Betsson Συχνές Ερωτήσεις - MatchMoney

Το Match Money είναι πρόθυμο να απαντήσει σε κάθε είδους απορίες που έχουν οι παίκτες που επιθυμούν να γίνουν μέλη της Betsson. Οι παρακάτω ερωτήσεις είναι οι πιο συχνές που έχουμε συναντήσει. Betsson συχνές ερωτήσεις, δες όλες τις απαντήσεις εδώ.

Betsson: Όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις ΠΡΙΝ παίξεις. Δες εδώ!

Betsson Συχνές Ερωτήσεις

Είναι απλή υπόθεση η εγγραφή στην Betsson;

Είναι πιθανότατα η πιο απλή από όσες έχεις συναντήσει. Σε μια φόρμα εγγραφής γίνονται όλα, εφόσον πατήσεις το πράσινο κουμπί. Από πάνω μέχρι κάτω συμπληρώνει ό,τι χρειάζεται. Τα διαπιστευτήριά σου, τα προσωπικά στοιχεία, την εθνικότητα, τα όρια κατάθεσης, τα χρονικά όρια συμμετοχής, όπως και τα όρια καθαρής απώλειας προκειμένου να νιώθεις απόλυτα ασφαλής. Ούτε 5 λεπτά δεν θα σου πάρει.

Χρειάζεται να κάνω άμεσα ταυτοποίηση;

Το Match Money είναι της άποψης ότι η ταυτοποίηση πρέπει να γίνεται άμεσα, μόλις τελειώσεις με την εγγραφή. Θα έχεις κάνει όλα τα απαραίτητα με βάση τους κανόνες της αρμόδιας ελεγκτικής αρχής παιγνίων και θα έχεις τη δυνατότητα και για αναλήψεις από τον λογαριασμό σου σε κάθε κερδισμένο στοίχημα. Και θα απολαμβάνεις χωρίς καμία εκκρεμότητα τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας. Εχεις πάντως 30 μέρες περιθώριο για να προχωρήσεις σε ταυτοποίηση, αμέσως μετά την εγγραφή. Μην τις ξεπεράσεις γιατί θα μπει φραγή στον λογαριασμό σου. Δεν υπάρχει λόγος να χάνεις χρόνο. 

Betsson συχνές ερωτήσεις

Πού είναι έδρα της;

Η σουηδική Betsson, κορυφαία στοιχηματική στη Σκανδιναβία, ήταν από τις πρώτες εταιρίες που εξασφάλισαν άδεια στην Ελλάδα. Ως έδρα πλέον χρησιμοποιείται η Μάλτα (‘Betsson Experience Centre’, Ta’ Xbiex Seafront, Ta’ Xbiex, XBX 1027). 

Υπάρχει ποικιλία στις επιλογές κατάθεσης στην Betsson;

Έχεις πολλές επιλογές. Κλασικά με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard), με τραπεζικό έμβασμα, με ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Neteller Viva Wallet), με Paysafecard και με PayPal. Κάποιος από όλους θα σού ταιριάζει. Με το ελάχιστο ποσό κατάθεσης να είναι τα 10 ευρώ.

Μπορώ να εμπιστευθώ άφοβα την Betsson;

Εκτός από το ισχυρό όνομα που κουβαλάει εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες (και με επίγεια καταστήματα από το 1963), όπως προαναφέραμε ήταν από τις πρώτες που αδειοδοτήθηκαν στην ελληνική αγορά από την ΕΕΕΠ (Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων). Από το 2000 είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης. Κλείνεις τα μάτια, βάζεις τα όριά σου και απλώς απολαμβάνεις το παιχνίδι. Μπορείς να την εμπιστευθείς άφοβα και για τα προσωπικά δεδομένα σου και για τις συναλλαγές σου.

Γίνονται με ταχύτητα οι αναλήψεις;

Και άμεσα γίνονται και χωρίς χρεώσεις. Ταχύτερα σίγουρα με ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, Neteller, Viva Wallet και με Paysafecard. Θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη υπομονή με τραπεζικό έμβασμα και χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Mastercard, Visa.  

Έχει προσφορές* που δεν θα βρω σε άλλους bookmakers;

Ναι και μάλιστα σε σταθερή βάση, ανάλογα με την αγωνιστική δράση. Για παράδειγμα μπορείς να στοιχηματίσεις στην ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα για τη σεζόν 2022-23 και κάθε φορά που αυτή θα σκοράρει από 3 γκολ και πάνω να λαμβάνεις free bet. Προσφέρει τη δυνατότητα σε αρκετό κόσμο και μάλιστα με συνοδό να παρακολουθήσει το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολης στο ΟΑΚΑ. Διαθέτει εξαιρετικά Bet Builder όπου έχεις την άνεση να συνδυάσεις μέχρι και 6 επιλογές από ένα μόνο ματς, καθώς και την επιλογή Betsson+ που αφορά συγκεκριμένους παίκτες από μεγάλα πρωταθλήματα για ειδικά στοιχήματα. Με όποιες επιλογές μπορείς να φανταστείς. Πραγματικά μοναδικές. 

Είναι αλήθεια ότι διαθέτει ένα από τα κορυφαία live betting;

Κατ’ αρχάς προσφέρει περισσότερα από 600 γεγονότα καθημερινά στις περιόδους αιχμής, με όλες τις διοργανώσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη. Με τρία βήματα το στοίχημά σου αρχίζει να τρέχει. Είναι θέμα εμπειρίας, είναι και θέμα εξέλιξης. Με γρήγορη ροή, χωρίς να κολλάει, με υψηλά όρια στοιχηματισμού για τους πιο απαιτητικούς και φυσικά με απαραίτητα «όπλα» το cash out* και το live streaming*. Είναι πάρα πολλοί οι πελάτες που λατρεύουν στην Betsson το live betting. Βασικός λόγος για να συγκαταλέγεται αβίαστα ανάμεσα στους κορυφαίους book με αδειοδότηση στην Ελλάδα.

Betsson συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να παίζω από το κινητό μου;

Ελαφριά, ευέλικτη και απόλυτα εύχρηστη η Betsson mobile επιλογή. Σε μια εποχή που ο κόσμος κινείται με ταχύτατους ρυθμούς και κάνει σχεδόν τα πάντα από το κινητό τηλέφωνό του, η σκανδιναβική εταιρία δεν ήταν δυνατόν να χάσει χρόνο ή να μείνει πίσω. Με εφαρμογές για Android και iOS ώστε ο καθένας να έχει το παιχνίδι στο χέρι του και να το κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάνω cash out* στην Betsson;

Οπου προσφέρεται ως επιλογή το cash out*, αρκεί ένα πάτημα για να διευθετήσεις το στοίχημά σου. Να το κλείσεις με ένα μικρότερο κέρδος, αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά ή με μικρότερη απώλεια, αν πηγαίνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δεν υπάρχει μερικό cash out* ούτε αυτόματο cash out*. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα μπορούσε να βελτιωθεί.   

Διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών;

Ναι και είναι αρκετά καλό. Ωστόσο, με βάση το όνομά της και την κυριαρχία της στο online betting θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Το live chat είναι στα ελληνικά, όμως δεν προσφέρεται όλο το 24ωρο αλλά από τις 10:00 έως τη 01:00, ουσιαστικά για 15 ώρες μέσα στη μέρα. Τυπικός χρόνος απόκρισης τα 30 δευτερόλεπτα. Μέσω e-mail θα πάρετε απάντηση σε οποιοδήποτε αίτημά σας το πολύ σε μια ώρα, ενώ υπάρχει και το τηλέφωνο με δυνατότητα επιστροφής κλήσης από Δευτέρα έως Παρασκευή (11:00 – 17:00). Με σωστά καταρτισμένο προσωπικό που δίνει άμεσα λύσεις και απαντήσεις σε απορίες και προβλήματα.

Τι μπορώ να κάνω αν αισθανθώ ότι κινδυνεύω παίζοντας στοίχημα;

Για την Betsson η ασφάλεια του παίκτη είναι προτεραιτότητα. Από την πρώτη στιγμή βάζεις από μόνος σου τα όριά σου, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εγγραφής. Για την ακρίβεια, πριν δημιουργήσεις λογαριασμό πρέπει να βάλεις όρια κατάθεσης, χρονικά όρια συμμετοχής, όπως και όρια καθαρής απώλειας χρημάτων. Η Betsson συνεργάζεται με τον οργανισμό Global Gambling Guidance Group (G4), ο οποίος πιστοποιεί ιστoσελίδες διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών γι’αυτόν τον σκοπό. Σκοπός είναι η αποτροπή ανθυγιεινών συμπεριφορών και η διευκόλυνση ώστε να παίζεις υπεύθυνα.

Ακόμη και σε περίπτωση που επιθυμείς να αλλάξεις κάποιο από τα όριά σου σε μεταγενέστερο στάδιο, μπορείς να το κάνεις μεταβαίνοντας στην περιοχή «Υπεύθυνο Παιχνίδι» στο πεδίο «Ο Λογαριασμός μου». Και η Υποστήριξη Πελατών προσφέρει βοήθεια ανά πάσα στιγμή. Επίσης, αν ανησυχείς για τον τρόπο που παίζεις τυχερά παιχνίδια, κάνε το τεστ Αυτοαξιολόγησης στην Betsson για να κατανοήσεις τον τρόπο που συνηθίζεις να τζογάρεις. Αν χρειαστείς περαιτέρω βοήθεια, υπάρχουν στην ιστοσελίδα η γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ και η διεύθυνση του Gambling Therapy.