Bet365 Εγγραφή: Τι να προσέξεις – Ταυτοποίηση - MatchMoney

Δεν χρειάστηκα περισσότερα από 5 λεπτά για να πραγματοποιήσω την bet365 Εγγραφή μου και να γίνεις μέλος σε μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές του πλανήτη. Λιγοστός είναι και ο χρόνος που ξόδεψα για την ταυτοποίηση των στοιχείων μου ώστε να απολαμβάνω όλα τα προνόμια. Και επειδή μου αρέσει να ποντάρω ζωντανά στην εξέλιξη των αγώνων, έχω μπροστά μου την ιδανική πλατφόρμα. Στο κείμενο που ακολουθεί αναφέρω αναλυτικά το πώς κατεβάζω την εφαρμογή bet365:

Εδώ κάνεις εγγραφή στην bet365

bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ – ΟΔΗΓΟΣ

  • Πατάω πάνω στο εικονίδιο «Εγγραφή» δεξιά στο πάνω μέρος της οθόνης.
  • Η χώρα διαμονής είναι το πρώτο που συμπληρώνω στην ενδεδειγμένη φόρμα.
  • Εν συνεχεία φύλο, όνομα, επώνυμο και ημερομηνία γέννησης.
  • Παρακάτω εφμανίζει το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο) και ο αριθμός του εγγράφου που θα επιλέξω. 
  • Ο τρόπος εγγραφής, όπως στις περισσότερους bookmakers, είναι μέσω e-mail. Από τη συγκεκριμένη διεύθυνση ενεργοποιώ στη συνέχεια και τον λογαριασμό μου στην bet365.
  • Μετά το e-mail συμπληρώνω τον αριθμό του τηλεφώνου μου.
  • Στα κουτάκια που αφορούν τις προσφορές* επιλέγω τον τρόπο ενημέρωσης από την στοιχηματική.
  • Εν συνεχεία τα στοιχεία της διεύθυνσης κατοικίας (πόλη, οδός, αριθμός, ΤΚ, χώρα). Δίνω φυσικά τα πραγματικά στοιχεία μου, τα οποία θα μπορούν να ταυτοποιηθούν.
  • Το όνομα χρήστη (username) και ο κωδικός πρόσβασης (password) είναι το προτελευταίο βήμα, ώστε να μου επιτραπεί στο εξής η είσοδος στην bet365.Είναι αυτά με τα οποία θα κάνω σύνδεση στον λογαριασμό μου.
  • Η διαδικασία τελειώνει με τον τετραψήφιο κωδικό ασφαλείας, τον οποίο συμπληρώνω δύο φορές (τη δεύτερη φορά για επιβεβαίωση). Κλικάρω αποδοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις και επιβεβαιώνω ότι είμαι 21 ετών. Κλικάρω πλέον πάνω στην «Εγγραφή» και είμαι πλέον μέλος της bet365. Στο e-mail που θα μου σταλεί κάνω τις απαραίτητες ενέργειες και είμαι έτοιμος να απολαύσω το παιχνίδι.
bet365 εγγραφή

Πώς κάνω ταυτοποίηση στην bet365 εγγραφή μου;

Η ταυτοποίηση θα πρέπει να έχει τελειώσει σε διάστημα 30 ημερών από την εγγραφή. Αν την κάνω αμέσως, θα έχω τελειώσει με όλες τις απαραίτητες εκκρεμότητες. Μετά το διάστημα των 30 ημερών ο ο λογαριασμός μου θα κλείσει.

Μπορώ να σερφάρω και να παίζω προσωρινά χωρίς ταυτοποίηση, ωστόσο δεν θα έχω ακόμη τη δυνατότητα να κάνω ανάληψη. Για να έχω λοιπόν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της bet365 ακολουθώ τα εξής βήματα για την ταυτοποίηση:

Επιβεβαίωση Ταυτότητας: Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με upload στο πεδίο ταυτοποίησης εγγράφων στέλνω την αστυνομική ταυτότητά μου, έγχρωμη και από τις δύο όψεις, με όλα τα στοιχεία καθαρά. Υπάρχει και η εναλλακτική λύση, με τον ίδιο πάντοτε τρόπο, να στείλω το διαβατήριο ή το δίπλωμα οδήγησης. 

