Interwetten Εγγραφή: Τι να προσέξεις – Ταυτοποίηση

Δεν θα χρειαστείς παρά λίγα λεπτά (ίσως και λιγότερα από πέντε) για να κάνεις Interwetten εγγραφή. Η εταιρεία με 33 χρόνια εμπειρίας στον χώρο γνωρίζει καλά πώς να μην κάνει τη ζωή του παίκτη δύσκολη. Μετά την εγγραφή, θα ξοδέψεις άλλα πέντε λεπτά για να κάνεις και ταυτοποίηση. Όταν τελειώσεις αυτές τις δύο διαδικασίες είσαι πια ισότιμο μέλος της Interwetten και έχεις απεριόριστη πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Τότε καταλαβαίνεις ότι είσαι σε μία από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Εδώ κάνεις εγγραφή στην Interwetten

Στον οδηγό που έχεις μπροστά σου θα δεις αναλυτικά ό, τι πρέπει να κάνεις για να τελειώσεις με την Interwetten εγγραφή.

INTERWETTEN ΕΓΓΡΑΦΗ – ΟΔΗΓΟΣ

Η πρώτη κίνηση είναι να πατήσεις «εγγραφή» στο πάνω δεξιό μέρος της κεντρικής σελίδας. Είναι δίπλα στο κουμπί είσοδος. Αμέσως ανοίγει μπροστά σου ένα πεδίο με τα απαιτούμενα στοιχεία. Πρώτα συμπληρώνεις τη χώρα και μετά επιλέγεις «Κύριος» ή «Κυρία».

Κατόπιν βάζεις όνομά και επίθετο, ενώ συνεχίζεις με τον τύπο εγγράφου που θα χρησιμοποιήσεις για ταυτοποίηση. Έχεις επιλογή ανάμεσα σε ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης.

Ακολούθως βάζεις τον αριθμό του εγγράφου και μετά την ημερομηνία γέννησης, ενώ συνεχίζεις με ημερομηνία γέννησης.

Οδός και Αριθμός είναι τα στοιχεία με τα οποία συνεχίζεις, καθώς και ταχυδρομικό κώδικα και πόλη. Έπειτα συμπληρώνεις το email και τον αριθμό του κινητού σου. Το επόμενο στοιχείο που βάζεις είναι το νόμισμα με το οποίο θες να κάνεις τις συναλλαγές σου. Στην ίδια φόρμα επιλέγεις και τα στοιχεία εισόδου σου. Δηλαδή το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Οι ελάχιστες προδιαγραφές που πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι 8 ως 19 χαρακτήρες, τουλάχιστον ένα γράμμα και τουλάχιστον έναν αριθμό.

Εδώ κάνεις εγγραφή στην Interwetten

Interwetten εγγραφή και ταυτοποίηση

Για να είσαι πλήρως ασφαλής και σίγουρος ότι έχεις βάλεις τον σωστό κωδικό και τον θυμάσαι σωστά, γράφεις σε ξεχωριστό κουτί και την επιβεβαίωση κωδικού.

Έχεις σχεδόν τελειώσει. Το τελευταίο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να τικάρεις το κουτάκι ότι είσαι άνω των 18 ετών, καθώς και αν επιθυμείς ή όχι να λαμβάνεις ενημερώσεις από την εταιρεία.

Αφού κάνεις τα ανωτέρω, η επόμενη κίνηση είναι το κουμπί «Εγγραφή» στο κίτρινο κουτάκι και είσαι έτοιμος. Θα λάβεις τότε ένα link επιβεβαίωσης στο κινητό σου ή στο mail σου. Πατάς πάνω σε αυτό και είσαι έτοιμος. Μόλις κάνεις την πρώτη σου είσοδο, η Interwetten σου ζητά να θέσεις όρια σε χρόνο και χρήμα που θα αφιερώσεις στο παιχνίδι. Αν δεν τα συμπληρώσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αυτό δεν το κάνει η Interwetten για να σου δυσκολέψει τη ζωή. Είναι θέμα νομοθεσίας και η αυστριακή εταιρεία σέβεται απόλυτα τους νόμους και την ασφάλεια του παίκτη.

Πώς κάνω ταυτοποίηση στην Interwetten εγγραφή μου;

Κι εδώ τα πράγματα είναι απλά και γρήγορα. Πρέπει να κάνεις ταυτοποίηση εντός 30 ημερών από την εγγραφή σου. Αν δεν το κάνεις αυτό σε 30 μέρες ο λογαριασμός σου θα μπει σε κατάσταση απενεργοποίησης. Αν περάσουν άλλες 30, σύνολο 60 δηλαδή, ο λογαριασμός κλείνει οριστικά. Και πάλι αυτό είναι κάτι που ορίζει ο νομοθέτης.

Μπορείς να κάνεις ταυτοποίηση με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι μέσα από τον λογαριασμό σου. Πατάς πάνω στο εικονίδιο με τα αρχικά σου πάνω δεξιά στη σελίδα μόλις κάνεις είσοδο. Κατόπιν επιλέγεις «Επαλήθευση Ταυτότητας». Αφού κλικάρεις εκεί θα πρέπει να ανεβάσεις ένα έγγραφό ταυτοποίησης προσωπικών στοιχείων κι ένα έγγραφο που να αποδεικνύει τη διεύθυνσή σου.

Για τα προσωπικά στοιχεία μπορείς να στείλεις ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια οδήγησης.

Για τη διεύθυνση μπορείς να στείλεις λογαριασμό ΔΕΚΟ, υπεύθυνη δήλωση μέσω gov, εκκαθαριστικό σημείωμα.

Επίσης, καλό θα είναι να κάνεις και ταυτοποίηση του τραπεζικού σου λογαριασμού. Η πρώτη ανάληψη στην Interwetten γίνει μόνο με τραπεζικό έμβασμα. Άρα για να είναι όλα ΟΚ καλύτερα να ταυτοποιήσεις και το ΙΒΑΝ σου.

Η δεύτερη επιλογή που έχεις είναι να στείλεις αυτά τα έγγραφα στο service.gr@interwetten.gr. Από τη στιγμή που θα τα στείλεις, μέσα σε 24 ώρες το αργότερο (συνήθως πολύ νωρίτερα), το αρμόδιο τμήμα θα σου απαντήσει.

Εδώ κάνεις εγγραφή στην Interwetten

Interwetten Εγγραφή συχνές ερωτήσεις και όχι μόνο

Πώς ενεργοποιείς τον λογαριασμό μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής;

Πατάς πάνω στον σύνδεσμο που έχεις λάβει στο email σου για επιβεβαίωση. Μόλις το κάνεις αυτό, η διαδικασία έχει τελειώσει. Προσοχή, αν δεν λάβεις το mail, τότε καλό θα είναι να κοιτάξεις και στα junk (ή spam). Επειδή είναι πρώτη φορά που παίρνεις μήνυμα από την Interwetten μπορεί να έχει πάει εκεί.

Πώς μπορώ να ελέγξω αν έχω ολοκληρώσει την εγγραφή μου;

Αν κάνεις σύνδεση και δεις τα αρχικά του ονοματεπώνυμου σου πάνω δεξιά μέσα στον κύκλο είναι όλα εντάξει. Επίσης βάζεις και το ποντίκι πάνω στον κύκλο, η μπάρα που ανοίγει ξεκινά με το ονοματεπώνυμό σου. Αν το δεις εκεί, τότε όλα είναι όπως πρέπει.

Γιατί πρέπει να κάνω ταυτοποίηση λογαριασμού;

Αν δεν κάνεις ταυτοποίηση ο λογαριασμός μπαίνει σε κατάσταση απενεργοποίησης σε 30 μέρες. Αν δεν κάνεις ούτε τις επόμενες 30 (σύνολο 60), τότε κλείνει οριστικά. Αυτά ορίζει η νομοθεσία και η Interwetten τα τηρεί.

Επίσης αν δεν κάνεις ταυτοποίηση δεν μπορείς να κάνεις και ανάληψη κερδών.

Με ποιον τρόπο επικυρώνεις τη διαδικασία της ανάληψης;

Στέλνεις ένα screenshot από το βιβλιάριο τραπέζης ή από το e-banking. Στη δεύτερη περίπτωση, στην εικόνα πρέπει να υπάρχει το ονοματεπώνυμο και το ΙΒΑΝ. Αυτή είναι η τραπεζική ταυτοποίηση. Κρατά 1-2 λεπτά και μετά μπορείς να κάνεις ανάληψη ενδεχόμενων κερδών σου.

Υπάρχει περίπτωση να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου αν δεν χρησιμοποιήσω τον σωστό κωδικό πρόσβασης;

Ναι, αν εισάγεις λάθος κωδικό περισσότερες από τρεις φορές. Τότε μπαίνεις σε λειτουργία password locked.

Αυτό που έχεις να κάνεις τότε είναι να πατήσεις «ξέχασα τον κωδικό μου». Θα λάβεις ένα μήνυμα στο e-mail σου, θα πατήσεις πάνω στον σύνδεσμο και με πολύ σύντομη διαδικασία θα δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό.

Υπάρχει όριο κατάθεσης;

Ναι υπάρχει. Είναι συνάρτηση του ορίου που έχεις θέσει κατά την εγγραφή σου. Αν έχεις βάλει ένα τεράστιο ποσό ως όριο, τότε και πάλι ανάλογα με το μέσο που θα διαλέξεις να καταθέσεις υπάρχει και διαφορετικό όριο. Το όριο επίσης έχει να κάνει και με τον λογαριασμό. Ανάλογα με την κινητικότητα που έχεις μπορεί να αλλάξει, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω.

Εδώ κάνεις εγγραφή στην Interwetten

Αξιολόγηση στην Interwetten.gr

H Interwetten εγγραφή είναι απλή, γρήγορη και ασφαλής. Είναι σημαντικό και άκρως χρηστικό ότι σε μία φόρμα βρίσκεις τα πάντα. Όταν γίνεις μέλος της Interwetten θα απολαύσεις στοίχημα και live casino σε πραγματικά υψηλό επίπεδο. Αν θες βοήθεια ή έχεις απορία μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών. Επίσης μπορείς να απολαύσεις ένα κορυφαίο Mobile app και παίζεις κάθε στιγμή.