Bwin Εγγραφή - MatchMoney

Bwin Εγγραφή: Τι να προσέξεις – Ταυτοποίηση

Γρήγορη και εύκολη η διαδικασία. Εκτός από το γενναιόδωρο καλωσόρισμα που θα δεις στην αριστερή πλευρά μόλις ανοίξεις την ιστοσελίδα της Bwin, πάνω δεξιά υπάρχει σε κίτρινο κουμπί που ξεχωρίζει, η λέξη «Εγγραφή». Στο pop-up που θα ανοίξει γράψε προσεχτικά τα προσωπικά σου στοιχεία, στις τρεις σελίδες της φόρμας με τα κενά. Είναι ελάχιστος ο χρόνος που θα χρειαστεί για να γίνεις μέλος της Bwin και να απολαύσεις τις υπηρεσίες της. 

Bwin: Όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις ΠΡΙΝ παίξεις. Δες εδώ!

BWIN ΕΓΓΡΑΦΗ – ΟΔΗΓΟΣ

  • Πρώτο πάτημα στο κίτρινο κουμπί «Εγγραφή». Είναι δεξιά πάνω στην αρχική σελίδα.
  • Συμπληρώνεις πρώτα το e-mail σου και μετά βάζεις τον κωδικό πρόσβασης (password). Θέλει 8 χαρακτήρες με τουλάχιστον ένα κεφαλαίο γράμμα, ένα μικρό και έναν αριθμό.
  • Στη δεύτερη σελίδα δηλώνεις φύλο, όνομα και επώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες, ημερομηνία γέννησης και υπηκοότητα.
  • Στην τρίτη και τελευταία σελίδα με τα στοιχεία εγγραφής βάζεις οδό και αριθμό κατοικίας με λατινικούς χαρακτήρες, νομό, πόλη με λατινικούς χαρακτήρες, ταχυδρομικό κώδικα, τηλεφωνικό κωδικό χώρας (+30 για την Ελλάδα) και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σου.
  • Στη συνέχεια τικάρεις με ποιες επιλογές θέλεις να λαμβάνεις προσφορές και ενημερώσεις από την Bwin. Μπορείς με e-mail, με SMS, με τηλέφωνο και με ταχυδρομείο. Μπορείς να επιλέξεις όσους θέλεις, ακόμη και τους 4 τρόπους.
  • Εν συνεχεάι η επιβεβαίωση του ορίου ηλικίας, όπου δηλώνεις ότι έχει κλείσει τα 21. Όπως και ότι έχεις πατήσει αποδοχή και διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις* για να γίνεις μέλος της Bwin. Οι περισσότεροι δεν τους διαβάζουν αλλά κάνουν λάθος. Είναι ιδιαίτερα απαραίτητο να γνωρίζεις τους κανόνες του παιχνιδιού και όλα όσα ισχύουν πριν αποφασίσεις να παίξεις στοίχημα. Αυτό σημαίνει από την πλευρά σου υπεύθυνο παιχνίδι.
  • Επίσης, πρέπει να τικάρεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχτεί την πολιτική απορρήτου της εταιρίας. Και αυτό είναι σημαντικό για την ασφάλειά σου και για να παίζεις υπεύθυνα. Μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις* είναι τα μόνα που θα σου πάρουν χρόνο μέχρι να τα διαβάσεις και να τα αποδεχτείς. Ωστόσο, μπορείς να νιώθεις απόλυτα ασφαλής από την ώρα που θα κάνει Bwin login για τα προσωπικά δεδομένα σου αλλά και για τις συναλλαγές σου.

Bwin. Η επόμενη φάση του παιχνιδιού!

Πώς κάνω ταυτοποίηση στην Bwin εγγραφή μου;

Από πλευράς χρόνου η ταυτοποίηση είναι παρόμοια με τη διαδικάσία εγγραφής. Σύμφωνα με το Match Money είναι προτιμότερο να προχωρήσεις άμεσα, αν και υπάρχει το χρονικό περιθώριο των 30 ημερών για να καταθέσεις τα απαραίτητα έγγραφα. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι μόλις γίνει η ταυτοποίηση, θα μπορείς να κάνεις και ανάληψη από τον Bwin λογαριασμό σου, εφόσον έχεις κερδίσει κάποιο ή κάποια στοιχήματα. Χωρίς ταυτοποίηση έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μόνο κατάθεση. 

Ταυτοποίηση στοιχείων: Για να ταυτοποιήσεις τα προσωπικά στοιχεία σου στέλνεις την ταυτότητά σου με έγχρωμο αντίγραφο και από τις δύο όψεις. Πρέπει όλα τα στοιχεία σου να είναι πλήρως ευδιάκριτα. Εχεις και την εναλλακτική λύση του διαβατηρίου.

Επιβεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας. Για να επιβεβαιώσεις τον τόπο κατοικίας σου θέλεις ένα λογαριασμό τελευταίου τριμήνου (νερού, ρεύματος, τηλεφώνου). Υπάρχει και η δυνατότητα κάποιας τραπεζικής κίνησης του τελευταίου μήνα. Ως τρίτη επιλογή, αν δεν σε βολεύουν οι δύο προηγούμενες, είναι μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 που να έχει επικυρωθεί από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα και να αναγράφει τη διεύθυνσή σου. Αν τυχόν είσαι αλλοδαπός εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης θα πρέπει να στείλεις έγχρωμο αντίγραφο Αδειας Διαμονής.

Bwin Εγγραφή

Bwin Εγγραφή συχνές ερωτήσεις και όχι μόνο

Υπάρχει bwin app για να κάνω download;

Υπάρχει και το σημαντικότερο είναι ότι το bwin mobile app θα το βρεις και σε τηλεφωνικές συσκευές με λογισμικό iOS και σε εκείνες που έχουν λογισμικό Android. Όσοι πάντως δεν μπορούν να αποθηκεύσουν την εφαρμογή στο mobile τους, μπαίνουν από τον browser στη διεύθυνση bwin.gr. Οι διαφορές στη διαχείριση είναι ελάχιστες.

Μπορώ να κάνω εγγραφή μέσω του bwin app;

Το ίδιο εύκολα και γρήγορα όπως μπορείς να κάνεις εγγραφή από υπολογιστή.

Μπαίνεις στην ιστοσελίδα ή στο application της Bwin.gr και στη φόρμα που ανοίγει με το πάτημα στην «Εγγραφή», συμπληρώνεις αναλυτικά τα στοιχεία σου. Διαβάζεις προφανώς τους όρους και τις προϋποθέσεις και κάνεις αποδοχή στην πολιτική απορρήτου, πριν επιιλέξεις τη δημιουργία λογαριασμού. Στον σύνδεσμο που θα σου σταλεί μέσω e-mail, πατάς επάνω για να κάνεις ενεργοποίηση.   

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για αναλήψεις στην Βwin;

Εκτός ότι θα βρεις όλους τους βασικούς τρόπους, προφανώς το σημαντικότερο είναι ότι κάνεις ανάληψη με εξαιρετική ταχύτητα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Visa χρεωστική ή πιστωτική, Visa Electron, entropay, Fast Bank Transfer, Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια (Skrill, Viva Wallet, Neteller) και Paysafecard.

Αξίζει να ποντάρω στο live betting της Bwin;

Είναι από τις καλύτερες στο ζωντανό στοίχημα. Από τη μια επειδή έχει εξαιρετικές αποδόσεις, από την άλλη επειδή είναι εύχρηστη η πλατφόρμα και γρήγορη όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Είναι σημαντικό ότι όλες σχεδόν οι αγορές που θα βρεις στο pregame, υπάρχουν και στο live.

Εχει καλές προσφορές;

Από τις κορυφαίες της αγοράς. Ανάλογα με την επικαιρότητα θα βρείτε πολλές σε καθημερινή βάση, με αρκετές εκπλήξεις όταν υπάρχουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Με ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα προσφορών*, το οποίο πέρα από το στοίχημα αφορά το καζίνο και το πόκερ. 

Είναι η Bwin αξιόπιστη εταιρία;

Είναι αξιόπιστη με το Α κεφαλαίο. Μιλάμε για μια ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί λογισμικό το οποίο εγγυάται για την ασφάλειά σας σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα και φυσικά τις συναλλαγές. Έχει άλλωστε και παρουσία 25 χρόνων στο χώρο του στοιχήματος και προσφέρει τις υπηρεσίες της, πέρα από την Ελλάδα, σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η αξιολόγηση μας

Έχεις πολλούς λόγους για να προχωρήσεις στην Bwin Εγγραφή. Από το συναρπαστικό live betting και τις ταχύτατες συναλλαγές, με άμεσες πληρωμές, μέχρι το live streaming και το αυτόματο cash out*. Πλατφόρμα ιδανική για να παίζεις από το κινητό σου, χωρίς καθυστερήσεις, με όλες τις υπηρεσίες στο χέρι σου. Καθημερινές και μοναδικές προσφορές* και επικοινωνία μέσω live chat όλη την ημέρα συμπληρώνουν τα απαραίτητα του παζλ για να έχεις ένα πλήρες πακέτο. Κάνεις login και απολαμβάνεις το παιχνίδι από μια κορυφαία εταιρία, με τεράστιο όνομα παγκοσμίως, εξαιρετική ποικιλία σε αθλήματα και ειδικά στοιχήματα, μα πάνω από όλα με απόλυτη αξιοπιστία.