Winmasters Εγγραφή: Τι να προσέξεις – Ταυτοποίηση - MatchMoney

Δεν θα χρειαστούν παρά λίγα μόλις λεπτά για να ολοκληρώσεις την εγγραφή στη Winmasters. Με αυτόν τον τρόπο είναι ένα βήμα πιο κοντά σε σένα η δράση και η διασκέδαση. Έχεις τη δυνατότητα να γίνεις μέλος στην αγαπημένη σου στοιχηματική εταιρεία 24 ώρες το 24ωρο. Ενώ για να είναι απόλυτα λειτουργικός ο λογαριασμός σου, καλό θα είναι για σένα να ολοκλήρώσεις και τη διαδικασία της ταυτοποίησης το συντομότερο δυνατόν. Θυμίζουμε ότι από τη Winmasters εγγραφή σου σου έχεις 30 ημέρες για να ολοκληρώσεις το KYC.

Κάνε εδώ την εγγραφή σου στη Winmasters!

Συνέχιζε να διαβάζεις αν θες να μάθεις βήμα προς βήμα το πως θα ολοκληρώσεις την διαδικασία της εγγραφής στο Winmasters.gr. Όπως επίσης και όλα τα έγγραφα που θέλεις για να τελειώνεις και με το κομμάτι της ταυτοποίησης.

Βρες εδώ την αναλυτική παρουσίαση στη Winmasters.

WINMASTERS ΕΓΓΡΑΦΗ – ΟΔΗΓΟΣ

Αφού πατήσεις στον σύνδεσμο της Winmasters που θα βρεις εντός του Matchmoney.com.gr, θα βρεθείς στην κεντρική σελίδα της εταιρείας. Εκεί αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα. Χωρίς να το έχεις καταλάβει, θα έχεις ήδη γίνει μέλος στην εκ των κορυφαίων εταιρειών στη χώρα.

 • Πάνω δεξιά θα βρεις την επιλογή ΕΓΓΡΑΦΗ. Κάνε κλικ πάνω σε αυτή και θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να συμπληρώσεις
 • Καταχώρησε το email σου, το όνομα χρήστη που θέλεις να έχεις στην πλατφόρμα. Αλλά και τον μυστικό κωδικό σου και πάτα στην επιλογή “Επόμενο”
 • Στη συνέχεια θα πρέπει να εισάγεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Ενώ στο κάτω μέρος της φόρμας τον αριθμό της ταυτότητάς σου. Θα γλιτώσει πολύ χρόνο από την ταυτοποίηση στη συνέχεια, οπότε μην το παραλείψεις
 • Τέλος συμπληρώνεις τα στοιχεία της διεύθυνσης κατοικίας, κλικάρεις το κουτί το οποίο επιβεβαιώνει ότι είσαι 21+ και εκείνο που αφορά την επικοινωνία με την εταιρεία και είσαι έτοιμος
 • Πατάς στο “Δημιουργία Λογαριασμού” και πλέον σε λογίζουν και επίσημα μέλος της Winmasters 

Το τελευταίο βήμα για να είναι απόλυτα λειτουργικός ο λογαριασμός σου, είναι το να θέσεις τα όριά σου. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσεις:

 1. Το μέγιστο χρόνο συμμμετοχής σου στα τυχερά παιχνίδια
 2. Το μέγιστο ποσό κατάθεσης σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση
 3. Και τέλος το πόσα χρήματα θα μπορείς να ξοδέψεις στην παικτική σου συνεδρία, σύμφωνα και πάλι με τα παραπάνω όρια.

Ο λόγος που χρειάζονται τα παραπάνω είναι πολύ απλός. Η διασκέδαση και το υπεύθυνο παιχνίδι είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάς.

Κάνε εδώ την εγγραφή σου στη Winmasters!

Πώς κάνω ταυτοποίηση στη Winmasters;

Η ταυτοποίηση – ας είμαστε ειλικρινείς –  είναι μια βαρετή, αλλά απόλυτα σημαντική διαδικασία, προκειμένουν να εξασφαλιστεί πρώτα ο παίκτης ότι κάθε συναλλαγή του είναι ασφαλής και γίνεται από τον ίδιο. Επίσης λειτουργεί και ως όπλο ενάντια στο ξέπλυμα χρήματος, αλλά και σε πρακτικές εξαπάτησης. 

Για να ολοκληρώσει ένας παίκτης λοιπόν την KYC διαδικασία, θα πρέπει να αποστείλει τρεις τύπους διαφορετικών εγγράφων. Ταυτοποίησης των στοιχείων του, αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικία και φυσικά αποδεικτικό της μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποίησε.

 • Στο κομμάτι της ταυτοποίησης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή ακόμα και του διπλώματος οδήγησης
 • Για την επιβεβαίωση της διεύθυνσης κατοικίας θα πρέπει να αποσταλεί έγγραφο ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας. Προσοχή, πρέπει να έχει ημερομηνία έκδοσης εντός του τελευταίου τριμήνου. Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις βεβαίωσης κατοικίας από το ΚΕΠ της γειτονιάς σου.
 • Τέλος ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που έχεις χρησιμοποιήσει, θα πρέπει να στείλεις τα αντίστοιχα αποδεικτικά:

α) Για χρεωστική κάρτα, φωτογραφία μπροστά και πίσω της κάρτας, έχοντας σβήσει τις ευαίσθητες πληροφορίες

β) Για πιστωτική, το card statement της τράπεζάς σου

γ) Για τραπεζική μεταφορά, το bank statement

δ) Για οποιοδήποτε e-wallet, screenshot το οποίο να δείχνει τα στοιχεία σου προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι η διαχείριση του λογαριασμού αυτού γίνεται από σένα.

Για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των εγγράφων σου από την Winmasters θα χρειαστεί να περάσουν 72 ώρες και πριν από αυτό, δεν μπορείς να προχωρήσεις σε οποιαδήποτε ανάληψη.

Κάνε εδώ την εγγραφή σου στη Winmasters!

Winmasters Εγγραφή: Συχνές ερωτήσεις και όχι μόνο

Πώς ενεργοποιείς τον λογαριασμό μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής;

Θα λάβεις μέιλ επιβεβαίωσης στο email το οποίο δήλωσες κατά την εγγραφή σου. Πατάς πάνω σε αυτόν τον σύνδεσμο και την ίδια στιγμή ενεργοποιείται και επίσημα η εγγραφή σου.

Πώς μπορώ να ελέγξω αν έχω ολοκληρώσει την εγγραφή μου;

Ο καλύτερος τρόπος για να επιβεβαιώσεις ότι όντως πλέον είσαι μέλος της Winmasters, είναι να πατήσεις στο κουμπί “Σύνδεση”, να εισάγεις τα στοιχεία σου και με το που συνδεθείς, θα δεις το ποσό του λογαριασμού σου. Κάτι το οποίο δείχνει προφανώς ότι έχεις κάνει επιτυχώς Log in.

Γιατί πρέπει να κάνω ταυτοποίηση λογαριασμού;

Αρχικά μόνο με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου, μπορεί ο τελευταίος να είναι απόλυτα λειτουργικός. Από εκεί και πέρα ωστόσο, μην ξεχνάς κάθε φορά που καταθέτεις με διαφορετικό τρόπο πληρωμής να προχωράς και στην αντίστοιχη ταυτοποίηση άμεσα, ούτως ώστε να είσαι έτοιμος σε περίπτωση ανάληψης. Θυμίζουμε ότι το KYC ολοκληρώνεται μέσα σε 72 ώρες.

Με ποιον τρόπο επικυρώνεις τη διαδικασία της ανάληψης;

Για να μπορέσει να προχωρήσει η ανάληψή σου, θα πρέπει πρώτιστα να έχεις ολοκληρώσει την ταυτοποίηση στη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποίησες για την ανάληψη. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να στείλεις ένα εκ των φωτό μπρος πίσω για χρεωστική κάρτα, card statement (για πιστωτική), bank statement (για τραπεζική μεταφορά) ή screenshot του λογαριασμού του e-wallet σου.

Υπάρχει περίπτωση να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου αν δεν χρησιμοποιήσω τον σωστό κωδικό πρόσβασης;

Αν πληκτρολογήσεις τον κωδικό σου λάθος τρεις φορές, τότε ενεργοποιείται το κλείδωμα του λογαριασμού σου για λόγους ασφαλείας και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για να σε βοηθήσει περαιτέρω.

Υπάρχει όριο κατάθεσης;

Από τη μία πλευρά υπάρχουν τα όρια που έχεις θέσει από την εγγραφή σου κιόλας στην εταιρεία. Από εκεί και πέρα, το πόσο υψηλή μπορεί να είναι η κατάθεση και η ανάληψή σου εξαρτάται και από τα όρια της μεθόδου πληρωμής που έχεις επιλέξει.

Κάνε εδώ την εγγραφή σου στη Winmasters!

Αξιολόγηση στην διαδικασία Winmasters εγγραφή

Χωρίς να τρώει ιδιαίτερο χρόνο από τον παίκτη, η διαδικασία του Winmasters.gr δεν ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Θα βρείτε μια κλασική σειριακή μέθοδο εγγραφής, η οποία είναι σταθερή, σας δίνει άμεσα τις όποιες αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε και ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει καμία δυσκολία πουθενά. Θα θέλαμε να δούμε την προσθήκη άμεσων τρόπων, με τη χρήση social media ή ακόμα και μόνο με το τηλέφωνο. Στο κομμάτι της ταυτοποίησης, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στον έλεγχο των εγγράφων του κάθε παίκτη. Απόρροια και του μέτριου customer support. Αλλά η διαδικασία τελειώνει χωρίς περισσότερα προβλήματα.