Ταυτοποίηση Διεύθυνσης: Αρκεί ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ (ρεύματος, τηλεφώνου, νερού) που να επιβεβαιώνει τα στοιχεία της διεύθυνσής μου και να είναι τελευταίου τριμήνου. Αλλοι τρόποι είναι να στείλω το εκκαθαριστικό της εφορίας ή έναν τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμη και βεβαίωση απόδοσης ΦΠΑ. Η μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 που να γράφει τη διεύθυνση που δήλωσα κατά την εγγραφή μου, θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.

bet365: Όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις ΠΡΙΝ παίξεις. Δες εδώ!

bet365 Εγγραφή συχνές ερωτήσεις και όχι μόνο

Γιατί να επιλέξω την bet365;

Ως έμπειρος παίκτης, βλέπω αμέσως ότι το live betting της Βet365 είναι το κορυφαίο που έχω συναντήσει. Τεράστια γκάμα αγορών και γεγονότων σε καθημερινή βάση, κυρίως όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ο,τι βρίσκω σε pre-match, υπάρχει και σε ζωντανή εξέλιξη. Από εκεί και πέρα ανακαλύπτω συνέχεια πολλά ασιατικά και εναλλακτικά χάντικαπ και φυσικά εξαιρετικές αποδόσεις, από τις καλύτερες στον κόσμο του online στοιχήματος. Γρήγορες αναλήψεις, δυνατό live streaming* και δυνατότητα επεξεργασίας του στοιχήματός μου πριν ξεκινήσει το ματς ή ακόμη και την ώρα που είναι σε εξέλιξη.

Ποια είναι τα όρια σε καταθέσεις και αναλήψεις;

Με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (π.χ. Neteller, Skrill) καταθέσεις και αναλήψεις τις κάνω άμεσα και το ποσό ημερησίως είναι μέχρι 5000 ευρώ. Με paysafe καθημερινά μπορώ να καταθέσω έως 1000 ευρώ και να κάνω ανάληψη 2500 ευρώ. Με τραπεζικό έμβασμα το ποσό ανεβαίνει στα 10000 ευρώ αλλά η χρονική διάρκεια της συναλλαγής είναι από 1 έως 3 ημέρες. Στα 10000 ευρώ είναι το όριο και στις κάρτες, με τη διαφορά ότι το αίτημα προχωρά από 3 έως 7 ημέρες.

Έχω παιχνίδια με 0% γκανιότα;

Φυσικά και υπάρχουν παιχνίδια με 0% γκανιότα στην bet365. Συνήθως είναι τα πιο εμπορικά ή τα πιο σημαντικά της ημέρας και θα τα βρω στις προσφορές*. Αν τυχόν κυνηγάω τις υψηλές αποδόσεις υπάρχουν συνέχεια επιλογές.

Διαθέτει cash out*;

Το cash out* έχει γίνει το σύγχρονο βασικό όπλο κάθε παίκτη που θέλει να αποφύγει την κακή συγκυρία. Κάνω cash out για να κερδίσω ένα ποσό από το αρχικό κέρδος πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας που έχω ποντάρει. Αλλά και για να μειώσω σε κάποιο βαθμό την απώλεια των χρημάτων μου, όταν το στοίχημα που έχω παίξει δεν έχει την εξέλιξη που επιθυμώ.

bet365 εγγραφή

Μπορώ να δω τους αγώνες που με ενδιαφέρουν σε ζωντανή μετάδοση;

Στα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα και στις κορυφαίες διοργανώσεις υπάρχει live streaming*, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων λόγω συγκεκριμένων τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Είτε χρησιμοποιώ υπολογιστή είτε το κινητό μου είναι το ίδιο εύκολη η διαδικασία. Ιδίως για το live betting είναι ιδιαίτερα απαραίτητο εργαλείο για να βλέπω online την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Τι είναι το κουπόνι φαβορί;

Αν μου αρέσει να ποντάρω σε φαβορί, τα βρίσκω όλα ταξινομημένα στην επιλογή «κουπόνι φαβορί». Μπορώ να ξεκινήσω έτσι τη μελέτη της ημέρας, μέχρι να αποφασίσω σε ποια φαβορί θα στοιχηματίσω. Υπάρχουν ανά ώρα ή ανά απόδοση.

Aξιολόγηση της bet365

Από τις κορυφαίες στοιχηματικές στον πλανήτη εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Το διαπίστωσα πολύ σύντομα, μόλις ολοκλήρωσα την bet365 εγγραφή μου. Είναι η καλύτερη σε ό,τι αφορά το live στοιχηματισμό λόγω ευρείας γκάμας παιχνιδιών και διοργανώσεων αλλά και εξαιτίας των αποδόσεων που προσφέρει. Κρατάει ανοιχτά τα στοιχήματα και στις καθυστερήσεις, έχει εξαιρετικό live streaming*, απόλυτα εξυπηρετικό mobile bet365 app Android και iOS, ενώ είναι η πρώτη που έκανε θεσμό το «Bet Builder», το οποίο προσφέρεται υπό τον τίτλο «Φτιάξτε Αγορά». Αμεσες αναλήψεις και μάλιστα με ένα από τα καλύτερα cash out* της αγοράς (κλειδώνεις με το πάτημα). Ισως η εικόνα της πλατφόρμας σε μαύρο φόντο να είναι ένα από τα λίγα αρνητικά, μαζί με την σχετικά αργή εξυπηρέτηση πελατών στο live chat. Από την άλλη όμως πρόκεται για ένα ισχυρότατο brand name που χάραξε νέους δρόμους στον κόσμο του στοιχήματος.