ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 🎉 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 🎉
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διπλά εικόνας και αποδείξεων

Α. ΤΣΟΥΤΗΣ
Α. ΤΣΟΥΤΗΣ
04 Μαΐου 2025 - 00:06
04/05/2025 - 00:06
NEWCASRLW MIPS.jpg

Καρέ αγωνιστικών πριν το φινάλε και προφανώς όλο το ζουμί έχει να κάνει αφενός με το κομμάτι των θέσεων του Τσάμπιονς Λιγκ και αφετέρου με αυτό που αφορά την έξοδο στις άλλες δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Μπαίνοντας στα της σημερινής αγωνιστικής, το βασικό ματς που με απασχολεί είναι το Μπράιτον – Νιούκαστλ. Η Μπράιτον έβαλε ένα σχετικό φρενάρισμα σε ένα ανησυχητικό κατηφόρισμα με την ανατροπή κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όμως η ωμή αλήθεια είναι πως απέναντι της είχε μια  εντελώς αποπροσανατολισμένη αντίπαλο. Οι «γλάροι» είναι στο γκρουπ που κυνηγάει πλασάρισμα στην 8άδα, τόσο όμως η συνολικότερη εικόνα τους όσο και το πρόγραμμα μπροστά τους, δεν είναι ένα ενισχυτικό πακέτο για τον στόχο τους. Απ’ την άλλη, η Νιούκαστλ έκανε αυτό που έπρεπε με την Ιπσουιτς, είχε προηγηθεί μια κακή ήττα από την Αστον Βίλα που έβαλε τέλος σε ένα ανεβαστικό 5-0-0. Βρίσκεται σε pole position για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε κομβική στιγμή είδε παίκτες της να χτυπάνε εξαιρετική φόρμα. Το συνολικότερο κάδρο των δυο τους από το ξεκίνημα, και όχι απλά και μόνο σε αυτό το τελευταίο κομμάτι, δίνει πάσα για το 2,40 του διπλού, μια σωστά μετρημένη απόδοση.

Eurovision Προσφορά* από τη Stoiximan με 1000 Δώρα* χωρίς κατάθεση* & Κουπόνι efood EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από εκεί και πέρα, βλέπω με ενδιαφέρον το σετ (2,15-3,90-3,30) στο Τσέλσι – Λίβερπουλ. Σετ που πριν γίνει η τελευταία αγωνιστική είχε ανοίξει στο 2,70-3,50-2,70. Οι λόγοι που είχαμε αυτή τη μεταβολή μάλλον εύκολα αντιληπτοί: η Τσέλσι καίγεται για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ πανηγύρισε και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ ο Σλοτ ξεκαθάρισε πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε μπακ απ λύσεις. Βέβαια αν το χειροπιαστό κίνητρο επιβεβαιώνονταν πάντα, οι μπουκ θα το ‘χαν κλείσει προ καιρού και εμείς θα βρισκόμασταν εσαεί διακοπές στην Αβάνα. Σύμφωνοι, υπάρχει αυτή η λογική ευδαιμονία στους «κόκκινους». Η αίσθησή μου είναι όμως ότι δεν θα πάνε για τουρισμό στο Λονδίνο και όσοι πάρουν ευκαιρία και φανέλα βασικού θα έχουν πολύ ισχυρό κίνητρο αποδείξεων. Θα πρέπει να βγάλει πολύ βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με όλο το πρόσφατο δείγμα της, η Τσέλσι και αυτή τη στιγμή δεν είμαι και τόσο πεπεισμένος πως μπορεί. Κλίνω με περισσότερη διάθεση προς το διπλό σε DNB στο 2,45.

Οι προτάσεις μου

(16:00) Μπράιτον - Νιούκαστλ: ➡ 2 2.40

(18:30) Τσέλσι - Λίβερπουλ: ➡ 2 DNB 2.45

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson