Pamestoixima συχνές ερωτήσεις - MatchMoney

Από τη στιγμή που το Pamestoixima ανήκει στον ΟΠΑΠ, κάθε σύσταση περιττεύει. Με αρκετή πείρα, πρόσφατη αναβάθμιση και δυνατότητα για ακόμη σημαντικότερη βελτίωση, το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο. Το τιμ του Match Money έχει όλες τις απαντήσεις για τυχόν απορίες για το Pamestoixima που ανήκει στις πιο ανταγωνιστικές πλατφόρμες του ηλεκτρονικού στοιχήματος. Pamestoixima συχνές ερωτήσεις, δες όλες τις απαντήσεις εδώ.

Pamestoixima: Όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις ΠΡΙΝ παίξεις. Δες εδώ!

Pamestoixima Συχνές Ερωτήσεις

Είναι εύκολο να ανοίξω λογαριασμό στο Pamestoixima;

Θα χρειαστεί ελάχιστος χρόνος από την ώρα που θα κάνεις το πρώτο κλικ στην ένδειξη «Εγγραφή» μέχρι το τελευταίο στη «Δημιουργία Λογιαριασμού». Πρώτο κλικ στην ένδειξη με το πράσινο κουμπί «Εγγραφή». Η σειρά των στοιχείων που πρέπει να συμπληρώσεις είναι η εξής: E-mail, όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, αριθμός τηλεφώνου, φύλο, όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, έγγραφο ταυτοποίησης (αστ. ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλη ταυτότητα ή άλλο έγγραφο) με τον αριθμό που αναγράφεται σε αυτό, αποδοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις* και «Δημιουργία Λογαριασμού». Μόλις πατήσεις και στο link που θα σου σταλεί μέσω E-mail, ενεργοποιείς τον λογαριασμό σου στο Pamestoixima.gr.

Pamestoixima Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο χρόνο θα χρειαστώ για να κάνω ταυτοποίηση;

Πολύ λίγο, όπως και με τη διαδικασία εγγραφής. Αρκεί η αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο) με ευδιάκριτα τα στοιχεία και από τις δύο όψεις και ένας λογαριασμός τελευταίου τριμήνου (ρεύματος, νερού, τηλεφώνου) που να επιβεβαιώνει το ονοματεπώνυμό σου και τη διεύθυνση κατοικίας. Μπορείς πάντως να κάνεις ταυτοποίηση και με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599 η οποία να είναι θεωρημένη από αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ. Εχει περιθώριο 30 μέρες από τη μέρα εγγραφής για την ταυτοποίηση, αλλά είναι προτιμότερο να την κάνεις αμέσως, ώστε να έχεις και τη δυνατότητα για αναλήψεις από τον λογαριασμό σου. Αν μέχρι τώρα είχες τη δυνατότητα για κέρδη από πρακτορείο οπαπ, στο εξής θα έχεις και από το Pamestoixima online.

Ποιο σπορ έχει τις περισσότερες και καλύτερες επιλογές για να ποντάρω;

Ολα τα σπορ στο Pamestoixima προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Είναι πάρα πολλές οι επιλογές στο ποδόσφαιρο που συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Συνολικά πάντως το μπάσκετ έχει την τιμητική του στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Ξεχωριστή ποικιλία από χάντικαπ, σύνολα πόντων, ειδικά στοιχήματα ομάδων και ειδικά παικτών που θα βρεις σε ελάχιστες πλατφόρμες. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές αποδόσεις για τους μπασκετόφιλους το Pamestoixima μοιάζει ιδανική επιλογή.  

Υστερεί κάπου το Pamestoixima app;

Από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα για σκανάρισμα λαχείου στον ΟΠΑΠ, είναι δύσκολο να βρεις προβλήματα στην παμε στοίχημα οπαπ εφαρμογή app. Οποια σύγκριση και να επιχειρήσεις, θα διαπιστώσεις ότι είναι πρωτοπόρο. Είτε διαθέτεις iOS είτε Android κινητό, οι υπηρεσίες είναι ίδιες και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Εδώ και έναν χρόνο τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια. Το ίδιο ισχύει και εφόσον επιλέξεις το mobile site, μέσω του οποίου έχεις και τη μοναδική δυνατότητα (πέρα από στοίχημα) για να παίξεις και στο live casino.

Με ποιο τρόπο τοποθετώ τα στοιχήματά μου;

Με του πού ανοίγεις τη σελίδα το live εμφανίζεται μπροστά σου. Βρίσκεις το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει, κλικάρεις στην επιλογή, βάζεις το ποσό και το στοίχημά σου έχει τοποθετηθεί. Αν θέλεις pre-match επιλογή, βρίσκεις το γεγονός από την αριστερή στήλη με τα αθλήματα. Με τον ίδιο τρόπο, οι ίδιες κινήσεις.

