ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (24/1/23, 22:00): Τους άνοιξε η όρεξη

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

0 - 1 24-01-23

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Για τον αγώνα ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 22:08 23/01/23

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Ημιτελικοί. Διπλές αναμετρήσεις, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ.

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Η ψυχολογία της είχε αναθαρρήσει μετά τις τρεις κολλητές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ειδικά ύστερα από το διπλό στο Έβερτον για το πρωτάθλημα, το 0-1 από την Άστον Βίλα την… ξανακλώτσησε πίσω. Πολύ οριακό σε όλη τη διάρκεια του, επιθετικά δεν βρήκε τις ιδιαίτερες στιγμές, δίχως να τρέμει και εκείνη αμυντικά, φωνάζει για ακυρωθέν γκολ στο 0-0, μια αδυναμία σε στημένο της κόστισε ανεπανόρθωτα. 

«Το απογοητευτικό είναι πως δουλεύουμε με θρησκευτική ευλάβεια στο πως πρέπει να αμυνόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις και στο τέλος την πατάμε. Δείχνουμε πια ένα σίγουρα πιο συγκροτημένο και σφικτό γκρουπ, τρόπους για να κερδίζουμε μπορούμε να βρούμε με τη δουλειά, αλλά δεν γίνεται να τρώμε συνέχεια τέτοια γκολ» γκρινιάζει ο Τζόουνς. Μια Σαουθάμπτον που έκανε το μεγάλο μπαμ στον προημιτελικό, με το πεντακάθαρο 2-0 επί της Μάν. Σίτι.

Μπαίνει στην αποστολή ο επιθετικός Γουόλκοτ (3/0), παραμένουν έξω ο στόπερ Μπέλα Κότσαπ (13/0) και ο χαφ Λαριός (5/0).

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Χωρίς παράπονα από το 0-0 στο εκτός με την Κρ. Πάλας, 3η λευκή ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία στην Πρέμιερ. Με περισσότερη διάθεση για προβλήματα στο α’, είχε μια-δυο καλές στιγμές, από στημένα απειλήθηκε κυρίως.

Μπουκωμένη δημιουργικά στο β’, χρωστάει τον πόντο στον εξαιρετικό φέτος Πόουπ, με πολύ μεγάλη επέμβαση στο 73’. Αήττητη για 15ο συνεχόμενο παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο εδώ και 16 παιχνίδια. Κερασάκι το ότι μετράει περισσότερα καθαρά δίχτυα (12), από τα γκολ που έχει

 «Προφανώς όταν δεν σκοράρεις είναι ένα ζήτημα και εμείς όντως δεν σκοράρουμε όσο θα ήθελα το τελευταίο διάστημα. Όμως δεν με προβληματίζει το κομμάτι της δημιουργίας ή του τρόπου που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια, πλέον οι αντίπαλοι μας σέβονται περισσότερο, αμύνονται με μεγαλύτερους αριθμούς κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε» εξηγεί ο Χόουι.

Ψάχνεται για την απόκτηση φορ, σε δεύτερη μοίρα και δεξιού μπακ.

Συνεχίζουν εκτός ο μέσος Σέλβι (3 αλλ./0) και ο μπακ Τάργκετ (10/0, 6 αλλ.).

Σαουθάμπτον

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Νιούκαστλ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