Betsson εγγραφή - οδηγός - MatchMoney

Betsson Εγγραφή: Τι να προσέξεις – Ταυτοποίηση

Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία στην κορυφαία σκανδιναβική στοιχηματική; Κάνε Betsson εγγραφή. Το πρώτο που θα κάνεις είναι να πατήσεις στη διεύθυνση betsson.gr. Η χρονική διάρκεια για να γίνεις μέλος ώστε να μπορείς να παίζεις στοίχημα και καζίνο είναι πιθανότατα η μικρότερη  από κάθε άλλη εταιρία. Θα χρειαστεί προσοχή και ακρίβεια για να δηλώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία, όμως θα το κάνεις απευθείας σε μία σελίδα. Στην πρώτη που θα σου ανοίξει, μόλις πατήσεις στο πράσινο κουμπί «Εγγραφή». Πιο αναλυτικά θα δεις βήμα – βήμα τι χρειάζεται για να κάνεις στην betsson.com login.

Κάνε την εγγραφή σου στην Betsson εδώ!

Betsson: Όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις ΠΡΙΝ παίξεις. Δες εδώ!

BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ – ΟΔΗΓΟΣ

  • Με το πάτημα στην «Εγγραφή» αριστερά σε καλωσορίζουν στην Betsson και δεξιά συμπληρώνεις σε μία σελίδα την απαραίτητη φόρμα.
  • Πρώτα τα διαπιστευτήρια: E-mail και κωδικό πρόσβασης.
  • Επειτα τα προσωπικά σου στοιχεία: Ονομα, επώνυμο, οδό, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα, χώρα, νόμισμα, τηλεφωνικό κωδικό χώρας (+30 για την Ελλάδα), αριθμό κινητού τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης, φύλο, εθνικότητα, επαλήθευση ταυτότητας (με αστυνομική ταυτότητα η διαβατήριο) και αριθμό του σχετικού εγγράφου.
  • Εν συνεχεία τα όρια που θα βάλεις στο παιχνίδι σου. Η Betsson σε προστατεύει από την πρώτη στιγμή και σε θέτει προ των ευθυνών σου. Αυτό σημαίνει υπεύθυνο παιχνίδι με ασφάλεια και αξιοπιστία.
  • Πρώτα θέτεις το όριο κατάθεσης. Οι επιλογές είναι τρεις: Ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο. Γράφεις και το ποσό.
  • Προχωράς σε χρονικό όριο συμμετοχής, πάλι με ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο. Διαλέγεις και δηλώνεις πόσες ώρες θα παίζεις.
  • Και μετά έχεις το όριο καθαρής απώλειας. Ξανά διαλάγεις ανάμεσα σε ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο. Και δηλώνεις το ποσό που μπορείς να χάνεις.
  • Προφανώς και η Betsson δεν θα σου επιτρέπει στο εξής να ξεπερνάς τα όριά σου. Θα υπάρχει κόφτης σε κάθε ένα από τα τρία παραπάνω. 
  • Τικάρεις στο κουτί με τις ενημερώσεις για σχετικές προσφορές και νέα προϊόντα, όπως και στο κουτί από κάτω για να επιβεβαιώσεις ότι είσαι 21 ετών και ότι έχεις διαβάσει και αποδέχεσαι τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις* και την πολιτική απορρήτου. Εννοείται ότι επιβάλλεται να τους διαβάσεις και για προσωπική γνώση και ασφάλεια.
  • Τώρα μπορείς να πατήσεις πάλι στην πράσινη ένδειξη «Εγγραφή» και να γίνεις και επίσημα μέλος της Betsson.

Κάνε την εγγραφή σου στην Betsson εδώ!

Πώς κάνω ταυτοποίηση στην Betsson εγγραφή μου;

Σύμφωνα με το Match Μoney η ταυτοποίηση πρέπει να γίνει αμέσως μετά την εγγραφή για να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Παρότι έχεις το δικαίωμα να προχωρήσεις σε αυτή σε διάστημα 30 ημερών, είναι καλύτερα να την ολοκληρώσεις για να έχεις τη δυνατότητα και για αναλήψεις σε περίπτωση που κερδίσεις κάποιο στοίχημα ή σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Θα σου πάρει ελάχιστη ώρα, λιγότερη από τη διαδικασία εγγραφής.

Επιβεβαίωση στοιχείων: Στέλνεις με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την αστυνομική σου ταυτότητα σε έγχρωμο αντίγραφο και από τις δύο όψεις. Εκός αν προτιμάς να δηλώσεις το διαβατήριό σου. Προσοχή, όλα τα στοιχεία σου και η φωτό πρέπει να είναι ευδιάκριτα για να γίνει αποδεκτό το έγγραφο. 