Είναι απλή η διαδικασία για καταθέσεις και αναλήψεις;

Ναι. Στις καταθέσεις έχεις Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Bank Transfer, Skrill, Skrill 1-tap, PayPal και Paysafecard. Στις αναλήψεις Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Bank Transfer, Skrill και PayPal. Αισθητή η απουσία Neteller και Viva Wallet. Κατά τα άλλα οι αναλήψεις γίνονται πιο γρήγορα με e-wallet. Δεδομένη η ασφάλεια και η αξιοπιστία όσον αφορά το προσωπικά δεδομένα.

Pamestoixima Συχνές Ερωτήσεις

Εχει το Pamestoixima παιχνίδια με 0% γκανιότα *;

Η επιλογή κέρδισε στο πάμε στοίχημα με 0% γκανιότα είναι μια καθημερινή συνήθεια. Τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα παίζουν σταθερά στην πλατφόρμα με υψηλότερες αποδόσεις και βλέπεις το παιχνίδι σου να παίρνει 100% αξία. Είναι μία από τις πολλές απαντήσεις στο ερώτημα: Τι είναι οπαπ επιβραβεύσεις;

Υπάρχουν όρια στο ποντάρισμα και πώς μπορώ να προφυλαχθώ αν θεωρήσω ότι τα έχω ξεπεράσει;

Η ελάχιστη κατάθεση είναι 1 ευρώ μέσω Bank Transfer και από 5 ευρώ μέσω Paysafecard, PayPal, Skrill. Το μικρότερο ποντάρισμα είναι 0,10 ευρώ και το μέγιστο ποντάρισμα εξαρτάται από το μέγιστο όριο κέρδους, που είναι το 1 εκατ. ευρώ.

Πώς βάζω τα δικά μου όρια, αν νιώσω ότι κινδυνεύω;

Οταν χάνεται η μπάλα, χάνεται και το παιχνίδι, σύμφωνα με το σλόγκαν του Pamestoixima. Παίζεις για να διασκεδάσεις, αυτός είναι ο βασικότερος κανόνας. Και το μήνυμα για οπαπ είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους παίκτες του, η προστασία των ανηλίκων και η εκπαίδευση του κοινού για να παραμείνει το παιχνίδι στα όρια της διασκέδασης. Βάζεις από την αρχή τα χρονικά όρια, σε επίπεδο ημέρας ή εβδομάδας ή μήνα, τα χρηματικά όρια για ίδιο διάστημα σε καταθέσεις και απώλειες, όπως και τα όρια συμμετοχής σε χρηματικό ποσό. Τα όρια μπαίνουν πριν κινδυνέψεις! Αν τυχόν αισθανθείς κίνδυνο, υπάρχει η προσωρινή αποχή ή ακόμη και ο αυτοαποκλεισμός αόριστης διάρκειας. Ολες οι επιλογές θα εμφανιστούν μπροστά σου, αν πατήσεις το κουμπί «Βοήθεια» και μετά στην αριστερή στήλη «Υπέυθυνο Παιχνίδι».

Με ποιους τρόπους επικοινωνώ με την εξυπηρέτηση πελατών;

Αν και δεν χρειάζεται πλέον να μπεις στο πρακτορείο για να παίξεις, η εξυπηρέτηση θα σου φανεί πιο άμεση. Το live chat είναι η πρώτη και καλύτερη επιλογή, με ιδιαίτερα εξυπηρετικό και καταρτισμένο προσωπικό. Μπορείς να επικοινωνήσεις σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Με τηλέφωνο μπορείς να το κάνεις στο 18280, με e-mail στη διεύθυνση team@pamestoixima.gr, με μήνυμα λογαριασμού, καθώς και μέσω social (facebook, instagram και twitter).

Είναι ποιοτικές οι υπηρεσίες της Pamestoixima;

Εκτός από το τεράστιο brand name του ΟΠΑΠ, που εγγυάται για την ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι, το Pamestoixima προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες διότι εξελίσσεται σύμφωνα με τους κανόνες της εποχής. Βελτίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις αποδόσεις, διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο mobile app, έχει ισχυρό τμήμα εξυπηρέτησης, προσφέρει παιχνίδια με 0% γκανιότα και άλλα με ενισχυμένες αποδόσεις σε καθημερινή βάση, κάνει συναλλαγές με ταχύτητα και ασφάλεια και φυσικά θέτει εκ των προτέρων τα προσωπικά όριά σου στο παιχνίδι.  

Μπορώ να εμπιστευθώ το Pamestoixima;

Ασφαλώς. Ο ΟΠΑΠ υφίσταται σαν οργανισμός από το 1958 με τα επίγεια πρακτορεία. Το Pamestoixima είναι το online κομμάτι του, που μπήκε σε λειτουργία από το 2013. Και από το 2021 δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις κορυφαίες πλατφόρμες του παγκόσμιου διαδικτυακού στοιχήματος, πάντα με τεράστια περιθώρια βελτίωσης, λόγω της δυναμικής που διαθέτει. Εδρεύει στη Λεωφόρο Αθηνών 112 (ΤΚ 10442, Αθήνα) και έχει αδειοδοτηθεί από τον αρμόδιο ρυθμιστή ΕΕΕΠ.