💣 Δες το πριν «σκάσει» ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
💣 Δες το πριν «σκάσει»
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να μπει με το δεξί

Α. ΤΣΟΥΤΗΣ
Α. ΤΣΟΥΤΗΣ
17 Σεπτεμβρίου 2025 - 01:51
17/09/2025 - 01:51
1.jpg

Δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα γεμάτο 3ήμερο με κόντρες για όλα τα γούστα.

Η συγκεκριμένη που με απασχολεί είναι εκείνη στο «Άνφιλντ» μεταξύ Λίβερπουλ και Ατλέτικο. Στον οργανισμό της Λίβερπουλ πόνεσε ως και πολύ τον εγωισμό η περσινή αποτυχία του ‘χει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση, φέτος όλη η αύρα που βγαίνει από το εσωτερικό των «κόκκινων» είναι διάθεσης να βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Προφανώς σε τέτοιο επίπεδο ανταγωνισμού δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα «εύκολου» ή «δύσκολου» σε οποιονδήποτε αντίπαλο, όμως ρεαλιστικά η Ατλέτικο, η Ρεάλ και η Ίντερ αποτελούν τα πιο ζόρικα μπρα ντε φερ για την ομάδα του Σλοτ. Και το ότι τις δύο ισπανικές τις έχει εντός, αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Εδώ να θυμίσω πως πέρσι έκλεισε τη League Phase κατακτώντας την 1η  θέση, με το 4Χ4 στην έδρα της και μόνο μια ήττα στο φινάλε και σε παντελώς αδιάφορο ματς με δεύτερη 11άδα.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 310 Δώρα* & Cosmote TV

Φέτος στην Πρέμιερ έχει μπει με το απόλυτο στα τέσσερα πρώτα και το ότι όλες οι νίκες ήρθαν με γκολ μετά το 80’ έχει διττή ανάγνωση. Ναι μεν ότι δυσκολεύτηκε, παράλληλα όμως αποδεικνύει και το winning mentality, το χαρακτήρα που κουβαλάει σαν γκρουπ.

Θα ήταν αφελές για κάποιον το να υποτιμήσει την Ατλέτικο του Σιμεόνε. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως δεν έχει ακόμη ρολάρει σε ικανοποιητικό επίπεδο και το πρώτο τόσο σκληρό τεστ έρχεται αρκετά πρόωρα, ενώ έχει μαζέψει και προβληματάκια. Ο άσος είναι μάλλον – αναμενόμενα- πιεσμένος στο 1,60, ανεβαίνει στο 2,00 σε combo με Under 4,5, σε τέτοιες πρεμιέρες το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα, έστω και κυνικά.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
17/09
22:00
Λίβερπουλ
- Ατλέτικο Μαδρίτ.
1 & Under 4,5 10.00
2.00
Stoiximan
3-2 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
17/09 - 22:00
Λίβερπουλ
- Ατλέτικο Μαδρίτ.
Πρόταση
1 & Under 4,5
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
3-2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson