Interwetten συχνές ερωτήσεις - MatchMoney

Η προσπάθεια της ομάδας του MatchΜoney.com.gr είναι να απαντήσει σε όλες τις απορίες των παικτών που θέλουν να γίνουν μέλη της Interwetten. Οι παρακάτω Interwetten Συχνές ερωτήσεις είναι οι πιο κοινές που έχουμε συναντήσει.

Βρες εδώ την αναλυτική παρουσίαση της Interwetten.

Interwetten Συχνές Ερωτήσεις

Για την Interwetten εγγραφή τι πρέπει να κάνεις;

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ψυχαναγκαστικός για να ρωτήσει «για την Interwetten εγγραφή τι χρειάζεται». Καλό είναι να γνωρίζει ώστε να κάνει πιο απλή μια ούτως εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος είναι να συμπληρώσει μια φόρμα. Πρέπει απλώς η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να είναι σωστή. Κι αυτό διότι στον λογαριασμό αυτό θα λάβει το μήνυμα επιβεβαίωσης. Στη συνέχεια αυτό που πρέπει να γίνει είναι η επιλογή username και password. Μετά η συμπλήρωση όλων των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων. Θεωρητικά ο παίκτης είναι πλέον έτοιμος να παίξει, αλλά καλό θα ήταν να κάνει και το επόμενο βήμα. Αυτό είναι η ταυτοποίηση. Έτσι θα απολαύσει απερίσπαστος όλα όσα έχει να του προσφέρει ο συγκεκριμένος μπουκ.

Βρες εδώ αναλυτικές οδηγίες για την Interwetten εγγραφή σου.

Interwetten συχνές ερωτήσεις: Γιατί είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση;

Στα αγγλικά είναι γνωστή και ως KYC (KnowYourCustomer). Σε ελεύθερη μετάφραση να γνωρίζεις τον πελάτη σου. Και αυτό πρέπει να κάνει, βάση νομικού πλαισίου, η στοιχηματική. Όταν ο παίκτης ολοκληρώσει τη διαδικασία έχει τη δυνατότητα να καταθέσει πλέον του ορίου που θέτει ο νόμος. Για μη ταυτοποιημένους λογαριασμούς (800 ευρώ) και το κυριότερο να κάνει αναλήψεις. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι αν η διαδικασία της ταυτοποίησης δεν γίνει σε 30 μέρες ο παίκτης δεν μπορεί να μπει με τον λογαριασμό του. Αν επίσης περάσουν 60 μέρες από την εγγραφή ένας μη ταυτοποιημένος λογαριασμός κλείνει οριστικά.

Τι επιλογές έχω για να κάνω κατάθεση στη Interwetten;

Άκρως ικανοποιητική είναι η γκάμα των μεθόδων κατάθεσης. Ξεκινάμε από τις πανταχού παρούσες χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro). Περνάμε στα ιδιαίτερα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Neteller κ.α.), μέχρι την Paysafe. Έχουμε επίσης και την κατάθεση μετρητών μέσω ενός σημείο του Vivaspot. Η Interwetten φροντίζει να διευκολύνει τον παίκτη με κάποια μέθοδο συναλλαγής που του ταιριάζει.

Πότε πληρώνει τις αναλήψεις;

Ένα σημείο που χρειάζεται βελτίωση είναι οι αναλήψεις. Αν κάνετε αίτημα μέχρι νωρίς το απόγευμα, το αίτημα κλείνει άμεσα. Κατόπιν μετράτε ανάποδα μέχρι την στιγμή που θα δείτε το ποσό της ανάληψης στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αν πάλι κάνετε το αίτημα μετά το απόγευμα, περιμένετε την επόμενη ημέρα για να κλείσει το αίτημα

Είναι αξιόπιστη εταιρία η Interwetten;

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η απάντηση είναι ναι. Είναι μια από τις παλαιότερες online στοιχηματικές. Μία εταιρεία από τις πραγματικές ελάχιστες που δεν έχουν απασχολήσει σε θέματα αξιοπιστίας τις ρυθμιστικές αρχές. Λειτουργούν με απόλυτη διαύγεια και σεβασμό στην κείμενη νομοθεσία και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους. Στην χώρα μας η λειτουργία της είναι κάτω από τον έλεγχο της Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων).

Interwetten συχνές ερωτήσεις – Υπάρχει livestreaming;

Ένα σημείο που η βιεννέζικη στοιχηματική δεν ακολουθεί τον ανταγωνισμό είναι η παροχή της υπηρεσίας livestreaming. Ενώ στην επιλογή του ζωντανού στοιχηματισμού οι ευκαιρίες είναι πολλές, καμία και σε κανένα άθλημα δεν έχει «ζωντανή» κάλυψη του γεγονότος.

Υπάρχουν δελεαστικές προσφορές* και επιλογές εκτός από τις συνηθισμένες αγορές;

Με αγώνες με 0% γκανιότα είναι ένας από τους τρόπους που έχουν επιλέξει να ικανοποιούν τους πελάτες τους. Παράλληλα τους παρέχουν μια σειρά εγγυήσεων που έχει να κάνει με κάποιες «μοντέρνες ατυχίες» του στοιχήματος. Έτσι έχουμε το VARcash-back που ενισχύει την ασφάλεια για το 0-0 και την εγγύηση για το 2-0.  Τέλος το oddsboost καιτο bet – builder ολοκληρώνουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών.

Interwetten συχνές ερωτήσεις – Υπάρχει άμεσα το cash out*;

Το κουμπί του cash out* είναι άμεσο στην αντίδρασ. Μόνη προϋπόθεση να έχετε καλή σύνδεση στο Ίντερνετ.

Για ποιους λόγους είναι κορυφαία η παροχή Interwetten app;

Δύο είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι. Ο εξής ένας. Η δυνατότητα να μεταφέρεις το παιχνίδι σου σε όποιο σημείο επιθυμείς, αλλά χωρίς να «χάνει» η αίσθηση του παιχνιδιού σε σχέση με τις μεγαλύτερες οθόνες. Στην Interwetten εφαρμογή υπάρχει  ό, τι μπορεί να βρει κάποιος στην desktop εκδοχή. Έτσι με την προϋπόθεση ότι υπάρχει καλή σύνδεση με το διαδίκτυο το παιχνίδι και η διασκέδαση δεν σταματούν ποτέ και πουθενά.

Interwetten εφαρμογή: Διάβασε εδώ την αναλυτική παρουσίαση.

Μπορώ να κάνω αυτοαποκλεισμό εφόσον θελήσω να σταματήσω να παίζω;

Οι υπεύθυνοι της Interwetten θεωρούν το υπεύθυνο παιχνίδι ως ένα από τα πρωταρχικά ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Και για αυτό δεν μένουν μόνο στις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος. Φροντίζουν και οι ίδιοι να ελέγχουν τον το παιχνίδι. Εκτός λοιπόν από τα όρια κατάθεσης και απωλειών (ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία) που είναι υποχρεωμένος ο παίκτης να θέσει και η Interwetten να φροντίζει για την σωστή εφαρμογή τους, υπάρχει και το «cooling-off». Ή αλλιώς η προτροπή από την Interwetten προς τον παίκτη να απέχει από το παιχνίδι. Αυτό σε περίπτωση που κρίνει ότι έχει ξεφύγει από το πλαίσιο της διασκέδασης.

Και αν ο παίκτης κρίνει ότι το διάλλειμα οφείλει να είναι περισσότερο, υπάρχει και η δυνατότητα του αυτοαποκλεισμού Interwetten. Ο αυτοαποκλεισμός μπορεί να γίνει για 24 ώρες, για επιλεγμένο διάστημα(όσο ο παίκτης επιθυμεί να ορίσει) ή για πάντα. Να σημειωθεί ότι πρόωρη αναίρεση του αυτοαποκλεισμού δεν μπορεί να γίνει.

Μπορείτε να κάνετε αυτοαποκλεισμό από τον Interwetten λογαριασμό σας με τν επιλογή «Κλείδωμα λογαριασμού». Στη συνέχεια ο παίκτης πρέπει να επιλέξει μια από τις τρεις επιλογές που προαναφέρθηκαν.

Τι είναι η συναλλαγή Interwetten Viva Spot;

Εκτός όλων των μεθόδων που προαναφέραμε, η Interwetten προσφέρει και μια εναλλακτική μέθοδο κατάθεσης, χωρίς την χρήση κάρτας ή κάποιου ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να πάει σε ένα από τα 2000 VivaS pot σημεία ανά την χώρα. Αφού  καταθέσει τα χρήματά του, παίρνει έναν κωδικό, τον χρησιμοποιεί και πιστώνει το ποσό άμεσα στον λογαριασμό του.

Είναι εύκολη υπόθεση η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης;

Για την Interwetten εξυπηρέτηση πελατών μπορούμε να πούε δύο πράγματα. Το ένα είναι το πόσο άμεση είναι η εξυπηρέτηση και το πόσο καταρτισμένο είναι το προσωπικό. Η ταχύτητα της εξυπηρέτησης είναι το πιο δυνατό τους χαρτί.

Εκεί όμως που υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης είναι στον χρόνο λειτουργίας του τμήματος. Εξυπηρετεί μόνο από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Επίσης θα πρέπει να εμπλουτιστούν και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί ο παίκτης να έρθει σε επαφή μαζί τους. Αυτό, προς το παρόν τουλάχιστον, μπορεί να γίνει μόνο μέσω τηλεφώνου στο 800-6000680 (χωρίς χρέωση από κινητό ή σταθερό), μέσω e-mail (στο service.gr@interwetten.gr) ή μέσω μηνυμάτων από τον λογαριασμό σας. Η 24ωρη λειτουργία και η ενεργοποίηση live-chat θα πρέπει να είναι στα άμεσα σχέδια τους προκειμένου να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες.