Ένας από τους βασικότερους άξονες που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια στο στοίχημα είναι το να εμπιστεύεσαι την πρώτη ανάγνωση.
Το κοσκίνισμα βλάπτει…
Μπούσουλας δεν είναι σε καμιά περίπτωση, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων σε πάει εκεί που πρέπει για κάποιον… άγνωστο λόγο. Όταν αρχίζει το κοσκίνισμα το γλυκό κάπου χαλάει. Κλασική περίπτωση η χθεσινή μέρα στην Τσάμπιονσιπ. Μίλγουολ, Χαλ και Πόρτσμουθ οι αρχικές επιλογές. Οι δύο πρώτες κόπηκαν λόγω απόδοσης της Μίλγουολ και λόγω σεβασμού στην Ρέξαμ, στο τέλος της νύχτας πέρασαν και οι δύο. Η Πόρτσμουθ έχασε από μια ομάδα που έκανε το 3ο διπλό της σε 12 ματς και η Ιπσουιτς που μπήκε στο φινάλε της μελέτης γύρισε το 0-2 σε 3-2 για να ισοφαριστεί από την επιτομή των σοφτ πέναλτι στο 90+6’. Μια ισοφάριση που ήρθε να επιβεβαιώσει με σκληρό τρόπο τα όσα ανέφερα για την πρώτη ανάγνωση μιας αγωνιστικής.
Δωρεάν* στοίχημα για νέους παίκτες στην πρώτη κατάθεση! ↪ΕΓΓΡΑΦΗ
Υποψία στροφής
Στα φρέσκα και σημερινά, μένω στο Όξφορντ – Μπλάκμπερν. Εξάποντο του ελέους για δυο ομάδες που πολεμούν για την παραμονή, η Όξφορντ μάλλον συνηθισμένη και μαθημένη από αυτό το στάτους, δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο και για την Μπλάκμπερν που προφανώς έψαχνε πολλά περισσότερα πράγματα φέτος. Από δυο σερί – για πρώτη φορά φέτος- δυνατά τρίποντα η Όξφορντ που στα προηγούμενα είχε πάρει και 0-0 σε δυο σκληρές έδρες (Κόβεντρι, Μίντλεσμπρο), ανακτώντας σταδιακά μια ψυχολογία και μια αυτοπεποίθηση.
Καθαρό do or die
Η Μπλάκμπερν μάλλον τυχερή που έκανε τον πόντο στα χασομέρια με την Πόρτσμουθ, ξεθύμανε γρήγορα μετά την πρόσληψη του Ο’ Νιλ, σταθερά με ένα σημαντικό απουσιολόγιο και μια πρόσφατη εκτός έδρας παρουσία ως και ανησυχητική (1-3-5). Προφανώς μιλάμε για ματς do or die και σε καμιά περίπτωση δεν θα μετρήσει μόνο η όποια φόρμα αλλά και το νεύρο, δίνω πάντως το κλικ στο τάιμινγκ της Όξφορντ με τον άσο σε dnb στο 1,90.