ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΔΩ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΔΩ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η... τρέλα του Ντόντσιτς

Α. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
Α. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
10 Σεπτεμβρίου 2025 - 12:44
10/09/2025 - 12:44
Doncic.jpg

Η Ελλάδα πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη την Τρίτη επί της Λιθουανίας. Μία νίκη που τη φέρνει για πρώτη φορά στη ζώνη των μεταλλίων έπειτα από 16 χρόνια, σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Απόψε έχουμε τους άλλους δύο προημιτελικούς. Ασφαλώς, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το παιχνίδι της Γερμανίας με τη Σλοβενία. Η Μάνσαφτ είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για το χρυσό στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Η παρέα των Σρέντερ και Βάγκνερ έχει παίξει εντυπωσιακό μπάσκετ, στα πρότυπα του ΝΒΑ και φυσικά δεν προξενεί εντύπωση ότι η νίκη της απόψε δεν ξεπερνάει το 1.15.

Από την άλλη βέβαια, ποιος μπορεί να υποτιμήσει τον Λούκα Ντόντσιτς. Η αλήθεια είναι ότι η Σλοβενία δεν έχει το κατάλληλο υποστηρικτικό περιβάλλον για τον αστέρα των Λέικερς και ουσιαστικά πρόκειται μία ομάδα του ενός ανδρός.

🏀Προσφορά* Γνωριμίας Eurobasket 550 Δώρα* χωρίς κατάθεση*🎁

Απίθανα πράγματα από τον Ντόντσιτς

Ο Ντόντσιτς πάντως, το έχει πάρει και φέτος πατριωτικά και οι εμφανίσεις του είναι φαντασμαγορικές. Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης με 34 πόντους κατά μέσο όρο. Στο προηγούμενο νοκ άουτ, ουσιαστικά κέρδισε μόνος του, τους Ιταλούς, βάζοντας 42 πόντους, ενώ και στο κρίσιμο τελευταίο ματς του ομίλου με το Ισραήλ, όπου η Σλοβενία κέρδισε και απέφυγε την τελευταία θέση, άρα και το συναπάντημα με την Ελλάδα στους 16, έβαλε 37!

Σε ανάλογα επίπεδα αναμένεται να κινηθεί και απόψε. Μόνο έτσι άλλωστε, μπορεί η Σλοβενία να φανεί ανταγωνιστική. Σε τιμές άνω του 2.00, το ενδεχόμενο να σκοράρει 32+ πόντους ο Luka Magic και παράλληλα οι Σλοβένοι να υπερασπιστούν ένα γενναίο χάντικαπ 17,5 πόντων.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
10/09
21:00
Γερμανία
- Σλοβενία
2 +17,5 & Ντόντσιτς 32+ πόντους 10.00
2.02
99-91 & 39 +10.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
10/09 - 21:00
Γερμανία
- Σλοβενία
Πρόταση
2 +17,5 & Ντόντσιτς 32+ πόντους
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
99-91 & 39
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson