[P*****O] ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ 🔓 ΕΔΩ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
[P*****O] ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ 🔓 ΕΔΩ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
410 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Elabet, παίξε νόμιμα και με ασφάλεια!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 
left arrow
right arrow

Υποβρύχια αρχή

Α. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
Α. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
15 Αυγούστου 2025 - 10:10
15/08/2025 - 10:10
Marcelino.jpg

Η La Liga κάνει εκκίνηση απόψε με δύο αναμετρήσεις. Πρώτη χρονικά αυτή στο Μοντιλίβι ανάμεσα στη Ζιρόνα και τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η Ζιρόνα ήταν η αποκάλυψη της προπέρσινης σεζόν, αλλά πέρυσι δεν τα πήγε εξίσου καλά. Αίσθησή μου είναι ότι φέτος, χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα είναι βελτιωμένη, αλλά στα φιλικά προετοιμασίας δεν άφησε και την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Από την άλλη, η Ράγιο προέρχεται από μία υπερβατική σεζόν και την ερχόμενη Πέμπτη, έχει μπροστά της ένα ιστορικό ευρωπαϊκό ματς με τη Νέμαν. Δεμένο σύνολο, χωρίς σοβαρές αλλαγές στο ρόστερ κι έτοιμη για την πρεμιέρα, με βάση την εικόνα της στα φιλικά.

Αναπόφευκτα περνούν σκέψεις κόντρας, δεδομένου μάλιστα ότι προέκυψε και η απρόσμενη απουσία του Στουάνι στους Καταλανούς. Θα σεβαστώ πάντως τη δουλειά του Μίτσελ, όλα αυτά τα χρόνια στη Ζιρόνα και θα πάω τελικά πάσο, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς ανώτερο ρόστερ.

2000 Δώρα* ΟΛΑ Χωρίς Κατάθεση από το Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!

Δεν έχει ενισχυθεί όσο θα έπρεπε

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Βιγιαρεάλ είναι αναμενόμενα το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στη νεοφώτιστη Οβιέδο. 24 χρόνια περίμενε για αυτή τη μέρα η Οβιέδο, που επιστρέφει επιτέλους στην κορυφαία σκηνή. Η προσαρμογή της πάντως σε αυτή αναμένεται δύσκολή, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί και κακά τα ψέματα το ρόστερ της δεν έχει ενισχυθεί όσο θα έπρεπε για να αλλάξει πίστα.

Η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα επίπεδου Τσάμπιονς Λιγκ, στοχεύει στην πρώτη τετράδα και με τον πολύπειρο Μαρθελίνο αναμένεται και φέτος πολύ σοβαρή. Λογικά χαμηλά ο άσος, φτάνει στο 2.00 με Under 3,5. Δεν περιμένω στην πρεμιέρα το κίτρινο υποβρύχιο να πετάει φωτιές χωρίς τον Αγιόθε, που έβαλε πέρυσι 19 γκολ. Αντίθετα, περιμένω την Οβιέδο να παίξει συντηρητικά και να πέσει με αξιοπρέπεια.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
15/08
22:30
Βιγιαρεάλ
- Οβιέδο
1 & Under 3,5 5.00
2.00
2-0 +5.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
15/08 - 22:30
Βιγιαρεάλ
- Οβιέδο
Πρόταση
1 & Under 3,5
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
5.00
2-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Elabet
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson