🎃 ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΕΔΩ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
🎃 ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΕΔΩ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bet σε δυο σκληρά καρύδια

Α. ΤΣΟΥΤΗΣ
Α. ΤΣΟΥΤΗΣ
27 Σεπτεμβρίου 2025 - 00:10
27/09/2025 - 00:10
1.png

Δυνατό το σημερινό πρόγραμμα και στις δυο κατηγορίες, καλύπτει όλο το στοιχηματικό μενού και σίγουρα μιλάμε για πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική.

Στο κομμάτι που αφορά την Πρέμιερ Λιγκ αντιλαμβάνομαι ότι το διπλό της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας και λόγω απόδοσης θα πάρει πολύ παιχνίδι. Δικαιολογημένα, κάτι πάντως δεν μου κολλάει, μπορεί το αήττητο της Πάλας, μπορεί το αρκετά οριακό 5Χ5 της Λίβερπουλ με αυτό το χαμό των late goals της, θα το αφήσω ήσυχο.

Κοιτάω με περισσότερη δόση… περιπέτειας το Νότιγχαμ – Σάντερλαντ. Η Νότιγχαμ έχει μπει πια σε εποχή Ποστέκογλου, στο καρέ αγώνων που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις με τον συμπατριώτη μας δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη νίκη (0-2-2) και είναι φυσιολογικό το να θέλει το χρόνο του ώστε να περάσει τα θέλω του στην ομάδα. Η

⚽Προσφορά* γνωριμίας* με 1 μήνα Cosmote TV από τη Stoiximan!📺

Σάντερλαντ κάνει το 2ο ιστορικά καλύτερο ξεκίνημα της στην κατηγορία, ομάδα με εξαιρετικά αποθέματα ψυχολογίας, κόντρα στην Άστον Βίλα αν και με 10 και πίσω στο σκορ, πήρε τον πόντο, με την Μπρέντφορντ το γύρισε με δυο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο, έχει αυτή τη never die νοοτροπία που προσωπικά με τραβάει πολύ σε μια ομάδα. Παράλληλα, όσο κι αν μιλάμε για νεοφώτιστη, η ποιότητα της σε ορισμένες κομβικές θέσεις δεν περνάει απαρατήρητη. Και σίγουρα σήμερα έχει και πιο φρέσκα πόδια, αφού η Νότιγχαμ την Τετάρτη έδινε πολύ απαιτητικό ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ισπανία με την Μπέτις.

Από την Τσάμπιονσιπ με τσιγκλάει το Πρέστον – Μπρίστολ Σίτι. Κάπου θεωρώ ότι το σετ αποδόσεων (2,60-3,30-2,75) σαν να υπερκτιμά την Μπρίστολ Σίτι ή αν θέλετε, σαν να υποτιμάει αρκετά την Πρέστον. Ομολογουμένως μ’ αρέσει αυτό που πάει να φτιάξει ο Στρούμπερ στην Μπρίστολ Σίτι, ομάδα με σωστές ποδοσφαιρικές προθέσεις, αλλά σίγουρα όχι άτρωτη και η πρώτη ήττα της σεζόν, το 1-3 από την Όξφορντ ήταν κάτι σαν καμπανάκι. Απ’ την άλλη, η Πρέστον είναι μια ομάδα δουλεμένη στη φιλοσοφία του Χέκινγκμποτομ, σφικτή, με κυνισμό και προς το παρόν με μια δυνατή έδρα. Κέρδισε Λέστερ και Ίπσουιτς, ενώ έφερε 2-2  με τη Μίντλεσμπρο σε ματς που προηγήθηκε δυο  φορές για να ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις. Αν ο άσος ήταν στο 2,30-2,40 μάλλον θα τον προσπερνούσα, τώρα όμως όχι.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
27/09
19:30
Νότιγχαμ
- Σάντερλαντ
2 (+0.5 ΑΗ) 7.00
2.06
0-1 +7.42
27/09
17:00
Πρέστον
- Μπρίστολ Σίτι
1 DNB 12.00
1.85
0-0 0.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
27/09 - 19:30
Νότιγχαμ
- Σάντερλαντ
Πρόταση
2 (+0.5 ΑΗ)
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
7.00
0-1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
VOID
27/09 - 17:00
Πρέστον
- Μπρίστολ Σίτι
Πρόταση
1 DNB
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
12.00
0-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson