Winmasters Συχνές Ερωτήσεις - MatchMoney

Η ομάδα του Matchmoney.com.gr προσπαθεί να ρίξει φως σε όλες εκείνες τις Winmasters Συχνές Ερωτήσεις που ταλανίζουν το στοιχηματικό κοινό. Αν αναρωτιέστε αναφορικά με το τι χρειάζεται για να γίνετε μέλη της Winmasters, τι ισχύει με την ταυτοποίηση και ποιες είναι οι επιλογές στις μεθόδους πληρωμής μεταξύ άλλων, κάθε απορία σας θα απαντηθεί με απόλυτη λεπτομέρεια.

Βρες εδώ την αναλυτική παρουσίαση της Winmasters.

Winmasters Συχνές Ερωτήσεις: Για την εγγραφή στη Winmasters τι χρειάζεται;

Δεν θα πάρει πολύς χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής στη Winmasters. Αφού συμπληρώσεις τα log in στοιχεία που επιθυμείς, τις προσωπικές πληροφορίες σου και τα στοιχεία κατοικίας σου, ολοκληρώνεις την εγγραφή σου. Εν συνεχεία θα πρέπει να πατήσεις πάνω στο σύνδεσμο που έχει αποσταλλεί στο μέιλ που έχεις δηλώσει, για να επιβεβαιωθεί ότι εσύ ήσουν όντως το άτομο που έκανε την εγγραφή. 

Αμέσως μετά πρέπει να θέσεις τα όριά σου, οικονομικά και χρονικά και τέλος να ολοκληρώσεις με επιτυχία τη διαδικασία της ταυτοποίησης για να είναι πλήρως λειτουργικός ο λογαριασμός σου.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση;

Πρέπει να έχεις υπομονή σε αυτό το σημείο, καθώς το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών διεκπεραιώνει την ταυτοποίηση των στοιχείων σου μέσα σε 72 ώρες. Υπάρχουν φυσικά περιπτώσεις όπου μπορεί να χρειαστεί και λιγότερο, ανάλογα με τον φόρτο αιτημάτων που υπάρχουν στην εταιρεία. Για να ολοκληρώσεις την διαδικασία του KYC θα πρέπει να στείλεις και ένα έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα), ένα αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμό ΔΕΚΟ ή βεβαίωση κατοικίας, του προηγούμενου 3μήνου).

Παράλληλα και ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που έχεις χρησιμοποιήσει, θα πρέπει να στείλεις την φωτό της κάρτας σου μπροστά και πίσω, card / bank statement ή ένα screenshot από το ewallet που έχεις χρησιμοποιήσει.

Τι επιλογές έχω για να κάνω κατάθεση στη Winmasters;

Τα μέλη της Winmasters θα έχουν την ευκαιρία να φορτώσουν τον λογαριασμό τους με 11 διαφορετικά συστήματα πληρωμής. Μέσα σε αυτά θα βρείτε κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες), τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Aircash, Paypal, Skrill, Neteller και Viva Wallet, αλλά και τις κλασικές τραπεζικές μεταφορές. Μάλιστα σε αυτή την κατηγορία είναι τόσο τα κλασικά εμβάσματα όσο και οι μεταφορές με Iris.

Τέλος, υπάρχεικαι η επιλογή Okto.Cash, μέσω της οποίας οι παίκτες μπορούν να στείλουν άμεσα λεφτά στον Winmasters λογαριασμό τους. Δεν λείπει φυσικά και η επιλογή της Paysafecard, αλλά και η mobile πληρωμή καρτών, ApplePay.

Winmasters Συχνές Ερωτήσεις: Σε πόσο χρονικό διάστημα τελειώνουν οι αναλήψεις;

Αυτό εξαρτάται από τη μέθοδο πληρωμής που έχετε επιλέξει να κάνετε την κατάθεσή σας πρώτιστα. Οι πληρωμές μέσα από κάρτα τελειώνουν συνήθως μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Ίδιος χρόνος επίσης και για τα τραπεζικά εμβάσματα. Ίδιος χρόνος χρειάζεται και σε περίπτωση ApplePay, ενώ οι πληρωμές στα e-wallets γίνεται μέσα σε 10 έως 20 λεπτά. 

Σε περίπτωση όπου έχετε κάνει κατάθεση μέσα από το Okto.Cash, θα πρέπει να ζητήσετε πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο πληρωμής που θα επιλέξετε η μέγιστη αποδεκτή ανάληψη είναι στα 20 ευρώ και το μέγιστο ποσό συναλλαγής μπορεί να φτάσει τις 2.000€ σε κάθε αίτημα.

Είναι αξιόπιστη εταιρία η Winmasters;

Αν μη τι άλλο με την παρουσία της εδώ και 10 χρόνια η Winmasters έχει δείξει περίτρανα ότι είναι αξιόπιστη. Παράλληλα, αν βάλουμε στη συζήτητη ότι κατέχει άδεια λειτουργίας από την ΕΕΕΠ από το 2021, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Winmasters έχει ενσωματώσει στην πλατφόρμα της την πιο πρόσφατη τεχνολογία κρυπτογράφησης. Προφανώς και οι συναλλαγές και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή.

Winmasters εγγραφή. Βρες εδώ αναλυτικές οδηγίες.

Υπάρχει διαθέσιμο live streaming;

Οι φίλοι της Winmasters είναι τυχεροί. Μπορούν να δουν ζωντανά τις αγαπημένες τους αναμετρήσεις και μάλιστα σε υψηλή ευκρίνεια. Το εξαιρετικό μάλιστα είναι ότι δεν πρέπει να έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Απλά να έχετε κάνει εγγραφή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κορυφαία ματς σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις, μεταξύ άλλων. Επιπλέον από λιγκες όπως η Serie A, η La Liga, η Ligue 1, το NBA, η Ευρωλίγκα. Αλλά και τα κορυφαία τουρνουά τένις.

Γίνεται άμεσα το cash out*;

Από την ώρα που θα αιτηθείτε την ανάληψη, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα έχετε τα χρήματα στο λογαριασμό σας. Ο μόνος λόγος για να καθυστερήσει η ολοκλήρωση του cashout, είναι να έχει κλείσει η αγορά την ώρα που πατήσατε για να λάβετε τα χρήματά σας.

Πως θα κατεβάσω την εφαρμογή της Winmasters;

Μπορείτε να λάβετε την εφαρμογή σας για τη φορητή συσκευή Android η iOS. Τόσο μέσα από την αντίστοιχη σελίδα της Winmasters, όσο και μέσα από το εκάστοτε store του κάθε λειτουργικού συστήματος. Στην πρώτη περίπτωση κατεβάζετε και εγκαθιστάτε εσείς το αρχείο της εφαρμογής, στην δεύτερη γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση. Στη συνέχεια αρκεί να κάνετε log in με τα στοιχεία σας και μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε.

Διάβασε εδώ την παρουσίαση στη Winmasters εφαρμογή.

Μπορώ να κάνω αυτοαποκλεισμό εφόσον θελήσω να σταματήσω να παίζω;

Ανά πάσα στιγμή θεωρήσετε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο, πρέπει να πάτε απλά στο προφίλ σας και από εκεί να επιλέξετε το χρονικό διάστημα για το οποίο θέλετε να απέχετε. Μπορείτε να λείπετε από τη δράση για μία μέρα, μία εβδομάδα, ένα μήνα, λίγους μήνες, ένα χρόνο ή ακόμα και απεριόριστα, αν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Πως μπορώ να ολοκληρώσω μία συναλλαγή με τη μέθοδο συναλλαγής Aircash;

Το Aircash είναι αρκετά εύκολο στη χρήση του, μιας και πρόκειται για ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να δημιουργήσετε σε αυτό το λογαριασμό σας. Να ολοκληρώσετε την εκεί ταυτοποίηση και να φορτώσετε λεφτά στο πορτοφόλι σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να κάνετε τη συναλλαγή σας προς το στοιχηματικά σας λογαριασμό στη Winmasters.

Winmasters Συχνές Ερωτήσεις: Με ποιον τρόπο μπορώ να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης;

Μπορείτε να επικοιινωνείτε σε καθημερινή βάση με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Από τις 9 το πρωί έως και τη 1 το βράδυ. Επίσης, μπορείτε να στείλετε email στο suppor@winmasters.gr. Να καλέσετε στο 8008481347, αλλά και να συνομιλήσετε μέσα από Live Chat, Viber και Messenger. Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως, μπορεί να χρειαστούν ακόμα και 5 λεπτά για να εξυπηρετηθείτε.

Που εδρεύει η Winmasters;

Η Winmasters έχει τα Headquartes στη Μάλτα και πιο συγκεκριμένα στην Μπιρκιρκάρα. Πιο συγκεκριμένα, τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας είναι στην 170, Pater House, Level 1 (Suite A174), Psaila Street, στην Birkirkara, με ταχυδρομοικό κώδικα BKR 9077.