Επιβεβαίωση κατοικίας: Ενας λογαριασμός τελευταίου τριμήνου που να βεβαιώνει τη διεύθυνση κατοικίας είναι αρκετός: ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ ή τηλεφώνου. Ως αποδεικτικό γίνεται αποδεκτό και το εκκαθαριστικό της εφορίας ή μια κίνηση τραπεζικού λογαριασμού. Ταυτοποίηση επίσης μπορείς να κάνεις με υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 επικυρωμένη από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.

Κάνε την εγγραφή σου στην Betsson εδώ!

Betsson Εγγραφή συχνές ερωτήσεις και όχι μόνο

Μπορώ να κάνω την εγγραφή μου στην Betsson από το κινητό τηλέφωνο;

Ναι και μιλάμε για μια αξιόπιστη λειτουργία στο 100%. Για κατόχους Android ή iOS η εγγραφή είναι από mobile συσκευή, ενώ με τον ίδιο τρόπο μπορείς να απολαμβάνεις το σερφάρισμα, τον στοιχηματισμό ή ακόμη και το να παίζεις betsson φρουτάκια. Οσο καλύτερη είναι η οθόνη σου, τόσο περισσότερο θα απολαύσεις και το live streaming* στα γεγονότα που είναι καθημερινά διαθέσιμα.

Είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση πριν λήξει η προσθεσμία των 30 ημερών;

Για το Match Μoney η ταυτοποίηση είναι απαραίτητο να γίνει αμέσως μετά την εγγραφή, όπως εξηγήσαμε παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να κάνεις αναλήψεις απολαμβάνοντας τα κέρδη από ένα κερδισμένο στοίχημα. Χωρίς ταυτοποίηση αυτό το δικαίωμα δεν υπάρχει. Και αν περάσουν οι 30 μέρες προθεσμία, δεν θα μπορείς ούτε κατάθεση να κάνεις καθώς θα μπει φραγή στον λογαριασμό σου. Ούτε καν να μπεις στην πλατφόρμα.  

Ποιο είναι το ελάχιστο ποντάρισμα και το μέγιστο κέρδος στην Betsson;

Το χαμηλότερο ποσό κατάθεσης είναι τα 10 ευρώ με όποιο τρόπο και αν επιλέξετε συναλλαγή. Στο ποντάρισμα το ελάχιστο είναι 0,10 ευρώ ανά παιχνίδι. Οσο για το μέγιστο κέρδος, υπάρχει ένα όριο 100.000 ευρώ ανά στοίχημα αλλά ίσως μπορεί να γίνει μεγαλύτερο έπειτα από συνεννόηση με το τμήμα trading.

Τι είναι το Betsson 500 *;

Είναι μια προσφορά για την οποία δεν μπορεί να γίνει αναφορά, μέχρι ο ίδιος να κάνεις την εγγραφή σου, λόγω των κανονισμών που επιβάλλει η ΕΕΕΠ. Το παιχνίδι Betsson 500* είναι μόνο για εγγεγραμένους πελάτες και η πρώτη συμμετοχή είναι δωρεάν. Το ερώτημα πάντως υπάρχει πριν ακόμη γίνεις μέλος: Μπορείς να κρατήσεις 500.000 ευρώ μετρητά; Όλα τα κέρδη τα πληρώνουν σε μετρητά.

Τι σημαίνει Price Boost *;

Όπως το λέει το όνομά του. Είναι επιλογές με «Ενισχυμένες Αποδόσεις» σε καθημερινή βάση, σε μερικά από τα πιο σημαντικά ματς της ημέρας. Διαλέγεις αυτή που σου ταιριάζει από τη σχετική λίστα και διεκδικείς ένα μεγαλύτερο κέρδος. Για να δεις τις Price Boost* επιλογές, πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος στην Betsson.

Η αξιολόγησή μας

Μόνο επιγραμματικά μπορεί να γίνει η αξιολόγηση μέσα σε λίγες λέξεις για τον σκανδιναβικό κολοσσό του στοιχήματος, που ακολουθεί τους ρυθμούς της εξέλιξης και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να παίζουν σε υψηλά όρια, εφόσον το επιθυμούν. Αυτό είναι το ένα βασικό πλεονέκτημα και συνήθως αφορά πιο δυνατούς οικονομικά παίκτες. Από εκεί και πέρα είναι πραγματικά παιχνιδάκι η περιήγηση και το ποντάρισμα από το κινητό τηλέφωνο, οπότε μπορείς να παίζεις όπου και να βρίσκεσαι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές, οι συναλλαγές είναι άμεσες και χωρίς καμία χρέωση, ενώ μπορείς να προχωρήσεις σε cash out* σε όλα τα αθλήματα στα γεγονότα που είναι διαθέσιμο. Χρειάζεται σίγουρα μια ελαφριά βελτίωση το live streaming* και δεν επιτρέπεται bookmaker με τέτοιο brand name να μην διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και στις 24 ώρες της ημέρας.