Θα έλεγα ότι τρομάζει το διπλό της Παρί στη Βαρκελώνη με τόσες σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Από τον αγώνα του Ολυμπιακού κρατάω το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι όχι απλά άντεξαν στο τέμπο μίας αγγλικής ομάδας αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο έδειξαν πως έχουν τρομερή φυσική κατάσταση, στοιχείο απαραίτητο για να είναι ανταγωνιστικός στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Κεφαλαιοποιεί τα διπλά
Έφτιαξε ψυχολογία η Γκενκ με τα δύο σερί διπλά σε Γιουρόπα Λιγκ και βελγικό πρωτάθλημα. Πρώτα αυτό επί της Ρέιντζερς, το οποίο αν κεφαλαιοποιήσει απόψε, θα αποκτήσει από νωρίς σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους 16, και στη συνέχεια αυτό στο ντέρμπι με τη Σιντ Τρούιντεν. Η Φερεντσβάρος είναι δύναμη εντός Ουγγαρίας, μικρομεσαίο μέγεθος όμως εκτός αυτής. Πιστεύω ότι δεν θα αντέξει στον γρήγορο ρυθμό που δίνει η γηπεδούχος.
🔥Προσφορά* με 415 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan🎁
Όπως η Γκενκ χρησιμοποίησε το Γιουρόπα Λιγκ για να πάρει τα πάνω της, το ίδιο οφείλει να κάνει απόψε και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρώτος εντός έδρας ευρωπαϊκός αγώνας μετά από 30 χρόνια και είναι λογικό να επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός. Ταυτόχρονα υφίσταται ανάγκη και για μία νίκη επιτέλους, αφού με τον Ποστέκογλου στον πάγκο μετρά δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Μίντιλαντ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θεωρώ όμως ότι θα υποκύψει στο «πρέπει» των γηπεδούχων.