Sportingbet Συχνές Ερωτήσεις - MatchMoney

Η Sportingbet έχει γράψει τη δική της ιστορία στον κόσμο του online betting με κεφαλαία γράμματα. Και παρά την πείρα πολλών ετών εξακολουθεί να εξελίσσεται με βάση την ταχύτητας της εποχής. Οι παρακάτω ερωτήσεις απασχολούν αρκετούς παίκτες του στοιχήματος που θα ήθελαν να γίνουν μέλη της και το Match Μoney είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλες δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις στις Sportingbet συχνές ερωτήσεις που θα προκύψουν.

Sportingbet: Όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις ΠΡΙΝ παίξεις. Δες εδώ!

Sportingbet Συχνές Ερωτήσεις

Sportingbet Συχνές Ερωτήσεις

Είναι η Sportingbet απάτη;

Σε καμία περίπτωση. Είναι η παλαιότερη στοιχηματική στην ελληνική διαδικτυακή αγορά, με ισχυρό brand name στο εξωτερικό, εισηγμένη εδώ και πάνω από 20 χρόνια στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και αποτελεί εγγύηση για ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι. Εχει αδειοδοτηθεί από την ΕΕΕΠ και διακρίνεται ως χορηγός σε σημαντικά γεγονότα και διοργανώσεις. Δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στις λέξεις Sportingbet απάτη.

Είναι εύκολη η διαδικασία της εγγραφής στη Sportingbet;

Μπαίνεις στη φόρμα εγγραφής για να δηλώσεις τα στοιχεία σου. Ξεκινάς με e-mail και password (κωδικός πρόσβασης), συνεχίζεις με φύλο, όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης και εθνικότητα. Ακολουθεί οδός και αριθμός κατοικίας, νομός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, τηλεφωνικός κώδικας χώρας (+30 για την Ελλάδα) και αριθμός κινητού τηλεφώνου. Επιβεβαιώνεις ότι έχεις κλείσει τα 21 χρόνια, διαβάζεις τους όρους και προϋποθέσεις* και αποδέχεσαι την πολιτική απορρήτου. Με κλικ πάνω στη «Δημιουργία Λογαριασμού» έχει σχεδόν τελειώσει. Απομένει να πατήσεις πάνω στη διεύθυνση που θα σου σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να οριστικοποιήσεις την εγγραφή σου.

Sportingbet Συχνές Ερωτήσεις: Σε πόσο χρόνο γίνεται η ταυτοποίηση;

Έχεις χρονικό περιθώριο 30 ημερών. Είναι όμως προτιμότερο να ξεμπερδεύεις διότι αν δεν γίνει η ταυτοποίηση, ο λογαριασμός σου θα κλείσει, ενώ στο διάστημα που εκκρεμεί η διαδικασία δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αναλήψεις. Αν έχεις κερδισμένα στοιχήματα, δεν θα μπορείς να τραβήξεις χρήματα από τον λογαριασμό σου. Η ταυτοποίηση είναι πιο σύντομη από την εγγραφή, καθώς πρέπει να επιβεβαιώσεις τη διεύθυνση κατοικίας σου με έναν λογαριασμό τελευταίου τριμήνου (τηλεφώνου, νερού, ρεύματος) ή μια τραπεζική κίνηση του τελευταίου μήνα. Και φυσικά να έχεις στείλει ταυτότητα ή διαβατήριο με ευδιάκριτα όλα τα στοιχεία που αναγράφονται πάνω σε αυτά.

Sportingbet Συχνές Ερωτήσεις

Πληρώνω όταν είμαι μέλος της Sportingbet φορολογία στα κερδισμένα στοιχήματά μου;

Όχι. Δεν θα μπορούσε μια στοιχηματική με τη δυναμική της Spοrtingbet να μην στηρίξει τους πελάτες της. Στη Sportingbet φορολογία δεν υφίσταται. Δεν θα πληρώσεις το παραμικρό στα κέρδη σου, καθώς καλύπτεται στο 100% η φορολόγηση.

Εχει αγώνες με 0% γκανιότα;

Είναι ένα από τα ελάχιστα μειονεκτήματά της. Δεν προσφέρει παιχνίδια με μηδενική γκανιότα αλλά σε κάποια επιλεγμένα δίνει ένα επιπλέον κέρδος της τάξης του 5%. Από την άλλη υπάρχει σε σταθερή βάση η πρόταση της ημέρας που αφορά εμπορικά παιχνίδια με υψηλότερες αποδόσεις και άλλα γεγονότα με ενισχυμένες τιμές που είναι πάνω από τα συνηθισμένα όρια.

