Pamestoixima εγγραφή - ΟΠΑΠ εγγραφή - MatchMoney

Στα 8 χρόνια που έχει μπει δυναμικά ο ΟΠΑΠ στο online betting είναι πολλές οι αλλαγές που έχουν συμβεί. Από το σκανάρισμα δελτίων οπαπ ο πιστός παίκτης έχει περάσει στην εποχή του Pamestoixima.gr και μπορεί με μια opap play είσοδος να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τα υπόλοιπα προϊόντα του οργανισμού σε 375 επίγεια καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Παρακάτω θα δεις αναλυτικά την ηλεκτρονική εγγραφή οπαπ στο Pamestoixima.gr το οποίο έχει μπει δυνατά στον ανταγωνισμό του διαδικτυακού στοιχήματος και έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Πάμε στοίχημα: Όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις ΠΡΙΝ παίξεις. Διάβασε εδώ!

PAMESTOIXIMA ΕΓΓΡΑΦΗ – ΟΔΗΓΟΣ

  • Πρώτο κλικ στην ένδειξη με το πράσινο κουμπί «Εγγραφή».
  • Από το αναδυόμενο παράθυρο που ανοίγει ενημερώνεσαι στη δεξιά πλευρά για το γενναιόδωρο καλωσόρισμα της εταιρίας. Αριστερά, γράφεις κατά σειρά, από πάνω προς τα κάτω: E-mail, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και αριθμό τηλεφώνου.
  • Πατάς επόμενο και στη δεύτερη σελίδα γράφεις φύλο, όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα και πατάς ξανά το επόμενο.
  • Στην τρίτη σελίδα δηλώνεις έγγραφο ταυτοποίησης (αστ. ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλη ταυτότητα ή άλλο έγγραφο) με τον αριθμό που αναγράφεται σε αυτό, αγαπημένη ομάδα και τικάρεις το κουμπί για να λαμβάνεις επιβραβεύσεις/προσφορές για στοίχημα/καζίνο της ΟΠΑΠ Α.Ε. με βάση τις προτιμήσεις σου και την παικτική συμπεριφορά σου, όπως και εμπορικές ανακοινώσεις για τις λοιπές δραστηριότητες των εταιριών του ΟΠΑΠ. Από κάτω τικάρεις επίσης ότι αποδέχεσαι τους όρους και τις προϋποθέσεις* και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σου.
  • Απαραίτητη σημείωση: Στους όρους και τις προϋποθέσεις* υπάρχει ένα link το οποίο αν το πατήσεις, θα διαβάσεις αναλυτικά όσα προβλέπονται και αφορούν το παιχνίδι στο Pamestoixima.gr. Το Matchmoney σού προτείνει να ξοδέψεις όσο χρόνο χρειάζεται για να ενημερωθείς με κάθε λεπτομέρεια. Δυστυχώς, οι περισσότεροι παίκτες δεν το κάνουν. Αφενός θα διαπιστώσεις αν είσαι σύμφωνος με όσα ισχύουν, αφετέρου δεν θα έχεις απορίες για τα στοιχήματά σου. Αυτό σημαίνει υπεύθυνο παιχνίδι από την πλευρά του παίκτη.
  • Απομένει το πάτημα στο πράσινο κουμπί «Δημιουργία Λογαριασμού» που είναι το προτελευταίο βήμα.
  • Για την ολοκλήρωση της εγγραφής κλικάρεις στο link που θα σου σταλεί μέσω E-mail και ενεργοποιείς τον λογαριασμό σου στο Pamestoixima.gr. Σερφάρεις και εφόσον το επιθυμείς, προχωράς στην πρώτη κατάθεση.

Πώς κάνω ταυτοποίηση στην Pamestoixima εγγραφή μου;

Αν και δήλωσες το αριθμό της ταυτότητάς σου και όλα τα απαραίτητα στοιχεία σου κατά τη διαδικασία της εγγραφής, θα χρειαστεί να κάνεις και ταυτοποίηση. Το Pamestoixima.gr δίνει περιθώριο 30 ημερών για να την πραγματοποιήσεις.  Το Matchmoney θεωρεί ότι είναι προτιμότερο να την κάνεις αμέσως ώστε να μπορείς στη συνέχεια να απολαμβάνεις όλες τις υπηρεσίες και κυρίως να έχεις το δικαίωμα για ανάληψη, εφόσον υπάρχουν κερδισμένα στοιχήματα. Χωρίς ταυτοποίηση δεν μπορείς να προχωρήσεις σε ανάληψη. Η διαδικασία πάντως είναι απλή και θα χρειαστεί ελάχιστο χρόνο.

Επιβεβαίωση ταυτότητας: Αν έχεις δηλώσει ταυτότητα, τη στέλνεις σε φωτογραφία ευδιάκριτη και από τις δύο όψεις, με τα στοιχεία σου να είναι πλήρως ευδιάκριτα. Το ίδιο κάνεις και με οποιοδήποτε άλλο έγγραφο (π.χ. διαβατήριο).  

Επιβεβαίωση κατοικίας: Η ταυτοποίηση της διεύθυνσης που διαμένεις γίνεται με έναν λογαριασμό ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας και Ιντερνετ τελευταίου τριμήνου. Η με κάποια τραπεζική κίνηση του τελευταίου μήνα. Εκτός αν θέλεις να υποβάλλεις μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 την οποία θα έχεις επικυρώσει προηγουμένως στην αστυνομία ή σε κάποιο ΚΕΠ.  

Pamestoixima εγγραφή

Pamestoixima Εγγραφή συχνές ερωτήσεις και όχι μόνο

Επιτρέπεται να κάνω κατάθεση αν δεν έχω κάνει ταυτοποίηση;

Από την ώρα που ολοκληρώνεις την εγγραφή σου, πατώντας για επιβεβαίωση στο link που θα σου σταλεί από την εταιρία, είσαι παίκτης του Pamestoixima.gr. Μπορείς άμεσα να κάνεις κατάθεση και να εκμεταλλευτείς το καλωσόρισμα της εταιρίας. Δεν χρειάζεται ταυτοποίηση. Αντίθετα, όταν θα έχεις κάποιο κερδισμένο στοίχημα, δεν θα μπορείς να κάνεις αμάληψη. Χωρίς ταυτοποίηση δεν έχεις τη δυνατότητα να τραβήξεις χρήματα από τον λογαριασμό σου.

Πώς κάνω κατάθεση στο Pamestoixima.gr;

Μπαίνεις στον λογαριασμό σου και πατάς στη λέξη «Κατάθεση» σε πράσινο χρώμα. Από εκεί βγαίνεις στο μενού με τους τρόπους κατάθεσεις για να διαλέξεις αυτόν που θέλεις. Συμπληρώνεις το ποσό και ο λογαριασμός σου θα πιστωθεί άμεσα. Οσο για τις επιλογές που έχεις, είναι με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες (Mastercard, Visa, Maestro), με Paysafecard, PayPal, Fast Bank Transfer και με ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Skrill 1-tap). Δεν έχει Viva Wallet και Neteller.

Γίνονται με ταχύτητα οι αναλήψεις;

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι το όνομα ΟΠΑΠ προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία. Οι αναλήψεις γίνονται σχεδόν με όλους τους τρόπους που γίνονται και οι καταθέσεις (εξαίρεση η Paysafecard) και είναι πιο γρήγορες αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Υπάρχει live betting στο Pamestoixima.gr;

Η δράση δεν σταματάει ποτέ. Ελειπαν μέχρι πρότινος κάποια σημαντικά πρωταθλήματα όπως η Μπουντεσλίγκα, αλλά σε γενικές γραμμές διαθέτει πλούσια γκάμα. Και από τα πιο εμπορικά και από εκείνα που είναι δεύτερης ταχύτητας, για τα οποία ο κόσμος δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον. Αποτελεί άλλωστε βασικό εργαλείο για το live betting προκειμένου να παρακολουθείς τα γεγονότα που σε ενδιαφέρουν και να διαχειρίζεσαι ανάλογα τις επιλογές σου.

Τι είναι τα boosted odds;

Είναι μία από τις προσφορές* που θα βρεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr. Είναι ενισχυμένες αποδόσεις σε διάφορα παιχνίδια. Και μπορεί να αφορούν κύριες αγορές ή ακόμη και επιλογές τύπου «σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι» ή «επόμενο γκολ πριν το Χ λεπτό». Οι τιμές είναι πάντα υψηλότερες από τη συνηθισμένη γκανιότα*.

Είναι εύκολη η επικοινωνία με το Pamestoixima.gr;

Ναι, μπορεί να γίνει με 4 διαφορετικούς τρόπους. Με live chat, e-mail (support@opap.gr), τηλέφωνο (18280 & 2105798280) και μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό σου. Διαθέσιμο εκπρόσωπο πάντως δεν θα βρεις σε όλο το 24ωρο.  

Η αξιολόγηση μας

Η εξέλιξη του Pamestoixima.gr ήταν πολύ γρήγορη. Συνδυάζει στο μέγιστο το τρίπτυχο νικητές οπαπ επιβράβευση με τις ιδιαίτερα βελτιωμένες αποδόσεις τα δύο τελευταία χρόνια αλλά και με τις προσφορές* (ενισχυμένες, πρόταση της ημέρας, 0% γκανιότα*, boost νίκης) που έχει. Αρκετά εύχρηστη πλατφόρμα, με μόνο αρνητικό το μαύρο φόντο που κυριαρχεί σε όλες τις σελίδες, γίνεται καθημερινά όλο και πιο ανταγωνιστική για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλη μια υπηρεσία του opapp που εγγυάται για ένα εξαιρετικό προϊόν με τεράστια ποικιλία επιλογών ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.