Novasports Prime
Κωδ. ΟΠΑΠ: 597
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) Γήπεδο
Γήπεδο Τούμπας (28.803) Απόσταση
663 χλμ. Καιρός
Αίθριος
Α΄ Γύρος: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 3-3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΑΟΚ
Ανάλυση:
Πήγε στη Γαλικία για τη ρεβάνς με τη Θέλτα και προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε το δικαίωμα να στείλει το ζευγάρι τουλάχιστον στην παράταση. Ομως δεν μπόρεσε, λόγω και των πολλών απουσιών του να πετύχει το στόχο του, ενώ δέχτηκε ένα ακόμα γκολ από τον Σβέντμπεργκ στο 63' και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στρέφει πλέον την προσοχή του στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο πρωτάθλημα πάντως, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στη Λάρισα, όπου παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ με τον Χατσίδη σχετικά νωρίς στον αγώνα (14'), δεν μπόρεσε να βρει και δεύτερο γκολ. Αντίθετα δέχτηκε από την ΑΕΛ Novibet και τον Σαγάλ στο 62', ενώ στο τέλος κινδύνεψε με ήττα, στην μεγάλη ευκαιρία του Κακουτά στις καθυστερήσεις, αλλά και από το αυτογκόλ του Κένι, το οποίο όμως δεν μέτρησε, καθώς χρεώθηκε με χέρι ο Μούργος της ΑΕΛ στο ξεκίνημα της φάσης. Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σε εξ αναβολής την Κηφισιά στη Νίκαια.
Αγωνιστικά νέα:
Ο κομβικός Ζίφκοβιτς που δεν έπαιξε λόγω καρτών κόντρα στη Θέλτα, επιστρέφει στην 11άδα, ενώ στην αποστολή θα είναι και ο φορ Μύθου, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον άφησε εκτός του ευρωπαϊκού αγώνα. Μετά από καιρό έτοιμος είναι και ο μεσοεπιθετικός Ιβανούσετς, ενώ ο Κωνσταντέλιας προπονείται κανονικά κι ενδέχεται να επιστρέψει. Οι Παβλένκα (Τ), Πέλκας (Μ), Ντεσπότοφ (ΜΕ), Λόβρεν (Α), Τάισον (Μ), Μεϊτέ (Μ) θα μείνουν εκτός λόγω των τραυματισμών τους. Τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Κεντζιόρα.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αστέρας Τρίπολης
Ανάλυση:
Αντιμετώπισε τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι όπου θεωρούνταν απ' όλους στις τάξεις του ως ιδιαίτερα κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δες την 🏆ΑΠΟΛΥΤΗ Προσφορά* Γνωριμίας. Δεν μπόρεσε όμως να κάνει και πάλι κάτι το ξεχωριστό. Αντίθετα φάνηκε να αιφνιδιάζεται πλήρως από τον αντίπαλό του και έμεινε πίσω στο σκορ μέσα σε λίγα λεπτά με δύο γκολ. Συγκεκριμένα στο 27' ο Μανσούρ έκανε το 0-1 και στο 41' ήρθε και δεύτερο από τον Γιουμπιτάνα για τον Ατρόμητο. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, προσπάθησε να βρει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Ατρόμητου. Τελικά κατάφερε να μειώσει το σκορ με το εκπληκτικό γκολ του Μπαρτόλο στο 79', αλλά από κει και πέρα δεν κατάφερε να κάνει κάτι άλλο και υποχρεώθηκε στην εντός έδρας ήττα, που τον κράτησε και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, πάνω μόνο από τον ουραγό Πανσερραϊκό, με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος στην Τρίπολη την επόμενη αγωνιστική.
Αγωνιστικά νέα:
Χωρίς τους σημαντικούς μέσους Μούμο και Καστάνιο ταξίδεψε στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης. Και οι δύο είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν τις ποινές τους. Εκτός έμεινε και ο στόπερ Σίπτσιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο κεντρικός αμυντικός Ιβάνοφ και ο πολύτιμος Τριανταφυλλόπουλος κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και να είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή τους.
Πιθανές Ενδεκάδες
Αστέρας Τρίπολης
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Jiri Pavlenka | Τ | 16/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Dejan Lovren | Α | 14/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Tomasz Kedziora | Α | 13/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Luka Ivanusec | Μ | 13/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
11 | |
| Giannis Konstantelias | Μ | 13/6 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
| Kiril Despodov | Μ | 15/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
| Dimitrios Pelkas | Μ | 9/4 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Soualiho Meite | Μ | 18/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Andrija Zivkovic | Μ | 17/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Taison | Μ | 21/5 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Anestis Mythou | Ε | 5/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Robert Ivanov | Α | 15/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Konstantinos Triantafyllopoulos | Α | 14/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Nikola Sipcic | Α | 9/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Pepe Castano | Α | 8/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Mumo Munoz | Μ | 16/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Γιώργος Μπιτσικώκος
3η
38.1%
76.2%
57.1%
13η
45.5%
72.7%
50%
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το ταξίδι στην Ισπανία, όπου μάλιστα έκανε και προπόνηση εκεί (στο προπονητικό κέντρο της Θέλτα) και πλέον στρέφει την προσοχή του σε πρωτάθλημα και κύπελλο όπου θέλει και τους δύο τίτλους. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι χαμηλά στη βαθμολογία, όμως γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολο έργο στην Τούμπα. Σε αυτό το ματς οι αποδόσεις για νίκη του ΠΑΟΚ είναι χαμηλές, καθώς είναι το απόλυτο φαβορί, όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον ο άσος σε συνδυασμό με το Over 2,5 καθώς οι γηπεδούχοι αναζητούν και ένα... ξέσπασμα.
01/03
19:00
Αγώνας
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
Σημείο
1 & Over 2,5
Stake
20.00
Result
-
Profit
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
1
1.30
X
5.75
2
12.00
1
1.30
ΠΑΟΚ
X
5.75
Ισοπαλία
2
12.00
Αστέρας Τρίπ.
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
| BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
1.30 | 5.60 | 10.00 | 4.56% | 2.11 | 1.72 | 5.24% | 2.32 | 1.60 | 5.31% |
|
|
1.28 | 5.60 | 11.00 | 4.83% | 2.15 | 1.72 | 4.44% | 2.30 | 1.60 | 5.64% |
|
|
1.27 | 5.50 | 12.00 | 4.99% | 2.15 | 1.72 | 4.44% | 2.30 | 1.57 | 6.69% |
|
|
1.25 | 5.75 | 11.00 | 6.09% | 2.10 | 1.70 | 6.05% | 2.20 | 1.62 | 6.70% |
|
|
1.25 | 5.40 | 11.50 | 6.73% | 2.10 | 1.70 | 6.05% | 2.35 | 1.57 | 5.88% |
|
|
1.26 | 5.33 | 10.00 | 7.52% | 2.05 | 1.68 | 7.67% | 2.25 | 1.57 | 7.53% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