Sportingbet Συχνές Ερωτήσεις: Διαθέτει αρκετούς τρόπους εξυπηρέτησης;

Ναι. Και το live chat, που είναι στα ελληνικά, βρίσκεται όλο το 24ωρο στη διάθεσή σου, ώστε να λύσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ή τυχόν απορία που μπορεί να έχεις. Υπάρχει και η δυνατότητα μέσω e-mail αλλά δεν θα πάρεις απάντηση με την ίδια ταχύτητα, υπάρχει και το τηλέφωνο από τις 09.00 μέχρι τις 22:00 σε καθημερινή βάση. Μπορείς να καλείς από σταθερό στο 0080018092043798, από κινητό στο 2111980949 και από χώρες εκτός Ελλάδας στο +302111980949. 

Υπάρχει Sportingbet app;

Ναι και είναι από τα κορυφαία της αγοράς είτε διαθέτεις iOS είτε έχεις Android. Είναι από τις πιο εξελιγμένες εφαρμογές, στην προσπάθεια ανανέωσης και αναβάθμισης που έκανε η εταιρία από το 2017 και μετά. Εύκολη πλοήγηση, με ταχύτητα στο live betting, ιδανικό για να παρακολουθείς τους αγώνες που έχεις ποντάρει σε live streaming*. 

Είναι δελεαστικές οι προσφορές* της Sportingbet;

Από την ώρα που θα περιηγηθείς στην πλατφόρμα της, επιβάλλεται να κλικάρεις πάνω στις προσφορές*. Η ένδειξη βρίσκεται στην πάνω μπάρα στο κέντρο της σελίδας. Εκτός από τους τρόπους καλωσορίσματος στα νέα μέλη που θα τους δεις όταν τελειώσεις με τη διαδικασία της εγγραφής (δεν επιτρέπεται η διαφήμιση πριν ανοίξεις λογαριασμό), θα βρεις πρόγραμμα επιβράβευσης των στοιχημάτων σου, θα δημιουργήσεις το δικό σου «Build a Bet» με επιλογές από ένα μόνο παιχνίδι, θα δεις ότι υπάρχει και auto cash out*, edit my bet και live μεταδόσεις που είναι από τα σημαντικότερα εργαλεία για την πλειοψηφία που προτιμάει το live betting.

Sportingbet Συχνές Ερωτήσεις

Κάνω γρήγορα ανάληψη;

Οι επιλογές για καταθέσεις και αναλήψεις είναι πάρα πολλές στη Sportingbet και καλύπτουν όλα τα γούστα. Και φυσικά ισχύουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για κάθε συναλλαγή. Θα κάνεις πιο γρήγορα ανάληψη αν διαθέτεις ηλεκτρονικό πορτοφόλι (Neteller, Skrill, Viva Wallet), Paysafecard και αν προτιμήσεις Fast Bank Transfer. Με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος, ωστόσο όλες οι αναλήψεις γίνονται με ταχύτητα και δεν έχεις τον παραμικρό λόγο να ανησυχείς.

Sportingbet Συχνές Ερωτήσεις: Υπάρχει όριο απωλειών;

Υπάρχει από τη στιγμή που θα το δηλώσεις ώστε να προστατέψεις τον εαυτό σου. Παίζεις υπεύθυνα ξοδεύοντας χρήματα από το περίσσευμά σου και όχι από εκείνα που διαθέτεις για τις βασικές υποχρεώσεις σου. Το στοίχημα είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία. Με το όριο απωλειών θα περιορίσεις το ποσό που ξοδεύεις για το παιχνίδι σου ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα. Ορίζεις μια τιμή και το σύστημα σε ενημερώνει με μία ειδοποίηση στην οθόνη κάθε φορά που το ξεπερνάς. Η προειδοποίηση εμφανίζεται αρχικά όταν φτάνεις στο 80% του ορίου απωλειών και μόλις καλύψεις το 100% η Sportingbet δεν σου επιτρέπει να στοιχηματίσεις.

Έχω τη δυνατότητα να προχωρήσω στην επιλογή αποκλεισμός υπηρεσιών Sportingbet;

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να επιλέξεις αποκλεισμός υπηρεσιώ Sportingbet.  Οι επιλογές μάλιστα είναι τρεις: Μπορείς να κάνεις αποχή 24 ωρών και όταν η χρονική περίοδος παρέλθει, ο λογαριασμός θα ανοίξει αυτόματα. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα για προσωρινό αποκλεισμό από έναν έως 6 μήνες αλλά και για επ’ αόριστον αποκλεισμό που απαιτεί μια δέσμευση και από εσένα και από την εταιρία. Ο επ’ αόριστον αποκλεισμός έχει ισχύ τουλάχιστον για έναν χρόνο και η Sportingbet δεν σου επιτρέπει σε αυτό το διάστημα ούτε να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου ούτε να δημιουργήσεις κάποιον άλλο. Τα πάντα γίνονται με γνώμονα την προστασία σου.    

Πού εδρεύει η Sportingbet;

H Sportingbet ανήκει στην Sporting Odds Limited (αδειοδοτημένη από την ΕΕΕΠ) με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και υποκατάστημα στην Μάλτα (Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, Number 46, ST. Christopher Street) έχοντας κλείσει 24 χρόνια από την ίδρυσή της. 

Sportingbet Συχνές Ερωτήσεις