσάτα. Το διπλό κάπου αναμενόμενα κινείται με ταβάνι το 1,95, προσωπικά πάντως έχω ένα μικρό κόλλημα με αυτά τα τρελά σερί, η Τσάμπιονσιπ είναι πάρα πολύ επικίνδυνη και κυρίως ύπουλη κατηγορία.
Η χρονιά του Γκανέζου
Η Ρέξαμ έρχεται από μεσοβδόμαδο πικρό ποτήρι στο Λιγκ Καπ με την Κάρντιφ, αλλά το ψωμί είναι το πρωτάθλημα. Δεν θα παραστήσει την ευγενική… οικοδέσποινα, είναι σε θέση να προβληματίσει, έχει έμπειρες μονάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά, να παίξουν το ρόλο τους. Προτιμώ το Over 2,5 στο 1,85, η Κόβεντρι σκοράρει με κεκτημένη ταχύτητα, η Ρέξαμ σχεδόν πάντα βρίσκει γκολ στην έδρα της.
Θα ψαχτώ και με ένα ειδικό, το anytime του Τόμας Ασάντε σε απόδοση 2,50. Δεν κάνει μόνο η Κόβεντρι φοβερό μπάσιμο στη σεζόν αλλά και ο 26χρονος Γκανέζος στράικερ. Ήδη στα 9 γκολ, 1ος σκόρερ στην κατηγορία, τα 6 απ’ αυτά στα τέσσερα τελευταία, όταν πέρσι σε 36 εμφανίσεις είχε πετύχει μόλις 4.
 
    
 
         
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
         
                                            